- header-img-norppauinti.png

Kuntosaliharjoittelu

- kuntosali_200x300.pngKaikissa kuntosaleissamme on monipuoliset laitteet. Ne ovat varustettu pääosin TechnoGymin kuntosali- tai aerobisilla laitteilla ja/tai Matrixin aerobisilla laitteilla.

Kuntosalit toimivat vapaaharjoitteluperiaatteella eli kuka tahansa voi tulla treenaamaan kertamaksulla tai kuukausimaksulla.

Samalla kuntosali- tai superkortilla voi harjoitella kaikissa kuntosaleissa. Treenin jälkeen voit saunoa ja uida ilmaiseksi UH* uimahalleissa. Mäkelänrinteessä 3 euron ja Vuosaaressa 2 euron välimaksu.

Ammattitaitoiset liikunnanohjaajamme opastavat tarvittaessa laitteiden käytössä ja laativat halutessasi henkilökohtaisen kuntosaliohjelman. Ohjelmanlaadinta (Oma Ohjaaja) sisältyy 3 ja 6 kuukauden kuntosalikorttien hintaan. Ajan voi varata ohjaajalta.

Ikäraja kuntosalille on 15 vuotta. Alle 15-vuotiaille on tarjolla Ohjattu kuntosalikurssi.

Kannattaa tutustua myös Superkorttiin, jolloin saa kaikki lajit ja paikat käyttöösi ja myös yksi Oman Ohjaajakerran (3 ja 6 kuukauden kortit).

*) Kallio, Kontula, Malmi, Siltamäki ja Töölö.

Vanha asiakas

HUOM! Älä rekisteröidy uudelleen ennen kuin olet varmistanut, että oletko jo rekisterissämme. Rekisteröinti tunnistetaan sähköpostiosoitteen avulla. Jos olet unohtanut salasanasi, saat uuden kohdasta "oletko unohtanut salasanasi".

Voit arkisin tarkistaa oletko rekisterissä soittamalla numeroon 09 3488 600 klo 08.30-16.00 välisenä aikana.

Lahjavinkki

Lahjaksi kuntoa ja hyvää oloa! Lahjakortti asiakaspalvelusta haluamallesi summalle tai netistä vakiosummille 25€, 50€, 75€, 100€, 150€ ja 200€.

Oma Ohjaajan avulla tuloksia

Oma Ohjaaja suunnittelee juuri sinulle sopivan ohjelman, hinta 56 € (3 ja 6 kk:n superkortit, hintaan kuuluu yksi Oma Ohjaajakerta)

Toiminallisuutta kuntosalitreeniin

Esimerkiksi kahvakuulalla teet tehokkaan harjoituksen jo 20 – 30 minuutissa. Vaikka ohjelma lyhenee, tehokkuus kasvaa.

 

______________________

FirmanPiikki
Jos sinulla on mahdollisuus 
liikkua yrityksesi tukemana suosittelemme
FirmanPiikki-palveluamme.