Haku

Voimassa 2.1.2018 alkaen

Asiakassopimusehdot

Palveluntarjoaja = Urheiluhallit Oy, Mäkelänrinteen Uintikeskus Oy ja Vuosaaren Urheilutalo Oy

1. Yleiset myyntiehdot

Näiden asiakassopimusehtojen sisältämät kohdat ovat myyntiehdot asiakkaan ja palveluntarjoajan välisessä kaupassa. Suorittaessaan maksun palveluistamme asiakas hyväksyy nämä ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä. Sopimus syntyy kun asiakas on suorittanut maksun ja palveluntarjoaja on sen vahvistanut. Palveluntarjoaja tiedottaa mahdollisista muutoksista asiakassopimusehdoissa viimeistään yhtä kalenterikuukautta ennen muutoksen voimaan astumista.

2. Kuukausi- ja sarjakortit ovat henkilökohtaisia

Sarja- ja kuukausipalvelut ladataan asiakastilille, johon liitetään neljä (4) euroa maksava asiakaskortti. Asiakaskortilla pääset kulkemaan kulkuporteista tai itsepalvelupäätteen kautta uimaan, kuntosalille tai jumppaan ilman erillistä asiointia asiakaspalvelussa. Lisäksi voit ostaa verkkokaupasta tiettyjä palveluita suoraan asiakastilillesi. Asiakaskorttia ja sen sisältämiä palveluita ei saa luovuttaa toisen käyttöön. Väärinkäyttö johtaa määräaikaiseen porttikieltoon. Mikäli haluat siirtää ostamasi palvelut kokonaan toisen käyttöön, kysy lisää asiakaspalvelusta.

3. Voimassaoloaika

Ostettujen palveluiden voimassaoloaika on kaksi vuotta (730 pv) ostopäivästä ja käyntikerrat/-aika on käytettävä kokonaisuudessaan loppuun voimassaoloaikana, mukaan lukien mahdolliset tauottamiset (kuukausipalvelut). Kuukausipalvelut ovat voimassa seuraavasti: 1 kk =30 päivää, 3 kk = 90 päivää, 6 kk = 180 päivää ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen. Kampanjoilla ja tarjouksilla saattaa olla poikkeava voimassaoloaika.

4. Käyntiaika

Yhteen maksettuun liikuntakäyntiin on sinulle varattu harjoittelu-, peseytymis- sekä pukeutumisaikaa kaksi ja puoli tuntia (portista sisään, portista ulos). Käyntiajassa on huomioitu mahdollinen uintietusi. Ohjattuun liikuntaan saapuessa tule paikalle hyvissä ajoin, viimeistään kymmenen minuuttia ennen tunnin alkamista. Muussa tapauksessa varaamasi paikka vapautuu paikalle ajoissa tulleelle mahdolliselle jonottajalle. Porteista pääsee aikaisintaan 45min (Siltamäessä 30min) ennen tunnin alkua. Jos tunnin alkuun on alle 10 minuuttia, tule asiakaspalvelun kautta.

5. Palveluiden käyttö

Asiakastilille ostettua palvelua voi käyttää niissä palveluntarjoajan toimipisteissä, joissa sitä on tarjolla. Jos käytät uintikorttiasi hinnaltaan kalliimmassa hallissa, veloitamme välimaksun. Jos haluat käyttää ulkopuolisen Personal Trainerin tai vastaavan palveluita, tulee kyseisen ohjaajan maksaa jokaisella ohjauskerralla erillinen kertamaksu (15 €/ asiakas). Asiakkaana voit maksaa käynnistäsi kertamaksun tai käyttää voimassa olevaa sarja- tai kuukausikorttiasi.

6. Uintietu

Jumppatunnin ja kuntosaliharjoittelun jälkeen on tilaratkaisut huomioiden (mm. opetusryhmät) mahdollisuus jäädä uimaan ilman erillistä maksua Urheiluhallit Oy:n* uimahalleissa. Lisämaksu Mäkelänrinteen Uintikeskuksessa on 3 €/krt ja Vuosaaren Urheilutalossa 2 €/krt.

*)Kallio, Kontula, Malmi, Siltamäki (Töölö peruskorjauksessa syksyyn 2019).

7. Maksaminen

Voit maksaa käteisellä (eurot), pankkikorteilla, Nets Oy:n luottokorteilla, Sporttipassilla, Eazybreakilla, Edenred Finland Oy:n Virike-setelillä ja Ticket Duo sekä Ticket Mind & Body –kortilla, Smartum Oy:n Liikunta- ja Kulttuuriseteleillä sekä Saldokortilla, FitCardilla sekä myös RJKuntoseteli Oy:n Tyky-Kuntosetelillä ja Tyky-onlinellä. Liikuntaedulla voit maksaa vain henkilökohtaisia liikuntapalvelujasi. Liikuntaetuja ei voi muuttaa rahaksi, eikä niistä palauteta rahaa. Lahjakortilla, joka on ostettu verkkokaupastamme tai asiakaspalvelustamme, voi maksaa vain hallin kassalla. Verkkokaupassa maksetaan Paytrail Oyj:n kautta verkkopankkitunnuksilla, MobilePayllä sekä Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla. Verkkokauppaostoksia tehdessä tulee huomioida Verkkokaupan yleiset ehdot. Yrityksillä on laskutusmahdollisuus FirmanPiikin kautta (yritysliikunta@urheiluhallit.fi).

8. Pyhät ja poikkeuspäivät, huoltotauot sekä kesäaika

Emme hyvitä niitä kalenteripyhiä, emmekä yksittäisiä poikkeuspäiviä, jolloin hallimme ovat suljettuina.

Hyvitämme kesäisen vuosihuollon, tai muun meistä johtuvan huoltotauon yhden, kolmen sekä kuuden kuukauden kortillesi, jos kortti on ollut käyttämättä tämän huoltotauon ajan. Hyvitettävä aika lisätään ensimmäisellä käyntikerralla tauon jälkeen minkä tahansa toimipisteemme asiakaspalvelussa.

_
 
9. Kortin tauottaminen

Yhden ja kolmen kuukauden kortteja* tai sarjakortteja* ei voi tauottaa. Kuuden kuukauden kortin* voi tauottaa yhden kerran omavalintaisesta syystä. Ostos on käytettävä kokonaisuudessaan voimassaoloajan (kts. kohta 3.) sisällä mukaan lukien omavalintainen tauotus. Taukoajan minimiaika on 7 vuorokautta. Kun haluat aktivoida kuukausikorttisi uudelleen, hyvitämme takaisin sen ajan minkä kortti on ollut käyttämättä. Hyvitettävä taukoaika lisätään ensimmäisellä käyntikerralla tauon jälkeen minkä tahansa toimipisteemme asiakaspalvelussa.

*) uinti-, ryhmäliikunta-, kuntosali- ja superkortit

10. Kortin katoaminen

Jos asiakaskorttisi häviää, ilmoita siitä meille välittömästi. Voimme sulkea hävinneen kortin ja siirtää sisällön uudelle kortille. Uusi kortti maksaa 4,00 €.

11. Lahjakortti

Lahjakortilla maksettaessa tulee lahjakortti esittää maksun yhteydessä. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortti on voimassa 24 kk (730 pv) ostopäivästä.

12. Sairastapaukset, muutot, ostosten muutokset ja rahapalautukset

Sairastapaukset (lääkärintodistus tai terveydenhoitajan/sairaanhoitajan todistus, minimi 7 vuorokautta), muutot yli 50 km etäisyydelle asuinpaikasta, ja jo ostettujen palveluiden muutokset tai vaihdot käsittelemme tapauskohtaisesti. Rahapalautuksista sekä ostosten muutoksista perimme käsittelymaksuna 10,00 €. Rahapalautuksia ei suoriteta, mikäli palvelu on maksettu liikuntarahoilla tai muulla työnantajan myöntämällä edulla. Asiakaskorttimaksua ei palauteta.

13. Tarjoukset

Tarjouksia ei voi yhdistää. Alennusprosentti tai euromääräinen alennus koskee vain normaalihintaisia palveluita, ei alennusryhmähinnoiteltuja- tai jo alennettuja palveluita (mm. kesätarjoukset). Kausikohtaisilla palveluilla, kampanjoilla sekä tarjouksilla saattaa olla asiakassopimusehtojen lisäksi omat myyntiehtonsa tai poikkeava voimassaoloaika.

14. Peruutusehdot

14.1. Kurssit, uimakoulut, leirit sekä tapahtumat

Kaikista peruutuksista veloitamme 10,00 € käsittelymaksun. Riippumatta siitä, onko osallistumismaksu suoritettu asiakaspalvelun tai verkkokaupan kautta, mahdollinen peruutus on tehtävä kuusi viikkoa (42 pv) ennen kurssin, uimakoulun tai leirin alkamista. Tätä myöhemmin tehdyt peruutukset vain lääkärintodistusta vastaan. Kaikkien tapahtumien ilmoittautumiset ovat sitovia, peruutukset vain sairaustodistuksella (kts kohta 12). Sairastuessasi kurssin, uimakoulun, leirin tai tapahtuman alkamisen jälkeen tulee sairastumisesta ilmoittaa kyseisen kurssin, uimakoulun, leirin tai tapahtuman aikana.

Uimakoulujen peruutukset uimakouluvastaavalle (uimakoulut@urheiluhallit.fi), kurssit, leirit sekä tapahtumat asiakastukeen (asiakaspalvelu@urheiluhallit.fi), josta ne ohjataan eteenpäin oikealle taholle. Palveluntarjoajalla on oikeus perua asiakkaan varaus, jos palvelu (kurssi, uimakoulu, leiri, tapahtuma) joudutaan vähäisen osallistujamäärän tai muun ylivoimaisen esteen vuoksi perumaan. Tällöin asiakkaalle palautetaan kauppasumma täysimääräisenä tai vaihdetaan toiseen samanarvoiseen palveluntarjoajalta löytyvään palveluun.

14.2. Verkkokaupasta ostetut kerta-, sarja- & kuukausipalvelut (ryhmäliikunta, uinti, kuntosali, superkortti)

Verkkokaupassa myynnissä olevat palvelut noudattavat yleisiä verkkokaupan ehtojamme. Nettikaupastamme ostetuilla käyttämättömillä kerta-, sarja- & kuukausipalveluilla ei ole peruutusoikeutta perustuen kuluttajansuojalain 6 luvun 16 pykälään (kohta 11). Käyttämättömien ostosten muuttamisesta toiseksi veloitamme 10,00 € käsittelymaksun.

14.3. Oma- ja kuntosaliohjaukset sekä testit

Mikäli et pääse ohjaukseen tai testiin sovittuna ajankohtana, ilmoita siitä mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 24h ennen ohjaus- tai testiajankohtaa. Myöhemmin tehdyt peruutukset vain sairaustodistuksella (kts kohta 12). Peruuttamatta jätetyt ohjaus- ja testikerrat tulkitaan käytetyiksi.

14.4. Ryhmäliikuntatuntien varaukset sekä peruutukset

Ryhmäliikuntatunteja voi varata ennakkoon 4 viikolle ja maksimissaan 15 tuntia. Jos asiakastilillä ei ole ladattuna kerta-, sarja- tai kuukausipalveluita, yksittäisiä varauksia voi tehdä puhelimitse tai hallin asiakaspalvelussa (ei sähköpostitse). Varauksia tehdään seuraavalle neljälle viikolle yhteensä kolme.

Mikäli et tule varaamallesi tunnille, paikka on peruutettava hyvissä ajoin joko puhelimitse tai varausjärjestelmän kautta (ei sähköpostitse). Paikka tulee peruuttaa mieluimmin päivää (24h) aikaisemmin, mutta viimeistään neljä (4) tuntia ennen tunnin alkua. Näin vapautat paikkasi muille jumppaajille ja vältyt turhilta veloituksilta. Ryhmäliikuntatunnin onnistuneesta peruutuksesta saat vahvistussähköpostin.

1.9.2017 alkaen peruuttamattomasta varauksesta veloitetaan heti joko yksi käynti (sarjakortilta) tai yksi päivä (kuukausikortilta). Saat tiedon veloituksesta sähköpostitse. Mikäli veloitus on jostain syystä tapahtunut aiheettomasti, ole yhteydessä asiakastukeen (asiakaspalvelu@urheiluhallit.fi).
Lue lisää: Ryhmäliikuntaetiketti

15. Solarium

Solariumvaraus kokonaisuudessaan 30min/krt, solariumlaitteen käyttöaika max 20min/krt. Solariumin sarjakortti ei ole henkilökohtainen. Solariumin sarjakortin voimassaoloaika on kaksi vuotta (730 pv) ostopäivästä, eikä sitä ole mahdollista tauottaa.

16. Ikärajat eri palveluihin

Alle 10-vuotias tai uimataidoton pääsee uimaan vain vähintään 15-vuotiaan uimataitoisen henkilön kanssa. 8 vuotta täyttänyt voi tulla yksin uimaan, jos hän osaa uida ja hänellä on mukana vanhempien allekirjoituksella ja yhteystiedoilla varustettu lappu. Yli 7-vuotiaat menevät oman sukupuolen pukuhuoneisiin. 25m ja 50m altaissa sekä hyppyaltaassa uiminen edellyttää vähintään 25 m uimataitoa.

Kuntosalille sekä jumppiin ikäraja on 15 vuotta. Pienet lapset eivät saa oleskella kuntosalilla heidän oman turvallisuutensa vuoksi. Solariumin ikäraja on 18 vuotta.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tutustu myös järjestyssääntöihimme sekä verkkokaupan yleisiin ehtoihimme.

Ajankohtaista

  Uutisarkisto >

  Verkkokaupan yleiset ehdot
  LUE LISÄÄ...

  Tallenna

  Tallenna

  Tallenna