Haku

Urheiluhallit Oy

Urheiluhallit Oy:n toiminta alkoi vuonna 1959. Ensimmäinen halleista, Helsingin Urheilutalo valmistui 1961. Kontulan Uimahalli avattiin huhtikuussa 1970 ja elokuussa 1973 Siltamäen Uimahalli (valmistunut 1970) siirtyi Urheiluhallit Oy:n hoitoon. Malmin Uimahalli avattiin kesäkuussa 1983. Töölön Urheilutalo (valmistunut 1967) siirtyi Urheiluhallit Oy:n omistukseen marraskuussa 1987 ja Pasilan Urheiluhalli Oy syksyllä 1995 (fuusioitu 1.1.2009 Urheiluhallit Oy:n toimintoihin).

Pääomistajana Helsingin kaupunki (51,33 %) ja muina osakkaina Urheiluopistosäätiö ja 13 lajiliittoa.

Urheiluhallit Oy hallituksen jäsenet

• Sami Wahlman (pj)
• Juha Hakola (vpj)
• Nina Miettinen
• Jaana Alaja
• Tarja Loikkanen
• Jari Laine

Toimitusjohtaja Pekka Laitinen

Y-tunnus 0115551-4 (Kallio - Kontula - Malmi - Pasila - Siltamäki - Töölö)

Tutustu halleihin

URHEILUHALLIT KALLIO

Helsingin Urheilutalo eli tuttavallisemmin Kallion halli on aito stadin halli Brahen kentän vieressä ja se on avattu jo 1962. Tässä hallissa on kotoisa tunnelma ja täällä käy paljon vakiasiakkaita. Kallion hallissa on uima-altaan lisäksi kylmäallas, mieto ja kuuma sauna ja vesihierontapisteet, kuntosali ja ryhmäliikuntatila.

URHEILUHALLIT KONTULA

Kontulan Uimahalli on Kuntoilukeidas Kontulan ostoskeskuksen yhteydessä aivan metron vieressä. Valoisa uimahalli, toimiva kuntosali ja ryhmäliikuntatila. Kontulassa on lämmin, kodinomainen tunnelma, jonka vuoksi Kontulassa on paljon uskollisia vakioasiakkaita. Lisäksi kesäisin on viihtyisä auringonottoterassi.

URHEILUHALLIT MALMI

Malmin Uimahalli on viihtyisä ja valoisa uimahalli Malmitalon vieressä, lähellä juna-asemaa. Uima-allas lastenaltaineen, höyrysaunat sekä useat vesihierontapisteet takaavat virkistävän mukavan uintielämyksen. Monipuolinen ryhmäliikuntatarjonta ja kuntosali ovat löytäneet kävijänsä kaikenikäisistä. Kesäisin on ulkoallas ja mukava auringonottoalue.

URHEILUHALLIT PASILA

Pasilan Urheiluhalli on Keskuspuiston kupeessa sijaitseva palloilun klassikko, joka täyttää vaatimukset suuremmillekin tapahtumille. Kuntotestiasemalla katsastetaan kuntoa ja huolletaan kehoa. Ryhmäliikuntatarjontaa löytyy sekä kevyemmästä liikunnasta pitäville että nyrkkeilystä pitäville. Kuntosali viimeistelee tämän toimivan kokonaisuuden.

URHEILUHALLIT SILTAMÄKI

Siltamäen Uimahalli on halleistamme pienin ja ehkä sympaattisin uimahalli ostoskeskuksen yhteydessä. Lämmin allas on erityisesti lasten mieleen: 30+ asteinen vesi sopii täydellisesti vauvauintiin, uimaan opetteluun ja vesileikkeihin. Uinnin lisäksi hallissa voi treenata salilla, harrastaa vesijumppaa sekä järjestää lasten teemasynttäreitä.

URHEILUHALLIT TÖÖLÖ

Töölön Urheilutalo eli Töölön halli on valoisa ja avara. Töölö on peruskorjattu 12/2019. Sen uudistetulla allasosastolla vesiliikunnan ystäviä odottavat iso allas, vesiliikunta-allas, opetusallas, kahluuallas, rentoutusallas sekä kylmävesiallas. Töölössä on myös kattava moderni kuntosali sekä kaksi ryhmäliikuntasalia. Treenin jälkeen voi rentoutua tavallisen saunan lisäksi kuumassa saunassa ja höyrysaunassa.