Haku

SPORTTILEIRIT 

Sporttileiri on joka loman kohokohta! Viikko-ohjelma on täynnä monipuolista iloa ja menoa sekä kivoja kavereita. Leirillä 7–12-vuotiaat lapset pääsevät kokeilemaan erilaisia lajeja sisällä ja ulkona ohjaajien opastamina ja kannustamina.

Syysloman leirit 2023:

VUOSAARI:
16.-20.10. (5 pv)

MÄKELÄNRINNE:
16.-20.10. (5 pv)

Hinta: 170 € (5 pv)
Hinta sisältää leiripaidan, rannekkeen, ohjelman ja ruokailun.

Leiripäivän aikataulu

Lapset voivat tulla hallille klo 8.00 alkaen.

Mäkelänrinne: ma-to ohjelmaa klo 9.00-16.00, pe klo 9.00-14.00 Lapset haetaan viimeistään klo 16.30 (ma-to) ja 14.30 (pe)

Vuosaari: Päivän ohjelma alkaa joka päivä noin klo 9.00. Lapset haetaan ma-to klo 15.45 alkaen, viimeistään klo 16.30 ja perjantaina viimeistään klo 15.30.

ESIMERKKI SPORTTILEIRIN LUKUJÄRJESTYKSESTÄ: Klikkaa lukujärjestys suuremmaksi.

Huomioitavaa

Mitä mukaan?
Lapsi tarvitsee päivittäin ulko- ja sisäliikuntavarusteet sekä uintivarusteet. Mukaan on hyvä ottaa myös päähine ja juomapullo.

Ruokailu
Lounastauolla ruokaillaan uimahallin kahviossa. Terveellisen välipalan leiriläinen voi tuoda mukanaan (esim. hedelmän, leivän ja pillimehun). Eväät voi laittaa jääkaappiin päivän ajaksi. Muistathan ilmoittaa mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot lisätietokaavakkeessa (lähetetään sähköpostiin).

Liikunta-alueet
Käytettävissämme ovat liikuntalajista riippuen uimahalli, palloiluhalli ja liikuntasali sekä ulkoliikunnassa hallin ympäristö.

Ryhmät
Yhdessä ryhmässä on noin 20 lasta ja kaksi ohjaajaa. Lapset jaetaan ryhmiin iän ja kaveritoiveiden mukaan. Huomioithan, että emme välttämättä voi toteuttaa kaikkia kaveritoiveita.

Peruutusehdot ja poissaolot
Riippumatta siitä, onko leirimaksu suoritettu asiakaspalvelun vai verkkokaupan kautta, mahdollinen peruutus on tehtävä 6 viikkoa ennen sporttileirin alkamista. Peruutuksista veloitamme 10,00 € käsittelymaksun. Myöhemmin tehdyt peruutukset vain lääkärintodistusta vastaan.

Sairastuminen leirin aikana
Lapsen sairastuessa ota yhteyttä sporttileiri(at)urheiluhallit.fi. Leirimaksu hyvitetään lääkärintodistusta vastaan, palautuksesta veloitamme 10 € käsittelymaksun. Lääkärintodistuksen voi lähettää sähköpostilla tai toimittaa osoitteeseen: Mäkelänrinteen Uintikeskus / Sporttileirit, Mäkelänkatu 49, 00510 Helsinki.

Yhteystiedot
sporttileiri(at)urheiluhallit.fi

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna