Haku

TERVETULOA KÄYTTÄMÄÄN SUPERKORTTIA!

Koko päivän kattavalla superkortilla pääset uimaan, ryhmäliikuntaan ja kuntosalille kaikilla halleillamme niin usein kuin haluat!

Valittavissa on yhden kuukauden tai kolmen kuukauden superkortti.

Muista aina leimata korttisi itsepalvelulaitteessa ennen kuntoilua, jotta pääset sisään porteista.

Ympäri Helsinkiä

Pääset liikkumaan kaikkiin halleihimme (Kallio, Kontula, Malmi, Mäkelänrinne, Pasila, Siltamäki, Töölö ja Vuosaari). 

Katso kaikkien hallien aukioloajat.

Uinti sisältyy hintaan

Voit käydä tuntisi tai salitreenisi jälkeen saunassa ja uimassa kaikissa halleissamme.

Monipuolinen tarjonta

Kokeile erilaisia ryhmäliikunnan tunteja rohkeasti ja löydä omat suosikkisi yli 40 vaihtoehdon joukosta!

Tutki tuntivalikoimaa.

Ostot netistä tai asiakaspalvelusta

Superkortin ostaminen ja ryhmäliikuntatuntien varaaminen käy kätevästi netissä!

Nettiostamiseen tarvitset asiakastiliäsi. Asiakaskortilla (kuuluu hintaan) pääset kulkemaan vaivattomasti suoraan porteista sisään jonottamatta erikseen kassalle. Kortin saat oston jälkeen hallin asiakaspalvelusta.

Osta ja varaa helposti netissä.

Ryhmäliikuntatuntien varaaminen

Netissä varaaminen tapahtuu kirjautumalla sisään varausjärjestelmään. Voit selailla tunteja myös ilman kirjautumista. Varaus onnistuu, kun sinulla on kerta-, sarja- tai kausipalveluita asiakastililläsi ja tunnilla on tilaa. Jos sinulla ei ole tuotteita tililläsi, voit tehdä varauksen joko puhelimitse tai hallin asiakaspalvelussa (ei sähköpostitse).

Voit varata paikkoja

  • kerta-, sarja- ja kuukausikorteilla enintään 10 eri tunnille / 2 viikon jakso (15pv)

Osta ja varaa helposti netissä.

Saavu tunnille ajoissa

Muista olla paikalla viimeistään kymmenen minuuttia ennen tunnin alkua, muuten varaamasi paikka vapautuu mahdolliselle jonottajalle. Mikäli tunnin alkuun on alle 10 minuuttia, tule asiakaspalvelun kautta. 

Tunnin peruuttaminen

Jos et pääsekään varaamallesi tunnille, peruuta se hyvissä ajoin joko varausjärjestelmän kautta tai puhelimitse (ei sähköpostitse). Tee peruutus mieluiten vuorokautta (24 h) aikaisemmin, kuitenkin viimeistään kolme tuntia (3 h) ennen tunnin alkua. Näin vapautat paikkasi jonossa oleville ja vältyt turhilta veloituksilta.

Ryhmäliikuntaetiketti

Kuntosalietiketti

1. Hyvät käytöstavat kuntosalilla
Kuntosalilla harjoittelu on mukavaa, kun kaikki pelaavat samoilla säännöillä. Kuntosalietikettiä noudattamalla voi tehdä käynnistä itselleen ja muille paremman kokemuksen.
2. Sisäliikuntavarusteet
Ota mukaasi kuntosalille tarkoitetut sisäkengät ja vaatteet. Ulkokengät kuljettavat hiekkaa ja kuraa kuntosaliin, joten jätä ne pukuhuoneeseen.
3. Siivoa jälkesi
Salilla saa tulla hiki, mutta huomioi kanssatreenaajat. Käytä siis treenipyyhettä ja pyyhi käytön jäljet kuntosalilaitteista. Palauta liikuntavälineet (tangot, levypainot, käsipainot yms.) käytön jälkeen aina alkuperäisille paikoilleen. Jätä paikat sellaiseen kuntoon, että seuraavan on ilo treenata jälkeesi.
4. Toimivaa yhteistyötä
Kuntosalilla voi välillä olla ruuhkaa, joten on kohteliasta vapauttaa laite välillä ja antaa muille mahdollisuus tehdä sarjansa palauttelutauon aikana.
Ota huomioon hajusteherkät kanssatreenaajat ja jätä voimakkaat hajusteet pois treenitiloista.
Vältä turhaa metelöintiä ja painojen pudottelua.
5. Matkapuhelimen käyttö
Jätä matkapuhelimesi säilytyslokeroon. Jos tarvitset puhelinta treenin aikana, pidä se äänettömällä. Näin sekä itselläsi että muilla on mahdollisuus häiriöttömään kuntoiluun. Hoida puhelut ja videopuhelut kuntosalin ulkopuolella. Kuvaaminen kuntosalilla ja pukuhuoneissa on kielletty.
6. Ikäraja
Ikäraja kuntosalille on 15 vuotta.

Uinnin yhteiset pelisäännöt

Peseytyminen on kaiken A ja O. Mitä likaisempaa vesi on, sitä enemmän tarvitaan puhdistusta (esim. kloorin määrä vedessä vaihtelee automaattisesti lian määrän mukaan). Hyvä hygienia ja oikeanlaiset uimavarusteet takaavat kaikille miellyttävän uintihetken. Yli 7-vuotiaat menevät oman sukupuolensa pukuhuoneisiin.

Tutustu sääntöihimme ennen käyntiäsi ja kysy henkilökunnlta tarvittaessa lisää.

Lue uimahallin järjestyssäännöt.

Jäikö uikkarit kotiin?
Voit tarvittaessa vuokrata uimapuvun ja pyyhkeen. Myytävänä on myös mm. uimalakkeja, uimalaseja, vesijuoksuvöitä, shampoota ja kertakäyttöisiä istuinalusia saunaan.

Onko rata vapaa?
Uimaratojen varauksia voit tarkastella nettikaupassamme. Näkymä kertoo, milloin kyseinen rata on varattuna esimerkiksi uimakoululle tai ohjatulle liikunnalle.

Tarkastele ratavarauksia

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna