Haku

Liikuntahalli

Koko 1260 m2 (42 m x 30 m). Halli voidaan jakaa väliverhoilla kolmeen kenttään, joilla voidaan pelata mm. sählyä, lentopalloa, sulkapalloa ja koripalloa. Isolla kentällä voidaan pelata salibandya. Katsomopaikkoja hallissa on 2400 henkilölle. Hallin lattiamateriaali on parketti. Lisäksi liikuntahallin ylätasanteella on kaksi erillistä sulkapallokenttää, joiden lattiamateriaalina on muovimatto. Hallissa voi järjestää muitakin tapahtumia, kokouksia, näyttelyitä jne.

Tutustu halliemme palloilutarjontaan.

Ylätasanne

Kaksi Pasilan kaikkiaan kuudesta sulkapallokentästä sijaitsee ylätasanteella, jossa pidetään myös ryhmäliikuntatunnit.
Pasilasta yksittäiset sulkapallovuorot voi varata ja ostaa (korkeintaan 7 vrk etukäteen) suoraan Urheiluhallien verkkokaupasta.
Hallin asiakaspalvelusta voi myös vuokrata mailoja (2 €) ja ostaa sulkapalloja (2 €). 

Jos olet kiinnostunut vakiovuorosta, ota yhteytta!

Kuntosali

Keskikoinen kuntosali, jossa monipuolinen laitevalikoima
Tahdotko kehittää lihaskuntoasi ja pysyä virkeänä arjessa? Meille ovat tervetulleita kaikki, ikään tai kuntoon katsomatta! Tarpeisiisi räätälöity kuntosaliohjelma on oiva tuki harjoitteluun, ja halutessasi Personal Trainer auttaa saavuttamaan kaipaamasi tulokset. Kuntosaliemme ikäraja on 15 vuotta.
Lue lisää kuntosalinharjoittelusta.

Testiasema

Säännöllinen liikunta voi olla apuna arjesta selviämiseen tai isompien tavoitteiden saavuttamiseen. Pasilassa urheilijoille ja kuntoilijoille on tarjolla monipuolista testausta oman kunnon alkutason määrittämiseen ja kehityksen seuraamiseen.
Lue lisää testauksesta.

Kokoustila

Kokoustilaan mahtuu max 25 henkilöä. Käytössä on verkkoyhteys (Wi-fi), videotykki, digitaalinen näyttö, VHS-nauhuri ja fläppitaulu. Kokoustilan lisäksi voi varata myös tilaussaunan.

Hinta 44 € / h

Tarjouspyynnöt tilavaraukset@urheiluhallit.fi

Tilaussauna

Tilaussauna, oma pukuhuone ja kokoustila (esim. ruokailua varten, tilaukset täältä). Sauna varataan vähintään 2 tunniksi, enintään 20 henkilölle. Tilaussaunan vuokraan sisältyy kokoustilan käyttö.

Hinnat >
Varaukset tilavaraukset@urheiluhallit.fi

Kokoustila

Liikuntastudio

Pienryhmätila 4-6 hlölle ohjattuun liikuntaan tai hyvinvointiohjaukseen.
Koko 6,40 m x 6,50 m, 42 m2
Hinta 25 € / kokonaisaika 1½ h (järjestelyaika ennen ja jälkeen tunnin)
Verkkoyhteys (Wi-Fi)
Varaukset: 09 3488 6700 tai 09 3488 6407
Video tilasta

Kahvila

Garam & Vermiglio
puh. 0400 980 250

Tarjoilut ja catering tilattavissa tapahtumiin.