- header-img-norppauinti.png

Kuntosaliharjoittelu

- kuntosali_200x300.pngKaikissa kuntosaleissamme on monipuoliset laitteet. Ne ovat varustettu pääosin TechnoGymin kuntosali- tai aerobisilla laitteilla ja/tai Matrixin aerobisilla laitteilla.

Kuntosalit toimivat vapaaharjoitteluperiaatteella eli kuka tahansa voi tulla treenaamaan kertamaksulla tai kuukausimaksulla.

Samalla kuntosalikortilla voi harjoitella kaikissa kuntosaleissa. Treenin jälkeen voit saunoa ja uida ilmaiseksi UH* uimahalleissa. Mäkelänrinteessä 3 euron ja Vuosaaressa 2 euron välimaksu.

Ammattitaitoiset liikunnanohjaajamme opastavat tarvittaessa laitteiden käytössä ja laativat halutessasi henkilökohtaisen kuntosaliohjelman. Ohjelmanlaadinta (Oma Ohjaaja) sisältyy 3 ja 6 kuukauden kuntosalikorttien hintaan. Ajan voi varata ohjaajalta.

Ikäraja kuntosalille on 15 vuotta. Alle 15-vuotiaille on tarjolla Ohjattu kuntosalikurssi.

Kannattaa tutustua myös Superkorttiin, jolloin saa kaikki lajit ja paikat käyttöösi ja myös yksi Oman Ohjaajakerran (3 ja 6 kuukauden kortit).

*) Kallio, Kontula, Malmi, Siltamäki ja Töölö.

Oletko luomassa asiakastiliä?

Tässä muutama vinkki:

– Jos sinulla on jo ostettuja palveluita asiakaskortilla, tai olet aikaisemmin ollut kursseillamme/tapahtumissa, on sinulla jo asiakastili – saat käyttäjätunnukset asiakastuesta tai halliemme asiakaspalvelupisteistä

– Sähköpostiosoitteesi toimii käyttäjätunnuksena henkilökohtaiseen asiakastiliisi. Asiakastilejä voi olla vain yksi käytössä per asiakas. Tarvittaessa voit päivittää asiakastilisi tietoja itse, kun olet kirjautuneena sisään varausjärjestelmään.

– Ellet ole varma, onnistuiko tilin luonti, niin sen sijaan että aloitat alusta, anna meidän auttaa: arkisin 8.30-16 asiakastuki (09 34886461 / asiakaspalvelu(at)urheiluhallit.fi) sekä päivittäin halliemme asiakaspalvelupisteet

– Mikäli unohdit salasanasi, saat varausjärjestelmän puolelta etusivun ”Kirjaudu tai luo tunnus” –painikkeen kautta uudet

Mitä vaan kysyttävää, tai lisäopastusta toivot tilistäsi tai palveluistamme - asiakaspalvelupisteemme ovat valmiita opastamaan