- header-img-norppauinti.png

Kuntosaliharjoittelu

- kuntosali_200x300.pngKaikissa kuntosaleissamme on monipuoliset laitteet. Ne ovat varustettu pääosin TechnoGymin kuntosali- tai aerobisilla laitteilla ja/tai Matrixin aerobisilla laitteilla.

Kuntosalit toimivat vapaaharjoitteluperiaatteella eli kuka tahansa voi tulla treenaamaan kertamaksulla tai kuukausimaksulla.

Samalla kuntosali- tai superkortilla voi harjoitella kaikissa kuntosaleissa. Treenin jälkeen voit saunoa ja uida ilmaiseksi UH* uimahalleissa. Mäkelänrinteessä 3 euron ja Vuosaaressa 2 euron välimaksu.

Ammattitaitoiset liikunnanohjaajamme opastavat tarvittaessa laitteiden käytössä ja laativat halutessasi henkilökohtaisen kuntosaliohjelman. Ohjelmanlaadinta (Oma Ohjaaja) sisältyy 3 ja 6 kuukauden kuntosalikorttien hintaan. Ajan voi varata ohjaajalta.

Ikäraja kuntosalille on 15 vuotta. Alle 15-vuotiaille on tarjolla Ohjattu kuntosalikurssi.

Kannattaa tutustua myös Superkorttiin, jolloin saa kaikki lajit ja paikat käyttöösi ja myös yksi Oman Ohjaajakerran (3 ja 6 kuukauden kortit).

*) Kallio, Kontula, Malmi, Siltamäki ja Töölö.

Oletko luomassa asiakastiliä?

Tässä muutama vinkki:

– Jos sinulla on jo ostettuja palveluita asiakaskortilla, tai olet aikaisemmin ollut kursseillamme/tapahtumissa, on sinulla jo asiakastili – saat käyttäjätunnukset asiakastuesta tai halliemme asiakaspalvelupisteistä

– Sähköpostiosoitteesi toimii käyttäjätunnuksena henkilökohtaiseen asiakastiliisi. Asiakastilejä voi olla vain yksi käytössä per asiakas. Tarvittaessa voit päivittää asiakastilisi tietoja itse, kun olet kirjautuneena sisään varausjärjestelmään.

– Ellet ole varma, onnistuiko tilin luonti, niin sen sijaan että aloitat alusta, anna meidän auttaa: arkisin 8.30-16 asiakastuki (09 34886461 / asiakaspalvelu(at)urheiluhallit.fi) sekä päivittäin halliemme asiakaspalvelupisteet

– Mikäli unohdit salasanasi, saat varausjärjestelmän puolelta etusivun ”Kirjaudu tai luo tunnus” –painikkeen kautta uudet

Mitä vaan kysyttävää, tai lisäopastusta toivot tilistäsi tai palveluistamme - asiakaspalvelupisteemme ovat valmiita opastamaan 

Liikuntasetelit

Onko sinulla vielä vuoden 2014 loppuun voimassa olevia liikuntaseteleitä? Vältä ruuhkat ja käytä setelisi ajoissa!

Lahjavinkki

Lahjaksi kuntoa ja hyvää oloa! Lahjakortti asiakaspalvelusta haluamallesi summalle tai netistä vakiosummille 25€, 50€, 75€, 100€, 150€ ja 200€.

Toiminallisuutta kuntosalitreeniin

Esimerkiksi kahvakuulalla teet tehokkaan harjoituksen jo 20 – 30 minuutissa. Vaikka ohjelma lyhenee, tehokkuus kasvaa.

 

______________________

FirmanPiikki
Jos sinulla on mahdollisuus 
liikkua yrityksesi tukemana suosittelemme
FirmanPiikki-palveluamme.