Haku

ALENNUSRYHMÄT

Lapset

 • 7–16-vuotiaat pääsevät sisään lastenlipun hinnalla 
 • alle 7–vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi

Opiskelijat

Opiskelijat saavat 10 % alennuksen kuntosalin ja ryhmäliikunnan 10 kerran sarjakorteista, kausikorteista ja superkortista.  Alennuksen saa myös sulkapallon 10 kerran aamukortista. Lisäksi opiskelijat saavat uinnin kertamaksusta ja 10 kerran sarjakortista hallikohtaisen alennuksen

Huom! 1.9. alkaen opiskelijoiden kertamaksu ryhmäliikuntaan on 8,60 ja kertamaksu kuntosalille 6,30 (päivä) ja 7,60 (kokopäivä) sekä sulkapallon kertamakau 11,00 (ma–pe klo 16 asti).

 • Opiskelun pitää olla päätoimista, kestää vähintään 9 kk ja sisältää opintotunteja 25 h viikossa.
 • Opiskelijakorteista kelpuutetaan seuraavat: Samok, Syl, Sakki, Frank, lukiolaisten liiton kortti, lukiokortti, VR:n opiskelijakortti, opetushallituksen opiskelijakortti, Fss, International student card, Kelan aterialipuke ja Kelan opintotukipäätös. Oppilaitosten kirjoittamat paperiset opiskelijatodistukset ovat voimassa lukuvuoden kerrallaan.
 • Opiskelijakortin voimassaolo osoitetaan korttiin kiinnitettävällä lukukausitarralla, jonka kortin haltija saa opiskelijajärjestöltään.
 • Oppisopimuskoulutus tai aikuislukio eivät oikeuta opiskelija-alennukseen.

Huom. Alennus ei koske Vuosaaren kuntosalia 2 eikä punttisalia. 


Työttömät

Työttömät saavat hallikohtaisen alennuksen uinnin kertamaksusta ja 10 kerran sarjakortista, 10 % alennuksen ryhmäliikunnan ja kuntosalin 10 kerran sarjakorteista ja kausikorteista sekä sulkapallon 10 kerran aamukortista.

Huom! 1.9. alkaen työttömien kertamaksu ryhmäliikuntaan on 8,60 ja kertamaksu kuntosalille 6,30 (päivä) ja 7,60 (kokopäivä) sekä sulkapallon kertamakau 11,00 (ma–pe klo 16 asti).

Alennukseen oikeuttavat:

 • kelan tai työttömyyskassan korkeintaan 3 kk vanha maksupäätös työttömyydestä
 • TE-palvelukeskuksen Oma asiointi -sivuilta tulostettu todiste
 • kotouttamistodistus (annetaan ao. henkilöille ennen kuin saavat varsinaisen todistuksen työttömyydestä)

Työttömyystodiste voi olla myös sähköisessä muodossa esitettävä todiste.
Alennusta ei saa pelkällä työvoimatoimiston ajanvarauskortilla/asiakaskortilla.

TE-palvelut opastaa, kuinka asioida verkkopalvelussa.

Huom. Alennus ei koske Vuosaaren kuntosalia 2 eikä punttisalia.

 

Eläkeläiset

Eläkeläiset saavat 15 % alennuksen kuntosali-, ryhmäliikunta- ja superkorteista (sarja- ja kuukausikortit), uinnin kausikorteista sekä sulkapallon 10 krt aamukortista. Lisäksi eläkeläiset saavat uinnin kertamaksusta ja 10 x sarjakortista hallikohtaisen alennuksen.

Huom! 1.9. alkaen eläkeläisten kertamaksu ryhmäliikuntaan on 8,10 ja kertamaksu kuntosalille 5,95 (päivä) ja 7,30 (kokopäivä) sekä sulkapallon kertamakau 11,00 (ma–pe klo 16 asti).

Alennukseen oikeuttavat:

 • kelakortti (jossa lukee eläkeläinen/eläkkeensaaja) tai muun eläkekassan tai säätiön vastaava eläkeläiskortti

Huom. Osa-aikaeläke ei oikeuta alennukseen.

 

Erityisryhmien uintikortti

Erityisuimakortti myönnetään helsinkiläisille vammaisille ja pitkäaikaissairaille omaehtoiseen uintiin. Erityisuimakortti on voimassa kaikissa Helsingin uimahalleissa ja maauimaloissa vuoden ostopäivästä. Kortin hinta on 52 € + 4 €. Erityisuintikorttia myydään vain Helsingin Liikuntapalveluiden toimipisteissä.

Lue lisää erityisuintikortista Helsingin kaupungin sivustolta.


Varusmies- ja siviilipalvelu

Varusmies- ja siviilipalvelu oikeuttaa hallikohtaiseen alennukseen uinnin kertakäynnistä.

 • Alennuksen saa esittämällä voimassa olevan varuskuntakortin tai muun liikuntaviraston hyväksymän varusmies- ja siviilipalvelun suorittamista osoittavan todistuksen.


Henkilöllisyys todistettava pyydettäessä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.