Haku

Näin varaat ryhmäliikuntatunnin

  • Ryhmäliikuntatunteja voi varata hallin asiakaspalvelussa, puhelimitse tai omilla tunnuksilla varausjärjestelmässä.
  • Varaaminen varausjärjestelmässä onnistuu, kun on tunnukset omalle asiakastilille ja on voimassa oleva ryhmäliikunnan sarjatai kuukausikortti, superkortti tai kertakäyntejä (tuotteet saa ostettua halliemme asiakaspalvelupisteiltä tai verkkokaupastamme).
  • Tunteja voi varata ennakkoon neljälle viikolle (29 pv), enintään 20 tuntia. Jos omia tunnuksia varausjärjestelmäämme ei vielä ole, on ensin rekisteröidyttävä asiakkaaksi.
  • Huom! Jos epäilet, että sinulle on jo luotu asiakastili tai et muista salasanaasi, älä rekisteröidy uudelleen. Voit varmistaa tiedon hallin asiakaspalvelussa tai asiakaspalvelu(at)urheiluhallit.fi, puh. 09 3488 6461, tai tilata uuden salasanan Kirjaudu-kohdassa.
  • Riippumatta siitä, onko ostettuna kerta-, sarja- tai kuukausipalveluita, voi yksittäisiä varauksia tehdä puhelimitse tai hallin asiakaspalvelussa (ei sähköpostitse) seuraavan kahden viikon (15 pv) ajalle, korkeintaan kolme (3) tuntia per varauskerta. 
  • Eläkeläinen voi varata vakiopaikan päivätunneille (arkisin klo 8.30–14.30). 10 kerran sarjakortilla voi varata yhden ja 20 kerran sarjakortilla kaksi vakiopaikkaa seuraavalle kaudelle. Kausikortilla (1–6 kk) voi varata enintään kolme (3) vakiopaikkaa kortin voimassaolon ajaksi. Eläkeläinen voi varata vakiopaikan voi myös vesiliikuntaan, kuten esimerkiksi vesivoimisteluun (ei hydrobic). Vakiopaikan varaaminen voidaan tehdä vain asiakaspalvelussa.