Haku

Urheiluhallit työpaikkana

”Tärkein on terve asenne itseen ja muihin. Mielenkiintoisinta tässä tehtävässä on, että saa laittaa itsensä peliin ja parasta työssäni ovat erilaiset päivät.”

Uimahalleissamme sekä FIX Liikuntakeskuksissamme työskentelee koko- ja osa-aikaisia työntekijöitä asiakaspalvelu-, siivous-, uinninvalvonta-, liikunnanohjaus-, uimaopetus- ja kiinteistönhuoltotehtävissä. Palveluksessamme on noin 170 kokoaikaista ja 100 osa-aikaista työntekijää.

Haluatko sinä toimia asiakaspalvelutehtävässä tuottaen hyvää oloa ja virkistävän mukavia liikuntaelämyksiä kaikenikäisille asiakkaillemme - vauvasta vaariin. Teetkö sen, minkä lupaat? Jos vastasit kyllä, olet mahdollisesti hakemamme henkilö.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kehittyvällä liikuntapalvelualalla, turvallisen ja vakaan työantajan sekä erinomaiset mahdollisuudet oman fyysisen kunnon ylläpitoon.

Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä avoinna sinulle sopivaa tehtävää, voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli osaamistasi ja kokemustasi vastaava tehtävä avautuu. Mikäli, etsit työharjoittelupaikka, täytä myös silloin avoin hakemus.

”Parasta täällä ovat asiakkaat. Mukavat ja tutut asiakkaat luovat miellyttävän tunnelman.”

”Arvostan sitä, että työpaikalla on tarjota tarvittava tekniikka ja välineistöt liikuntatuntien pitämiseen ja suunnitteluun.”

”Työn ehdottomat plussat ovat liikunnallinen ilmapiiri ja hyvät työkaverit.”