8 paikkaa, 1 kortti

Valitse omat lempipaikkasi & -lajisi.

Ilman jäsenmaksua

Meillä liikut kerta-, sarja- tai kausikortilla, ilman jäsenmaksua.

Rento meininki

Siistit, toimivat tilat ja mukava henkilökunta odottavat sinua.

Uniikki

Ainutlaatuinen yhdistelmä uintia ja ryhmäliikuntaa.

Mikä Urheiluhallit?

Legendaariselta Helsingin Urheilutalolta vuonna 1959 alkanut uimahalli- ja palloilutoiminta on kasvanut suureksi sisäliikuntapalveluja tarjoavaksi yritykseksi. Nyt Urheiluhallit on ainutlaatuinen yhdistelmä monipuolista liikuntaa: uintia, ryhmäliikuntaa, kuntosalia ja palloilua.

Tarjoamme kattavat liikuntapalvelut helposti ympäri Helsinkiä. Asiakkaanamme voit valita omat lempipaikkasi kahdeksasta hallistamme ja omat lempilajisi kattavasta valikoimastamme.

Halleillamme pääset uimaan, harrastamaan virkistävää vesiliikuntaa, kuntosalille ja ryhmäliikkumaan. Tarjontaamme täydentävät palloilu, solarium, tilavuokrauspalvelut, räätälöidyt yrityspalvelut sekä kuntotestit, erilaiset kurssit  ja Personal Trainer -palvelut.

Meillä on rento meininki – liikut kerta-, sarja- tai kausikortilla, aina ilman jäsenmaksuja. Tule sellaisena kuin olet. Siistit, toimivat tilat ja mukava henkilökuntamme odottavat sinua.

Urheiluhallit Oy

Urheiluhallit Oy perustettiin vuonna1959. Nykyiset hallit: Kallio, Kontula, Malmi, Pasila, Siltamäki ja Töölö (peruskorjauksessa 2017- 2019). LUE LISÄÄ...

Mäkelänrinteen Uintikeskus Oy

Mäkelänrinteen Uintikeskus Oy valmistui vuonna 1999.  LUE LISÄÄ...

Vuosaaren Urheilutalo Oy

Vuosaaren Urheilutalo aloitti toimintansa vuonna 1979.  LUE LISÄÄ...

Arvot

Palveluhenkisyys
Turvallisuus
Oikeudenmukaisuus
Ympäristö
LUE LISÄÄ...

Missio

Tehtävämme on edistää pääkaupunkilaisten terveyttä ja elinvoimaa tarjoamalla monipuolisia ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia uinti- ja liikuntapalveluja.

Visio

Merkittävä pääkaupunkiseudun liikuttaja ja hyvinvoinnin edistäjä.

Strategiakuva

Toimintamme keskiössä on Paras asiakaskokemus. KUVA SUURENA...

Ympäristö

Vastuullista toimintaa yhteisen ympäristömme hyväksi vuodesta 2012. LUE LISÄÄ...

Työpaikkana

Palveluksessamme on noin 160 kokoaikaista ja noin 100 osa-aikaista henkilöä. Haluatko sinä tulla meille töihin? LUE LISÄÄ...