8 paikkaa, 1 kortti

Valitse omat lempipaikkasi & -lajisi.

Ilman jäsenmaksua

Meillä liikut kerta-, sarja- tai kausikortilla, ilman jäsenmaksua.

Rento meininki

Siistit, toimivat tilat ja mukava henkilökunta odottavat sinua.

Uniikki

Ainutlaatuinen yhdistelmä uintia ja ryhmäliikuntaa.

1. Yleiset myyntiehdot

Näiden asiakassopimusehtojen sisältämät kohdat ovat myyntiehdot asiakkaan ja palveluntarjoajan välisessä kaupassa. Suorittaessaan maksun palveluistamme asiakas hyväksyy nämä ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä. Sopimus syntyy kun asiakas on suorittanut maksun ja palveluntarjoaja on sen vahvistanut. Palveluntarjoaja tiedottaa mahdollisista muutoksista asiakassopimusehdoissa viimeistään yhtä kalenterikuukautta ennen muutoksen voimaan astumista.

2. Kuukausi- ja sarjakortit ovat henkilökohtaisia

Sarja- ja kuukausipalvelut ladataan asiakaskortille, joka maksaa 4,00 €. Asiakaskortilla pääset kulkemaan kulkuporteista tai itsepalvelupäätteen kautta uimaan, kuntosalille tai jumppaan ilman erillistä asiointia asiakaspalvelussa. Lisäksi voit ostaa nettikaupasta tiettyjä palveluita suoraan kortillesi. Asiakaskorttia ja sen sisältämiä palveluita ei saa luovuttaa toisen käyttöön. Väärinkäyttö johtaa määräaikaiseen porttikieltoon.

3. Voimassaoloaika

Kukin palvelu, joka on ostettu 1.8.2013 tai sen jälkeen, on voimassa kaksi vuotta (730 pv) ostopäivästä ja käyntikerrat on käytettävä kokonaisuudessaan loppuun voimassaoloaikana, mukaan lukien mahdolliset tauottamiset (kausipalvelut). Kausipalvelut ovat voimassa seuraavasti: 1 kk =30 päivää, 3 kk = 90 päivää, 6 kk = 180 päivää ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen. Kampanjoilla ja tarjouksilla saattaa olla poikkeava voimassaoloaika.

4. Käyntiaika

Yhteen maksettuun liikuntakäyntiin on sinulle varattu harjoittelu-, peseytymis- sekä pukeutumisaikaa kaksi ja puoli tuntia (portista sisään, portista ulos). Käyntiajassa on huomioitu mahdollinen uintietusi. Ohjattuun liikuntaan saapuessa tule paikalle hyvissä ajoin, viimeistään kymmenen minuuttia ennen tunnin alkamista. Muussa tapauksessa varaamasi paikka vapautuu paikalle ajoissa tulleelle mahdolliselle jonottajalle. Porteista pääsee aikaisintaan 45min (Siltamäessä 30min) ennen tunnin alkua.

5. Palveluiden käyttö

Asiakaskortille ostettua palvelua voi käyttää niissä palveluntarjoajan toimipisteissä, joissa sitä on tarjolla. Jos käytät korttia kalliimpaan palveluun (sama liikuntalaji = uinti) eri hallien välillä, veloitamme välimaksun. Jos haluat käyttää ulkopuolisen Personal Trainerin tai vastaavan palveluita, tulee kyseisen ohjaajan maksaa jokaisella ohjauskerralla erillinen kertamaksu (8,50 €). Asiakkaana voit maksaa käynnistäsi kertamaksun tai käyttää voimassa olevaa sarja- tai kausikorttiasi.

6. Uintietu

Jumppatunnin ja kuntosaliharjoittelun jälkeen on tilaratkaisut huomioiden (mm. opetusryhmät) mahdollisuus jäädä uimaan ilman erillistä maksua Urheiluhallit Oy:n* uimahalleissa. Lisämaksu Mäkelänrinteen Uintikeskuksessa on 3 €/krt ja Vuosaaren Urheilutalossa 2 €/krt.
*)Kallio, Kontula, Malmi, Siltamäki, Töölö.

7. Maksaminen

Voit maksaa käteisellä (eurot), pankkikorteilla, Nets Oy:n luottokorteilla, Sporttipassilla, Eazybreakilla, Edenred Finland Oy:n Virike-setelillä ja Ticket Duo sekä Ticket Mind & Body –kortilla, Smartum Oy:n Liikunta- ja Kulttuuriseteleillä sekä Saldokortilla, sekä myös RJKuntoseteli Oy:n Tyky-Kuntosetelillä ja Tyky-onlinellä. Liikuntaedulla voit maksaa vain henkilökohtaisia liikuntapalvelujasi. Liikuntaetuja ei voi muuttaa rahaksi, eikä niistä palauteta rahaa. Lahjakortilla, joka on ostettu nettikaupastamme tai asiakaspalvelustamme, voi maksaa vain hallin kassalla. Nettikaupassa maksetaan Paytrail Oyj:n kautta verkkopankkitunnuksilla sekä Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla. Nettikauppaostoksia tehdessä tulee huomioida Verkkokaupan yleiset ehdot. Yrityksillä on laskutusmahdollisuus FirmanPiikin kautta (yritysliikunta@urheiluhallit.fi).

8. Pyhät ja poikkeuspäivät, huoltotauot sekä kesäaika

Emme hyvitä niitä kalenteripyhiä, emmekä yksittäisiä poikkeuspäiviä, jolloin hallimme ovat suljettuina.
Hyvitämme kesäisen vuosihuollon, tai muun meistä johtuvan huoltotauon 1 kk:n, 3 kk:n ja 6 kk:n kausikortillesi, jos kortti on ollut käyttämättä tämän huoltotauon ajan. Hyvitettävä aika lisätään ensimmäisellä käyntikerralla tauon jälkeen minkä tahansa toimipisteemme asiakaspalvelussa.

_
 
9. Kortin tauottaminen

1 kk:n tai 3 kk:n kausikortteja* ja sarjakortteja* ei voi tauottaa. 6 kk:n kausikortin* voi tauottaa yhden kerran omavalintaisesta syystä. Ostos on käytettävä kokonaisuudessaan voimassaoloajan (kts. kohta 3.) sisällä mukaan lukien omavalintainen tauotus. Taukoajan minimiaika on 7 vuorokautta. Kun haluat aktivoida kausikorttisi uudelleen, hyvitämme takaisin sen ajan minkä kortti on ollut käyttämättä. Hyvitettävä taukoaika lisätään ensimmäisellä käyntikerralla tauon jälkeen minkä tahansa toimipisteemme asiakaspalvelussa.
*) uinti-, jumppa-, kuntosali- ja superkortit

10. Kortin katoaminen

Jos asiakaskorttisi häviää, ilmoita siitä meille välittömästi. Voimme sulkea hävinneen kortin ja siirtää sisällön uudelle kortille. Uusi kortti maksaa 4,00 €.

11. Lahjakortti

Lahjakortilla maksettaessa tulee lahjakortti esittää maksun yhteydessä. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortti on voimassa 24 kk ostopäivästä.

12. Sairastapaukset, muutot, ostosten muutokset ja rahapalautukset

Sairastapaukset (lääkärin-, terveydenhoitajan- tai sairaanhoitajantodistuksella, minimi 7 vuorokautta), muutot yli 50 km etäisyydelle asuinpaikasta, ja jo ostettujen palveluiden muutokset tai vaihdot käsittelemme tapauskohtaisesti. Rahapalautuksista sekä ostosten muutoksista perimme käsittelymaksuna 9,00 €. Rahapalautuksia ei suoriteta, mikäli palvelu on maksettu liikuntarahoilla tai muulla työnantajan myöntämällä edulla. Asiakaskorttimaksua ei palauteta.

13. Tarjoukset

Tarjouksia ei voi yhdistää. Alennusprosentti tai euromääräinen alennus koskee vain normaalihintaisia palveluita, ei alennusryhmähinnoiteltuja- tai jo alennettuja palveluita. Kausikohtaisilla palveluilla, kampanjoilla sekä tarjouksilla saattaa olla asiakassopimusehtojen lisäksi omat myyntiehtonsa tai poikkeava voimassaoloaika.

14. Peruutusehdot

14.1. Kurssit, uimakoulut, leirit sekä tapahtumat

Peruutuksista veloitamme 9,00 € käsittelymaksun. Riippumatta siitä, onko osallistumismaksu suoritettu asiakaspalvelun vai nettikaupan kautta, mahdollinen peruutus on tehtävä 3 viikkoa* ennen kurssin, tapahtuman tai uimakoulun alkamista. Myöhemmin tehdyt peruutukset vain lääkärintodistusta vastaan. Uimakoulujen peruutukset uimakouluvastaavalle (uimakoulut@urheiluhallit.fi), kurssit, leirit sekä tapahtumat asiakastukeen (asiakaspalvelu@urheiluhallit.fi), josta ne ohjataan eteenpäin oikealle taholle. Palveluntarjoajalla on oikeus perua asiakkaan varaus, jos palvelu (kurssi, uimakoulu, leiri, tapahtuma) joudutaan vähäisen osallistujamäärän tai muun ylivoimaisen esteen vuoksi perumaan. Tällöin asiakkaalle palautetaan kauppasumma täysimääräisenä tai vaihdetaan toiseen samanarvoiseen palveluntarjoajalta löytyvään palveluun.
*Sporttileirien peruutukset 6 viikkoa ennen leirin alkamista.

14.2. Nettikaupasta ostetut kerta-, sarja- & kausipalvelut (ryhmäliikunta, uinti, kuntosali, superkortti)

Nettikaupassa myynnissä olevat palvelut noudattavat yleisiä verkkokaupan ehtojamme. Nettikaupastamme ostetuilla käyttämättömillä kerta-, sarja- & kausipalveluilla ei ole peruutusoikeutta perustuen kuluttajansuojalain 6 luvun 16 pykälään (kohta 11). Käyttämättömien ostosten muuttamisesta toiseksi veloitamme 9,00 € käsittelymaksun.

14.3. Oma- ja kuntosaliohjaukset sekä testit

Mikäli et pääse ohjaukseen tai testiin sovittuna ajankohtana, ilmoita siitä mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 24h ennen ohjaus- tai testiajankohtaa. Myöhemmin tehdyt peruutukset vain sairaustodistuksella (kts kohta 12). Peruuttamatta jätetyt ohjaus- ja testikerrat tulkitaan käytetyiksi.

14.4. Ryhmäliikuntatuntien peruutukset

Mikäli et tule varaamallesi tunnille, tunti on peruutettava hyvissä ajoin joko puhelimitse tai varausjärjestelmän kautta (ei sähköpostitse). Kaikille jumppaajille tärkeänä pidettyä toimivaa asiakaspalvelua ajatellen mieluimmin päivää (24h) aikaisemmin, mutta viimeistään kolme tuntia ennen tunnin alkua. Näin vapautat paikkasi muille jumppaajille ja vältyt turhilta veloituksilta.
Ryhmäliikuntatuntien peruuttamattomat varaukset: Kahdesta ensimmäisestä peruuttamattomasta varauksesta lähetämme sähköpostitse huomautusviestit. Kolmannesta peruuttamattomasta varauksesta lähetämme huomautusviestin sekä veloitamme seuraavan laisesti: sarjakortilta yksi käynti, kausikortilta yksi päivä. Tämän jälkeisistä peruuttamattomista varauksista veloitamme yhden käynnin / päivän yhtä peruuttamatonta varausta kohden. Kertyneet huomautukset nollaantuvat 4 kuukauden välein (1.1. – 30.4. / 1.5. – 31.8. / 1.9. – 31.12.).

15. Solarium

Solariumvaraus kokonaisuudessaan 30min/krt, solariumlaitteen käyttöaika max 20min/krt. Solariumin sarjakortti ei ole henkilökohtainen. Solariumin sarjakortti, joka on ostettu 1.8.2013 tai sen jälkeen, on voimassa kaksi vuotta (730 pv) ostopäivästä, eikä sitä ole mahdollista tauottaa.

16. Ikärajat eri palveluihin

Alle 10-vuotias tai uimataidoton pääsee uimaan vain vähintään 15-vuotiaan uimataitoisen henkilön kanssa. 8 vuotta täyttänyt voi tulla yksin uimaan, jos hän osaa uida ja hänellä on mukana vanhempien allekirjoituksella ja yhteystiedoilla varustettu lappu. Yli 7-vuotiaat menevät oman sukupuolen pukuhuoneisiin. 25m ja 50m altaissa sekä hyppyaltaassa uiminen edellyttää vähintään 25 m uimataitoa.
Kuntosalille sekä jumppiin ikäraja on 15 vuotta. Pienet lapset eivät saa oleskella kuntosalilla heidän oman turvallisuutensa vuoksi. Solariumin ikäraja on 18 vuotta.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tutustu myös järjestyssääntöihimme sekä verkkokaupan yleisiin ehtoihimme.

Ajankohtaista

  • Kesä 2017

    Katso kesäkuukausien aukiolot ja edulliset hinnat.

Uutisarkisto >

Päivitetyt asiakassopimusehdot voimaan 1.9.2017
LUE LISÄÄ...

Tallenna

Tallenna

Tallenna

The updated terms for customer contracts (1.9.2017)
READ MORE...

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Verkkokaupan yleiset ehdot
LUE LISÄÄ...

Tallenna

Tallenna

Tallenna