Haku

TERVETULOA UIMAAN JA VESIJUOKSEMAAN!

Ympäri Helsinkiä

Saat käyttöösi seitsemän uimahallin palvelut: Kallion, Kontulan, Malmin, Mäkelänrinteen, Siltamäen, Töölön ja Vuosaaren. Sinulle on varattu 2,5 tuntia aikaa käyntiisi (peseytyminen, uiminen, saunominen, pukeutuminen).

Katso kaikkien hallien aukioloajat.

Ristiinkäyttö

Voit käydä samalla uintituotteella eri halleissamme. Mäkelänrinteessä ja Vuosaaressa peritään kuitenkin lisämaksu muista halleista ostetuilla tuotteilla.

Katso hinnat.

Liput netistä tai asiakaspalvelusta

Kätevimmin ostat uintilippusi nettikaupasta - myös yksittäiset käynnit. Näin pääset suoraan porteista uimaan ja vesijuoksemaan jonottamatta erikseen kassalle.

Osta ja varaa helposti netissä.

Yhteiset pelisäännöt

Peseytyminen on kaiken A ja O. Mitä likaisempaa vesi on, sitä enemmän tarvitaan puhdistusta (esim. kloorin määrä vedessä vaihtelee automaattisesti lian määrän mukaan). Hyvä hygienia ja oikeanlaiset uimavarusteet takaavat kaikille miellyttävän uintihetken. Yli 7-vuotiaat menevät oman sukupuolensa pukuhuoneisiin.

Tutustu sääntöihimme ennen käyntiäsi ja kysy henkilökunnalta tarvittaessa lisää.

Lue uimahallin järjestyssäännöt.

Jäikö uikkarit kotiin?

Voit tarvittaessa vuokrata uimapuvun ja pyyhkeen. Myytävänä on myös mm. uimalakkeja, uimalaseja, vesijuoksuvöitä, shampoota ja kertakäyttöisiä istuinalusia saunaan.

Onko rata vapaa?

Uimaratojen varauksia voit tarkastella nettikaupassamme. Näkymä kertoo, milloin kyseinen rata on varattuna esimerkiksi uimakoululle tai ohjatulle liikunnalle. Vesijuoksulle on varattu omat radat.

Tarkastele ratavarauksia.

Uima-allasetiketti

Yhteisen viihtyisyyden ja hygienian vuoksi jokaisen asiakkaan toivotaan noudattavan yleistä uima-allasetikettiä. Näin mahdollistat itse uimaveden puhtauden.

Tutustu uima-allasetikettiin.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

KÄYTTÖOIKEUSMERKKI

Sinivalkoinen käyttöoikeusmerkki osoittaa, että uimari on saanut oikeuden pitää uima-asua yllä uimahallissa, vaikka säännöt ohjaisivatkin toimimaan ilman uimapukua (esim. saunassa tai suihkussa).

Käyttöoikeusmerkki voi olla pyöreä pukuun ommeltava merkki tai rannekemalli.

Tule uimahalliin! -opas

Tule uimahalliin! -oppaan tarkoituksena on edistää kaikkien mahdollisuuksia käyttää uimahallipalveluita. Oppaassa kerrotaan uimahallien asiakkaille esimerkiksi oikeat toimintatavat peseytymistiloissa ja altaalla. Myös turvallisuuteen, kuten lasten valvontaan altaalla, anne­taan ohjeita. Oppaan on tuottanut Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto ry. 

Suomi
Englanti
Ruotsi
Arabia
Kurdi
Turkki
Somali
Kiina
Thai
Ukraina
Venäjä