Haku

Videot ja live-lähetykset

Kaipaatko taukoa etätyöpäivään, vetreytystä koko keholle tai mielen rauhoittavaa joogasessiota?

Liikunnanohjaajamme ovat koostaneet treeniohjeita, joiden opastuksella liikut niin sisällä kuin ulkona. Painojen virkaa toimittavat tarvittaessa vaikka kivet tai vedellä täytetyt pullot. 

Ohessa maistiaisina Donatan helpompi ja haastavampi jumppa, Veeran ja Soilen joogaAnnen ja Palman keinutreeni sekä uimarin kuivatreeni.

Kaikki ohjeet ovat katseltavissa YouTube-kanavallamme. 

Facebook Live

Pidämme live-ryhmäliikuntatunteja Facebook-sivuillamme osoitteessa www.facebook.com/urheiluhallit. Tunnit ovat ilmaisia ja niistä jää tallenteet Facebookiin. Tarvitset vain internet-yhteyden ja Facebook-tunnukset. Mikäli sinulla ei vielä ole Facebook-tunnuksia, ohjeet tunnusten luomiseen löytyy mm. täältä.

Varusteet

Kotijumppaa varten tarvitset liikuntaan sopivat vaatteet, alustan, hikipyyhkeen ja juomapullon. Mikäli tämän lisäksi tarvitaan muita varusteita, näistä kerrotaan aikataulussa ko. jumpan kohdalla.

  

OHJEITA:

Missä live-lähetys näkyy?

Live-lähetys näkyy Urheiluhallien Facebookin pääsivulla osoitteessa www.facebook.com/urheiluhallit (voit joutua rullaamaan sivua hieman alaspäin) sekä vasemmassa laidassa olevan videot-valikon kautta. Videot-tekstin viereen ilmestyy punaisella pohjalla "Live"-merkintä, kun lähetys on alkanut. Urheiluhallien sivun löydät kirjoittamalla Facebookin hakukenttään hakusanaksi Urheiluhallit. Voit alkaa seurata Facebook-sivuamme klikkaamalla sivun pääkuvan alareunassa olevaa "Seuraa"-painiketta. 

Mistä tallenteet löytyvät?

Jumppatallenteet löytyvät Facebookin videot-välilehdeltä.

Mitä teknologiaa tarvitset katsoakseni suoraa lähetystä?

Tarvitset joko älypuhelimen, tabletin, kannettavan tai pöytätietokoneen sekä internet-yhteyden. Laite kannattaa yhdistää wifiin tai kiinteään laajakaistaan, mikäli mahdollista. Mobiilidata saattaa pätkiä.

Pätkimiseen voi auttaa myös selaimen vaihto; esimerkiksi Chrome on tähän mennessä toiminut hyvin.

Miten saa muiden kommentit pois päältä?

Osallistujat voivat kommentoida lähetystä sen aikana. Kommentit saa pois päältä kännykässä hipaisemalla ne sormella oikealle. Tietokoneella kommentit voi laittaa pois päältä lähetysruudun oikean alakulman puhekupla-symbolia painamalla.

Miksi ääni ei kuulu?

Lähetyksessä on oletuksena äänet pois päältä. Saat äänen kuulumaan, kun painat lähetysruudun oikean alakulman symbolia, jossa on rasti kaiutinkuvan päällä.

Liikunnan iloa!

Donatan helpompi jumppaDonatan haastavampi jumppa

Veeran ja Soilen jooga

KeinutreeniUimarin kuivatreeni


Live-lähetysten tuntikuvaukset

 • Baila! = Tanssillinen tunti latino- ja latinopopmusiikin tahtiin muuta maailman musiikkia unohtamatta.
 • Body & Core = Toiminnallinen lihaskuntotunti, jossa haastetaan keskivartalon lihaksia.
 • Core = Tunti koostuu monipuolisista, keskivartaloa vahvistavista harjoitteista, jotka tehdään oman kehon painoa apuna käyttäen.
 • Dance = Tanssin riemua vaihtuvin tyylein! Dance sopii tanssista ja koreografioista pitäville. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita.
 • Fiilis = Tunnilla fiilistellään reippaan letkeästi musiikin tahtiin askeltaen. Liikkuvia osioita maustetaan tanssillisin vivahtein.
 • IISI (ent. FIX) = Helpoista askelista ja lihaskuntoliikkeistä koostuva jumppatunti. Puolet tunnista liikutaan tehokkaasti helpoin askelin. Lihaskunto-osuudessa kuormitetaan vartalon isoja lihasryhmiä ja harjoitetaan peruskestävyyttä. FIX sopii myös ryhmäliikuntaan tutustuville.
 • Jooga = Rauhallista ja kehoa huoltavaa joogaa. Hieman ripeätempoisempi tunti kuin Seniori-jooga.
 • Kahvakuula = Tehokas, koko vartaloa kuormittava lihaskuntoharjoitus. Tarvitset kahvakuulan tai vaihtoehtoisesti eri painoisia käsipainoja/vesipulloja lisäpainoksi.
 • Kehonhuolto & Liikkuvuus = Kehoa huoltava ja ryhtiä korjaava tunti.
 • Kunto & Voima = Helpoista askelista, lihaskuntoliikkeistä, tasapainoa haastavista liikkeistä sekä venytyksistä koostuva tunti mukavan musiikin tahtiin.
 • Niska & Selkä = Harjoituksessa vahvistetaan ja vetreytetään niska-hartiaseutua, lisätään rangan liikkuvuutta sekä vahvistetaan keskivartaloa.
 • Pilates = Tunnilla keskitytään keskivartalon vahvistamiseen, ryhdin ylläpitämiseen ja rangan liikkuvuuteen.
 • Reisi-vatsa-pakara = Helpon ja tehokkaan lämmittelyn jälkeen keskitytään vatsan, pakaroiden ja jalkojen treenaamiseen.
 • Seniori-jooga = Rauhallista, helppoa ja kehoa huoltavaa joogaa. Sopii myös ensikertalaisille.
 • Syke & Fit = Koko kehoa haastava tehokas intervallitunti, jossa sykkeennosto- ja lihaskunto-osuudet vuorottelevat.
 • Venyttely = Rentouttava ja kehoa huoltava harjoitus.