Haku

Tervetuloa liikkumaan edullisin opiskelijahinnoin!

Hyödynnä opiskelija-alennus uinti-, ryhmäliikunta-, kuntosali- ja sulkapallotuotteista!

Urheiluhallien kahdeksan hallia Kalliossa, Kontulassa, Malmilla, Mäkelänrinteessä, Pasilassa, Siltamäessä, Töölössä ja Vuosaaressa tarjoavat mahdollisuuden monipuoliseen treeniin moderneissa tiloissa. Tutustu liikuntapaikkoihimme tarkemmin.

Opiskelijat saavat 10 % alennuksen *kuntosalin ja *ryhmäliikunnan kertamaksusta, sarjakorteista, kausikorteista ja superkortista. Alennuksen saa myös sulkapallon 10 kerran aamukortista. Lisäksi opiskelijat saavat uinnin kertamaksusta ja 10 kerran sarjakortista hallikohtaisen alennuksen.

*Kuntosali- ja ryhmäliikuntatuotteisiin sisältyy uinti Kalliossa, Kontulassa, Malmilla, Siltamäessä ja Töölössä. Muilla halleilla treenin jälkeen pääsee uimaan maksamalla Mäkelänrinteessä lisämaksun 3 € ja Vuosaaressa 2 €. Huom. Pasilassa ei ole allasosastoa.

Hinnasto >>

Miten saan opiskelija-alennuksen?

  • Opiskelun pitää olla päätoimista, kestää vähintään 9 kk ja sisältää opintotunteja 25 h viikossa.
  • Alennuksen tuotteista saa esittämällä opiskelijatodistuksen hallin asiakaspalvelussa. Asiakastiliin voidaan samalla lisätä verkko-ostosmahdollisuus todistukseen merkatun opiskeluajan alku- ja loppupäivämäärän perusteella, jolloin tuotteiden osto alennushinnalla onnistuu myös Urheiluhallien verkkokaupassa. Huom! Jos lisäämme opiskelija-alennuksen asiakastiliin verkkoasioimista varten, tulee muut tarjoushintaiset tuotteemme ostaa hallin asiakaspalvelupisteeltä.
  • Opiskelijatodisteista kelpuutetaan seuraavat: Samok, Syl, Sakki, Frank, Tuudo, lukiolaisten liiton kortti, lukiokortti, VR:n opiskelijakortti, VR:n Tuudo, opetushallituksen opiskelijakortti, Fss, International student card, Kelan aterialipuke ja Kelan opintotukipäätös. Oppilaitosten kirjoittamat paperiset opiskelijatodistukset ovat voimassa lukuvuoden kerrallaan.
  • Opiskelijakortin voimassaolo osoitetaan korttiin kiinnitettävällä lukukausitarralla, jonka kortin haltija saa opiskelijajärjestöltään tai mobiiliopiskelijakortilla.
  • Oppisopimuskoulutus tai aikuislukio eivät oikeuta opiskelija-alennukseen.

Huom. Alennus ei koske Vuosaaren kuntosalia 2 eikä punttisalia.