Haku

 

SPORTTILEIRIT JA -PÄIVÄT

Sporttileiri on joka loman kohokohta! Viikko-ohjelma on täynnä monipuolista iloa ja menoa sekä kivoja kavereita. Leirillä 7–12-vuotiaat lapset pääsevät kokeilemaan erilaisia lajeja sisällä ja ulkona ohjaajien opastamina ja kannustamina.

Leiripäivän aikataulu

Ohjelmaa on maanantaista torstaihin noin klo 8.45–16.00 ja perjantaina klo 8.45–14.00. Lapset voivat tulla hallille klo 8.00 alkaen. Lapset haetaan viimeistään klo 16.30 (ma–to) ja klo 14.30 (pe).

ESIMERKKI SPORTTILEIRIN LUKUJÄRJESTYKSESTÄ: Klikkaa lukujärjestys suuremmaksi.

 

Ilmoittautuminen talviloman Sporttileirille

Ilmoittautumisen voit tehdä joko verkkokaupassamme tai Mäkelänrinteen asiakaspalvelussa (ma–pe klo 6.15–20.00, la-su klo 8.00–16.00)
Hinta sisältää leiripaidan, rannekkeen, ohjelman ja ruokailun.

Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä kokonaisuudessaan.

Ennen leiriä, ilmoittautumisen jälkeen, huoltajan on täytettävä esitietolomake, jossa ilmoitetaan mm. mahdolliset allergiat. Linkki lomakkeeseen löytyy myös verkkokaupasta.


Huomioitavaa

Mitä mukaan?
Lapsi tarvitsee päivittäin ulko- ja sisäliikuntavarusteet sekä uintivarusteet. Mukaan on hyvä ottaa myös päähine ja juomapullo.

Ruokailu
Lounastauolla ruokaillaan uimahallin kahviossa. Terveellisen välipalan leiriläinen voi tuoda mukanaan (esim. hedelmän, leivän ja pillimehun). Eväät voi laittaa jääkaappiin päivän ajaksi. Muistathan ilmoittaa mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot lisätietokaavakkeessa (lähetetään sähköpostiin).

Liikunta-alueet
Käytettävissämme ovat liikuntalajista riippuen uimahalli, palloiluhalli ja liikuntasali sekä ulkoliikunnassa hallin ympäristö.

Ryhmät
Yhdessä ryhmässä on noin 20 lasta ja kaksi ohjaajaa. Lapset jaetaan ryhmiin iän ja kaveritoiveiden mukaan.

Peruutusehdot ja poissaolot
Riippumatta siitä, onko leirimaksu suoritettu asiakaspalvelun vai verkkokaupan kautta, mahdollinen peruutus on tehtävä 6 viikkoa ennen sporttileirin alkamista. Peruutuksista veloitamme 10,00 € käsittelymaksun. Myöhemmin tehdyt peruutukset vain lääkärintodistusta vastaan.

Sairastuminen leirin aikana
Lapsen sairastuessa ota yhteyttä sporttileiri(at)urheiluhallit.fi. Leirimaksu hyvitetään lääkärintodistusta vastaan, palautuksesta veloitamme 10 € käsittelymaksun. Lääkärintodistuksen (kaikki paikat) toimitus osoitteeseen: Mäkelänrinteen Uintikeskus / Sporttileirit, Mäkelänkatu 49, 00510 Helsinki.

Yhteystiedot
sporttileiri(at)urheiluhallit.fi

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna