”Kuin toinen koti.”

”Rentoa meininkiä.”

”Kaikki, mitä tarvitsen.”

”Elämän koko kirjo.”

Kerro FIX-tarinasi ja voita superkortti


Arvonta on suoritettu, kiitos kaikille osallistuneille!

Saimme paljon hienoja tarinoita, joita tulemme julkaisemaan iloksenne.

Superkortin kesäksi voitti Katariina Viik, onneksi olkoon! Tässä Katariinan tarina:


"En harrastanut ennen lainkaan liikuntaa. Ylipainoisena kynnys lähteä julkisesti liikkumaan oli valtavan suuri! Kun rohkaistuin menemään Fixille ekaa kertaa, tuntui heti siltä että, vuosikausien jahkailu on ohi. Siellä me yhdessä liikutaan, lihavat ja laihat, nuoret ja vanhat. Ja koskaan ei tunnu siltä, että kukaan kuuluisi sinne yhtään vähempää!"


FIX Liikuntakeskukset saivat alkunsa pienestä ja kodikkaasta Kalliosta vuonna 1997. Olitko kenties jo silloin asiakkaamme?

20-vuotisjuhlan kunniaksi keräämme kokemuksia matkan varrelta – alusta tähän päivään. Jaa kanssamme omasi ja voita kesälle superkortti!

Tarinasi voi olla lyhyt tai pitkä, se voi sisältää lempipaikan ja lempilajin, syyn liikkua, hauskan muiston tai mitä tahansa aiheeseen liittyvää.

Osallistumisaika: to 16.2. - su 16.4.2017

Kortteja arvotaan kolme kappaletta, voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja heidän nimensä julkaistaan nettisivuillamme.

Kesäsuperkortilla voit...

mennä uimaan, kuntosalille ja ryhmäliikuntaan vaikka joka päivä! Kortti on voimassa kaikissa paikoissamme 2.5. - 31.8.2017 ja sen arvo on 150 €.

Historiaa

Ohjatut ryhmäliikuntatunnit alkoivat Urheiluhalleilla tammikuussa 1997, kun ensimmäinen FIX Liikuntakeskus avasi ovensa Helsingin Urheilutalolla. Liikuntakeskukseen haluttiin luoda kotoisa, iloinen ilmapiiri, jonne kaikkien on hyvä tulla.