Haku

TERVETULOA KUNTOSALILLE!

Ympäri Helsinkiä

Saat käyttöösi kaikkien hallien (Kallio, Kontula, Malmi, Mäkelänrinne, Pasila, Siltamäki, Töölö ja Vuosaari) kuntosalipalvelut. Sama kuntosalituote käy kaikilla halleilla.

Katso kaikkien hallien aukioloajat.

Uinti sisältyy hintaan

Voit käydä treenisi jälkeen saunassa ja uimassa. Mäkelänrinteessä ja Vuosaaressa peritään lisämaksu (3 € / 2 €).

Katso hinnat.

Kuntosaliohjelma 30 €

Ammattitaitoiset liikunnanohjaajamme opastavat laitteiden käytössä sekä laativat henkilökohtaisen kuntosaliohjelman niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin treenaajille. Etu kaikille sarja- tai kausikortin ostaneille: kuntosali 10 kerran sarjakortti, 1, 3 ja 6 kk kuntosali tai kuntosali & uinti kausikortit sekä 1,3 ja 6 kk Superkortti (yksi 30 € ohjauskerta / ostos)

Lue lisää.

Kurssit

Tutustu kuntosaliin -kurssilla käydään läpi miten kuntosalilla harjoitellaan ja miten laitteet toimivat. Lisäksi saat oman kuntosaliohjelman, jonka avulla jatkossa osaat treenata itsenäisesti. Kurssin hinta on 59 € (4 krt)

Lue lisää.

Kuntotestit

Kuntotestissä kartoitetaan kunnon taso ja käydään läpi ohjeet jatkoa varten. Tavoitteenasi voi olla liikunnan aloittaminen, kunnon kohottaminen tai aktiivisen harjoittelun seuranta. Urheiluhalleilla on monipuolinen kattaus kuntotestejä (Firstbeat, Kuntokartoitus, Kuntopyörätesti, Lihaskuntotesti, UKK Kävelytesti ja kehoanalyysi).

Lue lisää.

Ostot netistä tai asiakaspalvelusta

Kuntosalin sarja- ja kuukausikorttien sekä kertakäyntien ostaminen käy kätevästi netissä!

Nettiostamiseen tarvitset asiakastilin. Kun hankit asiakaskortin (4 €), pääset kulkemaan vaivattomasti suoraan porteista sisään jonottamatta erikseen kassalle. Sarja- ja kausikorttituotteisiin asiakaskortti kuuluu hintaan uudelle asiakkaalle. Asiakaskortin saat hallin asiakaspalvelusta. Ensimmäisellä asiointikerralla tarvitset mukaasi henkilöllisyystodistuksen. Jos kadotat asiakaskorttisi, sinun tulee ostaa uusi asiakaskortti hintaan 4 €.

Osta ja varaa helposti netissä.

KUNTOSALIETIKETTI

 1. Hyvät käytöstavat kuntosalilla
  Kuntosalilla harjoittelu on mukavaa, kun kaikki pelaavat samoilla säännöillä. Kuntosalietikettiä noudattamalla voi tehdä käynnistä itselleen ja muille paremman kokemuksen.
 2. Sisäliikuntavarusteet
  Ota mukaasi kuntosalille tarkoitetut sisäkengät ja vaatteet. Ulkokengät kuljettavat hiekkaa ja kuraa kuntosaliin, joten jätä ne pukuhuoneeseen.
 3. Siivoa jälkesi 
  Salilla saa tulla hiki, mutta huomioi kanssatreenaajat. Käytä siis treenipyyhettä ja pyyhi käytön jäljet kuntosalilaitteista. Palauta liikuntavälineet (tangot, levypainot, käsipainot yms.) käytön jälkeen aina alkuperäisille paikoilleen. Jätä paikat sellaiseen kuntoon, että seuraavan on ilo treenata jälkeesi.
 4. Toimivaa yhteistyötä
  Kuntosalilla voi välillä olla ruuhkaa, joten on kohteliasta vapauttaa laite välillä ja antaa muille mahdollisuus tehdä sarjansa palauttelutauon aikana.
  Ota huomioon hajusteherkät kanssatreenaajat ja jätä voimakkaat hajusteet pois treenitiloista.
  Vältä turhaa metelöintiä ja painojen pudottelua.
 5. Matkapuhelimen käyttö
  Jätä matkapuhelimesi säilytyslokeroon. Jos tarvitset puhelinta treenin aikana, pidä se äänettömällä. Näin sekä itselläsi että muilla on mahdollisuus häiriöttömään kuntoiluun. Hoida puhelut ja videopuhelut kuntosalin ulkopuolella. Kuvaaminen kuntosalilla ja pukuhuoneissa on kielletty.
 6. Ikäraja
  Ikäraja kuntosalille on 15 vuotta. 

Lue lisää