Haku

STARTTI-PAINONHALLINTAKURSSI

Painonhallintakurssi on kunnon aloitus elämäntaparemonttiin! Kurssilla saat ruokavalio- ja liikuntaohjeita, jotka auttavat sinua muokkaamaan elämäntapojasi kohti tavoitettasi. Pääset myös tutustumaan ryhmässä erilaisiin liikuntalajeihin, kuten vesijuoksuun, kuntosaliharjoitteluun ja hydrobiciin. Yhteiset tapaamiset (8 krt) ovat kerran viikossa. Kurssi sisältää kehoanalyysimittaukset (2 krt) sekä henkilökohtaisen tapaamisen ohjaajan kanssa (1 krt). Kurssin kokonaiskesto on 10 viikkoa.

Kenelle

Sinulle, joka olet valmis tekemään pysyvän elämäntapamuutoksen ammattilaisen opastuksella. Tavoitteenasi voi olla painonpudotus ja kunnon kohennus ohjatusti.

Hyödyt

Löydät paremman tasapainon liikunnan ja syömisen välillä tavoitteena pysyvä painonhallinta ja energisempi elämä. Ryhmän yhteisöllisyys ja ohjaajan henkilökohtainen tuki motivoivat onnistumaan.

Lisäetu

Saat kymmenen vapaalippua, joilla voit käydä ryhmäliikuntatunneilla, kuntosalilla tai uimassa. Lisäksi saat oman kuntosaliohjelman tarjoushintaan 20 € (norm. 95 €).

Hinta

VUOSAARI
350 € (8 krt + henkilökohtainen tapaaminen)

Voit ilmoittautua kurssille netissä tai hallin asiakaspalvelussa.