Haku

Tervetuloa liikkumaan edullisin opiskelijahinnoin!

Hyödynnä opiskelija-alennus uinti-, ryhmäliikunta-, kuntosali- ja sulkapallotuotteista!

Urheiluhallien kahdeksan hallia Kalliossa, Kontulassa, Malmilla, Mäkelänrinteessä, Pasilassa, Siltamäessä, Töölössä ja Vuosaaressa tarjoavat mahdollisuuden monipuoliseen treeniin moderneissa tiloissa. Tutustu halleihimme tarkemmin.

Opiskelijat saavat 15 % alennuksen

  • Kuntosalin ja ryhmäliikunnan kertamaksusta, sarjakorteista, kausikorteista ja Superkorteista.*
  • Sulkapallon 10 kerran aamukortista.
  • Lisäksi opiskelijat saavat uinnin kertamaksusta, sarja- ja kausikortista hallikohtaisen alennuksen.

*Ryhmäliikuntatuotteisiin sisältyy uinti ja sauna kaikissa halleissamme. Pasilassa ei ole uintimahdollisuutta.
*Kuntosalituotteisiin sisältyy uinti ja sauna Kalliossa, Kontulassa, Malmilla, Siltamäessä ja Töölössä. Muilla halleilla kuntosalitreenin jälkeen pääsee uimaan ja saunomaan maksamalla Mäkelänrinteessä lisämaksun 3 € ja Vuosaaressa 2 €. 

Alennus myönnetään normaalihintaisista palveluista (ei alennustuotteista).

Katso hinnasto 

Miten saan opiskelija-alennuksen?

Alennuksen tuotteista saa esittämällä opiskelijatodistuksen hallin asiakaspalvelussa. Asiakastiliin voidaan samalla lisätä verkko-ostosmahdollisuus todistukseen merkatun opiskeluajan alku- ja loppupäivämäärän perusteella, jolloin tuotteiden (myös kesätuotteiden) osto alennushinnalla onnistuu myös Urheiluhallien verkkokaupassa ja OnTheMove -mobiilisovelluksessa.

Huom! Jos lisäämme opiskelija-alennuksen asiakastiliin verkkoasioimista varten, tulee muut tarjoushintaiset tuotteemme (esim. kesätuotteet) ostaa hallin asiakaspalvelupisteeltä.

Opiskelija-alennuksen ehdot

  • Opiskelun pitää olla päätoimista, kestää vähintään 9 kk ja sisältää opintotunteja 25 h viikossa.
  • Opiskelijakorteista kelpuutetaan seuraavat: Samok, Syl, Sakki, Osku, Frank, Tuudo, lukiolaisten liiton kortti, lukiokortti, VR:n opiskelijakortti, VR:n Tuudo, opetushallituksen opiskelijakortti, FSS, International student card ISIC, Kelan aterialipuke ja Kelan opintotukipäätös kuluvalta lukuvuodelta. Oppilaitosten kirjoittamat paperiset opiskelijatodistukset ovat voimassa lukuvuoden kerrallaan ja todistuksesta pitää selvitä opiskelijan henkilöllisyys, oppilaitos ja opintojen kesto.
  • Opiskelijakortin voimassaolo osoitetaan korttiin kiinnitettävällä lukukausitarralla, jonka kortin haltija saa opiskelijajärjestöltään tai mobiiliopiskelijakortilla. Opiskelijakorttisovelluksista otettuja kuvakaappauksia ei hyväksytä.
  • Oppisopimuskoulutus tai aikuislukio eivät oikeuta opiskelija-alennukseen.