Haku

Uimahalli

• Iso 50 x 25 m allas, 27 °C
Radat 5 x 50 m ja 10 x 25 m, syvyys 1,2–2 m
Osa radoista ohjatun vesiliikunnan ja uimakoulujen käytössä.
• Hyppy-/vesijuoksuallas, 27 °C
Syvyys 5 m, koko 25 x 16,5 m
• Vesihieronta/virkistysallas, 31 °C
Syvyys 0,9–1,4 m
• Lastenallas/opetusallas, 31 °C
Syvyys 0,3–0,9 m
• Kahluuallas, 31 °C
Syvyys 0,2–0,4 m
• Kylmävesiallas, 8–11 ˚C
• Allashissi liikuntarajoitteisille
• Saunat ja höyrysaunat

Katso ratavaraukset

Lue lisää allasetiketistä ja vesiliikunnasta.

Kuntosali

Valoisa ja iso kuntosali, jossa monipuolinen laitevalikoima. Vuoden 2022 maaliskuussa laajennettu ja uusittu kuntosali avoinna nyt KOKO päivän.
Tarpeisiisi räätälöity kuntosaliohjelma on oiva tuki harjoitteluun, ja halutessasi Personal Trainer auttaa saavuttamaan kaipaamasi tulokset. Kuntosaliemme ikäraja on 15 vuotta.

Lue lisää kuntosaliharjoittelusta.

Ryhmäliikuntatila

Monipuolista ryhmäliikuntaa 120 m2 peilisalissa osaavien ohjaajien vetäminä. Mäkelänrinteen ryhmäliikuntatarjonta on monipuolinen, sillä erilaisia tunteja järjestetään ryhmäliikuntatilan lisäksi altaalla, hot-alueella ja toiminnallisella Mondo-alueella. Pelkästään vesiliikuntatunteja on lähes 50 viikossa. Kokeile rohkeasti erilaisia tunteja ja löydä omat suosikkisi! Voit käydä tuntisi jälkeen saunassa ja uimassa.

Tutustu tuntivalikoimaan.

Liikuntahalli

Monikäyttöinen liikuntahalli on kooltaan 990 m² (45m x 22m) ja sen lattiamateriaalina on parkettia. Kenttä voidaan jakaa väliverhoilla kolmeen osaan. Pienemmillä kentillä voidaan pelata mm. sählyä, lentopalloa, sulkapalloa ja koripalloa. Hallissa on myös pieni katsomo noin 200 hengelle. Urhean lukio jatkaa edelleen liikuntahallin päiväkäyttöä joten se on arki-iltaisin sekä viikonloppuisin asiakkaittemme käytössä.

Tutustu halliemme palloilutarjontaan.

Hot harjoittelualue

Hot harjoittelualueella on Mondo erityisalustana, jolla on miellyttävää sekä turvallista tehdä hyppyjä, pomppuja, juoksuvetoja ja loikkaharjoituksia. Mattoon maalattuja kuvioita sekä alueella sijaitsevia spinningpyöriä ja välineitä voi hyödyntää treeneissä. Täällä järjestetään myös Teho-tunteja. Hot harjoittelualue sijaite allastilan toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Lämpötila (30-32 astetta) ja kosteus (50-55 prosenttia) tekevät alueesta ainutlaatuisen.

Hot ryhmäliikunta

Allasalueen toisessa kerroksessa sijaitsevan hot-alueen lämpö- ja kosteusolosuhteet tekevät harjoittelusta erityisen. Tilassa järjestetään erilaisia ryhmäliikuntatunteja, kuten Core & Venyttely, Jooga, Pilates ja Kehonhuolto & Liikkuvuus.

Solarium

Solariumissa voit käydä kertamaksulla tai ostaa kymmenen kerran solariumkortin. Solariumvaraus kestää kokonaisuudessaan 30 minuuttia, ja solariumlaitetta voi maksimissaan käyttää 20 minuutta kerrallaan. Tiedustelut ja varaukset suoraan hallien asiakaspalveluista.

Solariumkäyttäjän muistilista.

Kokoustila

Kokoustilaan mahtuu max 26 henkilöä. Käytössä on suuri diginäyttö, verkkoyhteys (Wi-fi) ja fläppitaulu. Kokoustilan lisäksi voi varata myös tilaussaunan.

Hinta 44 € / h

Tarjouspyynnöt tilavaraukset@urheiluhallit.fi

Tilaussauna

Tilaussauna, oma pukuhuone, vilvoittelutila, jossa taulu-tv ja kokoustila (esim. ruokailua varten, ruoat voi tilata etukäteen Uppopulla-kahvilasta.) Sauna varataan vähintään 2 tunniksi, enintään 16 hengelle. Tilat sijaitsevat uintikeskuksen kolmannessa kerroksessa. Tilaussaunan vuokraan sisältyy kokoustilan käyttö.

Hinnat>
Varaukset tilavaraukset@urheiluhallit.fi
(Uintimaksu alehintaan 3,50 € / hlö, normaalihinta 7,00 €)

Kahvila

Lounaskahvila Uppopulla
puh. 09 3488 6591

Avoinna:

Ma-pe klo 6.45-20.00 (keittiö auki 11.00-18.00)
La-su klo 9.00-19.00 (keittiö auki 11.00-17.00)

Kahvila Uppopulla tarjoaa herkulliset lounaat ja maistuvat kahvit sekä aina tuoreet itseleivotut pullat. Tilava kahvilaravintolamme sijaitsee Mäkelänrinteen Uintikeskuksen toisessa kerroksessa. Listalla on joka päivä kolme salaattivaihtoehtoa, sekä kaksi lämmintä lounasruokaa. Lasten annokset alle 10-vuotiaille.
Listavalikoiman lisäksi saatavilla on päivittäin myös mm. Kreikkalainen salaatti, Vuohenjuustosalaatti, Tonnikalasalaatti, Katkarapusalaatti ja Kanasalaatti. Kahviosta voi tilata tarjoilut varattuun kokoustilaan.

Muut palvelut

Hieroja Ari Kumpulainen
puh. 0400 703 293

ALTAALLE.com
puh. 020 144 2979

Liikuntafysio Mäkelänrinne
puh. 010 5818280

Liikuntastudio

Pienryhmätila max 8 henkilölle. Noin 46 m2. Sijaitsee 3. kerroksessa.

Ryhmäpukuhuone

Mäkelänrinteessä on mahdollisuus hyödyntää ryhmäpukuhuonetta. Varaus etukäteen kyseisen hallin asiakaspalvelusta.