8 paikkaa, 1 kortti

Valitse omat lempipaikkasi & -lajisi.

Ilman jäsenmaksua

Meillä liikut kerta-, sarja- tai kausikortilla, ilman jäsenmaksua.

Rento meininki

Siistit, toimivat tilat ja mukava henkilökunta odottavat sinua.

Uniikki

Ainutlaatuinen yhdistelmä uintia ja ryhmäliikuntaa.

Urheiluhallit työpaikkana

”Tärkein on terve asenne itseen ja muihin. Mielenkiintoisinta tässä tehtävässä on, että saa laittaa itsensä peliin ja parasta työssäni ovat erilaiset päivät.”

Uimahalleissamme sekä FIX Liikuntakeskuksissamme työskentelee koko- ja osa-aikaisia työntekijöitä asiakaspalvelu-, siivous-, uinninvalvonta-, liikunnanohjaus-, uimaopetus- ja kiinteistönhuoltotehtävissä. Palveluksessamme on noin 170 kokoaikaista ja 100 osa-aikaista työntekijää.

Haluatko sinä toimia asiakaspalvelutehtävässä tuottaen hyvää oloa ja virkistävän mukavia liikuntaelämyksiä kaikenikäisille asiakkaillemme - vauvasta vaariin. Teetkö sen, minkä lupaat? Jos vastasit kyllä, olet mahdollisesti hakemamme henkilö.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kehittyvällä liikuntapalvelualalla, turvallisen ja vakaan työantajan sekä erinomaiset mahdollisuudet oman fyysisen kunnon ylläpitoon.

Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä avoinna sinulle sopivaa tehtävää, voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli osaamistasi ja kokemustasi vastaava tehtävä avautuu. Mikäli, etsit työharjoittelupaikka, täytä myös silloin avoin hakemus.

”Parasta täällä ovat asiakkaat. Mukavat ja tutut asiakkaat luovat miellyttävän tunnelman.”

”Uinninvalvontatehtävässä saa olla asiakkaiden kanssa tekemisissä ja kuulla erilaisia ja mielenkiintoisia elämäntarinoita. Tositilanteiden kohdatessa on osattava ja pystyttävä toimimaan ja pysyttävä rauhallisena.”

”Siivoustehtävät liikuntatiloissa ovat minulle mieluisia, näen työpäivän aikana erilaista toimintaa ja tapaan asiakkaita. Työ on sosiaalisempaa kuin esimerkiksi toimistotilojen siivouksessa.”

”Arvostan sitä, että työpaikalla on tarjota tarvittava tekniikka ja välineistöt liikuntatuntien pitämiseen ja suunnitteluun.”

”Minulla on ollut mahdollisuus kasvaa ammatillisesti, uuden oppiminen on ollut mahdollista.”

”Työn ehdottomat plussat ovat liikunnallinen ilmapiiri ja hyvät työkaverit.”