Haku

TARJOUKSET

Ryhmäliikunta 10 krt / 75 €
Kuntosali 3 kk / 95 €
Eläkeläisten päiväkortti 10 krt / 53 €

Tuotteet myynnissä 15.2. asti ja voimassa 2 vuotta ostopäivästä.

I LOVE AEROBIC

Aloita uusivuosi uudella energialla!

I Love Aerobic -tapahtuma Mäkelänrinteessä la 25.1. 

Hinta 29 €

Urheiluhallit työpaikkana

”Tärkein on terve asenne itseen ja muihin. Mielenkiintoisinta tässä tehtävässä on, että saa laittaa itsensä peliin ja parasta työssäni ovat erilaiset päivät.”

Meillä työskentelee koko- ja osa-aikaisia työntekijöitä asiakaspalvelu-, siivous-, uinninvalvonta-, liikunnanohjaus-, uimaopetus- ja kiinteistönhuoltotehtävissä. Palveluksessamme on noin 170 kokoaikaista ja lähes saman verran osa-aikaisia työntekijöitä.

Haluatko sinä toimia asiakaspalvelutehtävässä tuottaen hyvää oloa ja virkistävän mukavia liikuntaelämyksiä kaikenikäisille asiakkaillemme vauvasta vaariin? Teetkö sen, minkä lupaat? Jos vastasit kyllä, olet mahdollisesti hakemamme työkaveri.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kehittyvällä liikuntapalvelualalla, turvallisen ja vakaan työantajan sekä erinomaiset mahdollisuudet oman fyysisen kunnon ylläpitoon.

Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä avoinna sinulle sopivaa tehtävää, voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli osaamistasi ja kokemustasi vastaava tehtävä avautuu. Mikäli etsit työharjoittelupaikkaa, täytä myös silloin avoin hakemus.

”Parasta täällä ovat asiakkaat. Mukavat ja tutut asiakkaat luovat miellyttävän tunnelman.”

”Arvostan sitä, että työpaikalla on tarjota tarvittava tekniikka ja välineistöt liikuntatuntien pitämiseen ja suunnitteluun.”

”Työn ehdottomat plussat ovat liikunnallinen ilmapiiri ja hyvät työkaverit.”