Haku

Urheiluhallit Pasila

Monikäyttöinen palloiluhalli

Pasila Urheiluhalli tunnetaan ennen kaikkea palloiluhallistaan. Halli rakennettiin jo vuonna 1990, mutta Urheiluhallit Oy:n omistukseen se tuli vuonna 1995. Nyt jo yli 30-vuotisen toimintansa aikana halli on toiminut monien merkittävien tapahtumien keskipisteenä ja monien eri lajia edustavien seurojen kotihallina. Liikuteltavien, 1600 henkeä vetävien katsomoiden ansiosta se sopiikin erinomaisesti monenlaisiin tapahtumiin. Tila voidaan jakaa verhoilla osiin, jolloin samaan aikaan voidaan pelata esimerkiksi sählyä, lentopalloa ja sulkapalloa.

Muista halleista poiketen Pasilassa ei ole jatkuvaa asiakasvirtaa vaan ryhmät saapuvat tunnin välein omille vuoroilleen. Pasila on myös ainoa halli, jossa ei ole uintimahdollisuutta, mutta hyvät saunat ja suihkutilat löytyvät.

Pasilan sydän!

Pasilan urheiluhallin ainutlaatuisuus on erityisesti palloiluhallin monikäyttöisyys ja joustavuus kaikenlaisiin tapahtumiin. Tilassa on järjestetty urheilutapahtumien lisäksi kissanäyttelyitä, tanssiesityksiä ja jopa uskonnollisia tilaisuuksia. Esimerkiksi liikuntapäivä – yhtä tai useampaa lajia hyödyntäen – ja päälle vanha kunnon saunailta, voisi taas olla kiinnostava kokonaisuus yrityksille ja yhteisöille. Kannattaa olla pian yhteyksissä, jos yritys haluaa omia vakiovuoroja tai muita tapahtumia.

Siisteys ja tilojen kunto ihastuttaa

Vierailijan silmin, kaikissa Urheiluhalleissa on miellyttävän siistiä, eikä Pasila tee siihen poikkeusta. Hallilla on ollut omat siivoojat jo pitkään ja se on selkeästi tuonut parhaan lopputuloksen. Isojen tilojen puhtaana pitäminen ei ole mikään pikkujuttu, joten siihen on selvästi panostettu. Hallin asiakkaille se lisää turvallisuuden tunnetta ja korostaa palvelun laatua. Urheiluhalleilla on myös oma korjausryhmä, joten kaikkien hallien tilat pystytään pitämään koko ajan hyvässä kunnossa ja niitä voidaan tarpeen vaatiessa remontoida omin voimin.

KATSO MYÖS PASILAN TILAT JA LAJIT >

Ryhmäliikuntaa, pienryhmäharjoittelua ja kuntosalia

Alueella asuville halli tarjoaa palloilulajien lisäksi ryhmäliikuntapalveluja, liikuntastudion pienryhmäharjoitteluun ja kuntosalin monipuolisine laitteineen. Hallin suosituimpia ryhmäliikuntatunteja ovat kuntonyrkkeilyt Mika Moision vetämänä ja eläkeläisjumpat liikuntavastaava Kirsi ”Kiki” Alasen ohjaamana.
Tunteja löytyy aloittelijoille ja jo lajia harrastaville. Pasilassa on päiväsaikaan myös Lavista ja Pilatesta. Lisäksi erityisesti eläkeläisten suosiossa ovat ohjattu kuntosali sekä Voima & Tasapaino-tunti.

Testeistä tietoa harjoittelun ja hyvinvoinnin tueksi

Säännöllinen liikunta voi olla apuna arjesta selviämiseen tai isompien tavoitteiden saavuttamiseen. Pasilassa urheilijoille ja kuntoilijoille on tarjolla monipuolista testausta oman kunnon alkutason määrittämiseen ja kehityksen seuraamiseen. Lue lisää testauksesta.