Haku

Näin varaat ryhmäliikuntatunnin

  • Ryhmäliikuntatunteja voi varata hallin asiakaspalvelussa, puhelimitse tai omilla tunnuksilla varausjärjestelmässä.
  • Varaaminen varausjärjestelmässä onnistuu, kun sinulla on tunnukset omalle asiakastilille ja voimassaoleva ryhmäliikunnan sarja- tai kuukausikortti, superkortti tai kertakäyntejä (tuotteet saa ostettua halliemme asiakaspalvelupisteiltä tai verkkokaupastamme).
  • Ryhmäliikuntatunteja voi varata ennakkoon kahdelle viikolle (15 pv), enintään 10 tuntia. Varauskäytäntö on voimassa toistaiseksi. Jos omia tunnuksia varausjärjestelmään ei vielä ole, on ensin rekisteröidyttävä asiakkaaksi.
  • Huom! Jos epäilet, että sinulle on jo luotu asiakastili tai et muista salasanaasi, älä rekisteröidy uudelleen. Voit varmistaa tiedon hallin asiakaspalvelussa tai asiakaspalvelu(at)urheiluhallit.fi, puh. 09 3488 6461, tai tilata uuden salasanan Kirjaudu-kohdassa.
  • Riippumatta siitä, onko ostettuna kerta-, sarja- tai kuukausipalveluita, voi yksittäisiä varauksia tehdä puhelimitse tai hallin asiakaspalvelussa (ei sähköpostitse) seuraavan kahden viikon (15 pv) ajalle, korkeintaan kolme (3) tuntia per varauskerta. 
  • Eläkeläinen voi varata vakiopaikan päivätunneille (arkisin klo 8.30–14.30). 10 kerran sarjakortilla voi varata yhden ja 20 kerran sarjakortilla kaksi vakiopaikkaa seuraavalle kaudelle. Kausikortilla (1–6 kk) voi varata enintään kolme (3) vakiopaikkaa kortin voimassaolon ajaksi. Eläkeläinen voi varata vakiopaikan voi myös vesiliikuntaan, kuten esimerkiksi vesivoimisteluun (ei hydrobic). Vakiopaikan varaaminen voidaan tehdä vain asiakaspalvelussa.