8 paikkaa, 1 kortti

Valitse omat lempipaikkasi & -lajisi.

Ilman jäsenmaksua

Meillä liikut kerta-, sarja- tai kausikortilla, ilman jäsenmaksua.

Rento meininki

Siistit, toimivat tilat ja mukava henkilökunta odottavat sinua.

Uniikki

Ainutlaatuinen yhdistelmä uintia ja ryhmäliikuntaa.

Kuntopyörätesti

Kuntopyörätestillä mitataan aerobista kestävyyttä. Testi kestää 8–20 minuuttia riippuen testattavan taustatekijöistä ja testiohjelmasta. Testattava polkee kuntopyörällä, jonka pyöräilyvastusta nostetaan asteittain raskaammaksi. Poljennan aikana seurataan asiakkaan sykettä ja kysellään säännöllisin väliajoin testattavan kokemaa rasitustasoa.

Kuntopyörällä (lukkopoljinmahdollisuus) suoritettu aerobisen kunnon testi mittaa sydämen ja verenkiertojärjestelmän, keuhkojen, työskentelevien lihasten ja niitä huoltavien järjestelmien toiminnan tehokkuutta. Testi on turvallinen ja helppo, eikä testattavan ikä, koko tai liikuntatottumukset ole este hapenottokyvyn mittaamiselle. Kuntopyörätesti soveltuu siis kaikille.

Jokainen testattava saa testipalautteen, joka sisältää mm. analyysin toteutuneesta testistä ja tuloksista sekä testitulokseen perustuvan liikuntaohjelman sykerajoineen.

Varaa aika testiin

Huom. Kesällä 1.6.–28.7. kuntotestejä tarjolla vain Vuosaaressa Pasilan kesähuoltotauon vuoksi. 

Pasilassa on 5 testipyörää, ja voimme testata 1–5 henkilöä samanaikaisesti. Ryhmät (6–20 henkilöä) testataan 5 hengen ryhmissä. Jos testattavana on yli 5 henkilöä, ole yhteydessä viimeistään noin kuukautta ennen toivottua testiaikaa. Vuosaaressa on yksi testipyörä, jolla on mahdollista tehdä yksilö- ja paritestejä.

Lähetä tiedustelu ajankohdasta alla olevalla lomakkeella.
Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian sähköpostitse. Vahvistuksen yhteydessä saat myös lisäinfoa käytännön asioista.

Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä tai laittaa yhteydenottopyynnön kuntotestaukseen liittyen: kuntotestit@urheiluhallit.fi.