8 paikkaa, 1 kortti

Valitse omat lempipaikkasi & -lajisi.

Ilman jäsenmaksua

Meillä liikut kerta-, sarja- tai kausikortilla, ilman jäsenmaksua.

Rento meininki

Siistit, toimivat tilat ja mukava henkilökunta odottavat sinua.

Uniikki

Ainutlaatuinen yhdistelmä uintia ja ryhmäliikuntaa.

Lasten Sporttileirit ja -päivät

Sporttileiri on joka loman kohokohta! Viikko-ohjelma on täynnä monipuolista iloa ja menoa sekä kivoja kavereita. Leirillä 7–12-vuotiaat lapset pääsevät kokeilemaan erilaisia lajeja sisällä ja ulkona ohjaajien opastamina ja kannustamina.

 

Leiripäivän aikataulu

Ohjelmaa on joka päivä noin klo 8.45–16.00. Lapset voivat tulla hallille (uimahallin aula, pohjakerros) klo 8.00 alkaen. Lapset haetaan klo 16.00 alkaen, viimeistään klo 16.30 (ma–to) ja viimeistään klo 14.30 (pe), Vuosaari 15.45 (pe). Minileirillä (ma–to) lapset haetaan torstaina viimeistään klo 14.30.

Esimerkki viikon ohjelmasta: klikkaa lukujärjestys isommaksi.


Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisen voi tehdä joko verkkokaupassamme tai halliemme asiakaspalvelussa.
Hinta sisältää leiripaidan, rannekkeen, ohjelman ja ruokailun.

Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä kokonaisuudessaan.


Huomioitavaa

Mitä mukaan?
Lapsi tarvitsee päivittäin ulko- ja sisäliikuntavarusteet sekä uintivarusteet (ma-pe). Mukaan on hyvä ottaa myös päähine ja juomapullo.

Ruokailu
Lounastauolla ruokaillaan uimahallin kahviossa. Terveellisen välipalan leiriläinen voi tuoda mukanaan (esim. hedelmän, leivän ja pillimehun). Eväät voi laittaa jääkaappiin päivän ajaksi. Muistathan ilmoittaa mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot lisätietokaavakkeessa (lähetetään sähköpostiin).

Liikunta-alueet
Käytettävissämme ovat liikuntalajista riippuen uimahalli, palloiluhalli ja liikuntasali sekä ulkoliikunnassa hallin ympäristö.

Ryhmät
Yhdessä ryhmässä on n. 20 lasta ja kaksi ohjaajaa. Lapset jaetaan ryhmiin iän ja kaveritoiveiden mukaan. Ohjaajamme ovat tuttuja aiemmilta leireiltä ja saaneet leiriohjaajakoulutuksen.

Peruutusehdot ja poissaolot
Riippumatta siitä, onko leirimaksu suoritettu asiakaspalvelun vai verkkokaupan kautta, mahdollinen peruutus on tehtävä 6 viikkoa ennen sporttileirin alkamista. Peruutuksista veloitamme 10,00€ käsittelymaksun. Myöhemmin tehdyt peruutukset vain lääkärintodistusta vastaan.

Sairastuminen leirin aikana
Lapsen sairastuessa ota yhteyttä sporttileiri(at)urheiluhallit.fi. Leirimaksu hyvitetään lääkärintodistusta vastaan, palautuksesta veloitamme 10 € käsittelymaksun. Lääkärintodistuksen (kaikki paikat) toimitus osoitteeseen: Mäkelänrinteen Uintikeskus / Sporttileirit, Mäkelänkatu 49, 00510 Helsinki.

Yhteystiedot
sporttileiri(at)urheiluhallit.fi

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna