Haku

TERVETULOA LIIKKUMAAN EDULLISIN ELÄKELÄISHINNOIN!

Ympäri Helsinkiä

Urheiluhallien kahdeksan hallia Kalliossa, Kontulassa, Malmilla, Mäkelänrinteessä, Pasilassa, Siltamäessä, Töölössä ja Vuosaaressa tarjoavat mahdollisuuden monipuoliseen treeniin moderneissa tiloissa.

Tutustu liikuntapaikkoihimme tarkemmin.

Eläkeläisalennus

Hyödynnä eläkeläisalennus -15% kuntosalin ja ryhmäliikunnan kertamaksusta, sarjakorteista, kausikorteista ja superkortista. Alennuksen saa myös sulkapallon 10 kerran aamukortista. Lisäksi eläkeläiset saavat uinnin kertamaksusta, sarja- ja kausikortista hallikohtaisen alennuksen. 

Eläkeläishinnat

Miten saan eläkeläisalennuksen?

Kela-kortti (jossa lukee eläkeläinen/eläkkeensaaja) tai muun eläkekassan tai säätiön vastaava eläkeläiskortti määräaikainen eläkepäätös oikeuttaa alennukseen päätöksessä mainitun ajanjakson aikana. Yli 68-vuotiaat saavat eläkeläisalennuksen henkilötodistusta näyttämällä hallin asiakaspalvelupisteellä.

Eläkeläiset voivat ostaa tuotteita alennushinnalla hallin asiakaspalvelupisteeltä ja nyt myös Urheiluhallien nettikaupasta, kun oikeus alennukseen on todistettu hallin asiakaspalvelupisteellä ja asiakastiliin on lisätty merkintä verkko-ostosmahdollisuudesta. Huom! Jos lisäämme eläkeläisalennuksen asiakastiliin verkkoasioimista varten, tulee muut tarjoushintaiset kampanjatuotteemme ostaa hallin asiakaspalvelupisteeltä.

Huom. Osa-aikaeläke tai varhaiseläke ei oikeuta alennukseen.

Uinti sisältyy hintaan

Kuntosali- ja ryhmäliikuntatuotteisiin sisältyy uinti Kalliossa, Kontulassa, Malmilla, Siltamäessä ja Töölössä. Muilla halleilla treenin jälkeen pääsee uimaan maksamalla Mäkelänrinteessä lisämaksun 3 € ja Vuosaaressa 2 €. Huom. Pasilassa ei ole allasosastoa.

Monipuolinen tarjonta

Kokeile erilaisia ryhmäliikunnan tunteja rohkeasti ja löydä omat suosikkisi yli 40 vaihtoehdon joukosta! Järjestämme lisäksi arkisin klo 8.30-14.30 välisenä aikana eläkeläisille ja muille kevyemmästä liikunnasta pitäville tähdellä (*) merkittyjä tunteja.

  • Ryhmäliikunnan päiväkortilla pääset osallistumaan arkisin klo 8.30-14.30 välisenä aikana pidettäville tunneille.
  • Ryhmäliikunnan kokopäivän kortilla pääset osallistumaan kaikille tunneillemme.

Ryhmäliikunnan eläkeläishinnat

Tuntivaraukset

Eläkeläinen voi varata vakiopaikan * tähtitunneille (arkisin klo 8.30–14.30). 10 kerran sarjakortilla voi varata yhden ja 20 kerran sarjakortilla kaksi vakiopaikkaa seuraavalle kaudelle. Kausikortilla (1–6 kk) voi varata enintään kolme (3) vakiopaikkaa kortin voimassaolon ajaksi. Eläkeläinen voi varata vakiopaikan myös vesiliikuntaan, kuten esimerkiksi vesivoimisteluun (ei hydrobic-tunneille). Vakiopaikan varaaminen voidaan tehdä vain asiakaspalvelussa.

Eläkeläiset voivat varata myös yksittäisiä paikkoja ohjatuille tunneille varausjärjestelmän kautta. Varauksiin tarvitaan sisäänkirjautuminen sekä joko ryhmäliikunnan kertakäynnin, sarja- tai kausikortin ennakko-osto asiakastilille. Jos sinulla ei ole ostettuna ryhmäliikuntakorttia, niin voit tehdä yksittäisiä varauksia 3 kpl neljäksi viikoksi eteenpäin puhelimitse tai hallin asiakaspalvelussa (ei sähköpostitse).

Saavu tunnille ajoissa

Muista olla paikalla viimeistään kymmenen minuuttia ennen tunnin alkua, muuten varaamasi paikka vapautuu mahdolliselle jonottajalle. Mikäli tunnin alkuun on alle 10 minuuttia, tule asiakaspalvelun kautta.

Tunnin peruuttaminen

Jos et pääsekään varaamallesi tunnille, peruuta se hyvissä ajoin joko varausjärjestelmän kautta tai puhelimitse (ei sähköpostitse). Tee peruutus mieluiten vuorokautta (24 h) aikaisemmin, kuitenkin viimeistään kolme tuntia (3 h) ennen tunnin alkua. Näin vapautat paikkasi jonossa oleville ja vältyt turhilta veloituksilta.

Ryhmäliikuntaetiketti