Haku

Ryhmäliikuntaetiketti

Paikan varaaminen

Voit varata ryhmäliikuntatunteja hallin asiakaspalvelussa, puhelimitse tai tunnuksillasi netin varausjärjestelmässä.

 • Varaaminen varausjärjestelmässä onnistuu, kun sinulla on tunnukset asiakastilillesi ja voimassa oleva ryhmäliikunnan sarja- tai kuukausikortti, superkortti tai kertakäyntejä. Voit tällöin varata tunteja ennakkoon neljälle viikolle, maksimissaan 15. Jos sinulla ei vielä ole omia tunnuksia varausjärjestelmäämme, rekisteröidy asiakkaaksi.
  Huom! Jos epäilet, että sinulle on jo luotu asiakastili tai et muista salasanaasi, älä rekisteröidy uudelleen. Voit varmistaa tiedon hallin asiakaspalvelussa tai tilata uuden salasanan Kirjaudu-kohdassa
 • Palvelut asiakastilillesi saat ostettua verkkokaupastamme.
 • Riippumatta siitä, onko sinulla ostettuna kerta-, sarja-tai kuukausipalveluita, voit tehdä yksittäisiä varauksia puhelimitse tai hallin asiakaspalvelussa (ei sähköpostitse) seuraavan neljän viikon ajalle, korkeintaan kolme tuntia per varauskerta.

Paikan peruuttaminen

 • Varatut paikat on peruttava heti esteen ilmaantuessa, viimeistään kuitenkin neljä (4) tuntia *) ennen tunnin alkua, jotta vältyt veloitusilmoitukselta. Voit peruuttaa tunnin varausjärjestelmän kautta, puhelimitse tai hallin asiakaspalvelussa (ei sähköpostitse, jottei peruutus jää huomioimatta).
 • Saat vahvistussähköpostin ryhmäliikuntatunnin onnistuneesta peruutuksesta.
 • Peruuttamattomasta varauksesta veloitetaan yksi käynti (sarjakortilta) tai yksi päivä (kuukausikortilta). Saat tiedon veloituksesta sähköpostitse. Mikäli veloitus on jostain syystä tapahtunut aiheettomasti, ole yhteydessä asiakaspalveluun.
 • *) muuttuu 1.9. 2019 alkaen 2 tuntia ennen

Tunneille saapuminen

 • Tunneille pääsee portista 45 min (Siltamäki 30 min) ennen tunnin alkua.
 • Tunneille on saavuttava ajoissa, viimeistään kymmenen minuuttia ennen tunnin alkua, muutoin paikka voidaan luovuttaa eteenpäin.
 • Jos tunnin alkuun on alle 10 minuuttia, tule itsepalvelupäätteen tai asiakaspalvelun kautta.
 • Kun tunti on jo alkanut, sisään ei enää pääse.

Tunneille sisään leimaaminen

 • Jos sinulla on yksi varaus ja vain yksi ryhmäliikunnan tuote kortillasi, voit mennä suoraan portista näyttämättä korttia itsepalvelupäätteelle tai asiakaspalvelussa.
 • Jos sinulla on useampia peräkkäisiä varauksia, muista leimata kaikki varaamasi tunnit joko itsepalvelupäätteellä tai asiakaspalvelussa.
 • Jos sinulla on kortillasi muutakin ryhmäliikunnan lisäksi (esim. kuntosalia), leimaus aina itsepalvelupäätteellä tai asiakaspalvelussa.
 • Superkortilla aina leimaus itsepalvelupäätteellä tai asiakaspalvelussa.
 • Itsepalvelupäätteen käyttöön saat apua asiakaspalvelusta.

   _
  
Senioriliikuntaetiketti

(Voimassa 31.8.2019 asti, sen jälkeen on voimassa ryhmäliikuntaetiketti)

Jos sinulla on voimassa oleva sarjakortti tai jo ostettuja kertakäyntejä senioriliikuntaan, voit varata tunnin varausjärjestelmässä omilla tunnuksillasi. Netissä voit varata tunteja ennakkoon 4 viikolle ja maksimissaan 15 tuntia. Riippumatta siitä, onko sinulla ostettuna kerta- tai sarjapalveluita, voit tehdä yksittäisiä varauksia puhelimitse tai hallin asiakaspalvelussa (ei sähköpostitse). Varauksia tehdään seuraavan neljän viikon ajalle, yhteensä kolme tuntia per varauskerta. 

Kauden (syys tai kevät) ajaksi on mahdollista varata vakiopaikka (=tietty viikkotunti) haluamastaan senioriliikuntalajista. Vakiopaikkaa varten tulee varaushetkellä olla lunastettuna 10 käyntikertaa kertakäynteinä tai sarjakortteina. Vakiopaikka varataan aina asiakaspalvelussa, ei netin kautta. 10 lunastettua käyntikertaa oikeuttaa yhteen vakiopaikkaan, 20 lunastettua käyntikertaa kahteen vakiopaikkaan, ja vakiopaikat varataan vain kaudeksi (syys- tai kevätkausi) kerrallaan.
(Huom! Vakiopaikkamahdollisuus säilyy eläkeläisille 1.9.2019 alkaen, vaikka ryhmäliiikunta ja senioriliikunta yhdistyvät)

Tuntien ryhmäkoko on rajattu, joten parhaiten pääsyn tunnille varmistat varaamalla paikan tunnille etukäteen.

Senioriliikuntatunneille saapuminen

Saavu tunnille hyvissä ajoin, viimeistään kymmenen minuuttia ennen tunnin alkamista. Muuten varaamasi paikka vapautuu jonottajalle. Tunneille pääsee portista 45 min.* ennen tunnin alkua.
*Siltamäessä poikkeuksellisesti 30min.

Senioriliikuntatunneille sisään leimaaminen

 • Yksi varaus ja vain senioriliikuntapalvelua kortilla, voit mennä suoraan portista näyttämättä korttia itsepalvelupäätteelle tai kassalle.
 • Useampia peräkkäisiä varauksia, muista leimata KAIKKI varaamasi tunnit joko itsepalvelupäätteellä tai kassalla.
 • Kortilla muita tuotteita senioriliikunnan lisäksi (esim. kuntosalia), leimaus aina itsepalvelupäätteellä tai kassalla.

Itsepalvelupäätteen käytössä voit kysyä apua hallin asiakaspalvelusta.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Asiakaspalvelu

avoinna arkisin
 9.00 - 16.00

puh. 09 3488 6461
asiakaspalvelu(at)urheiluhallit.fi

Hallien asiakaspalvelupisteet palvelevat hallin aukioloaikoina.