Haku

Hydrobic (30/40 min)

Mukaansa tempaavaa musiikkia ja uima-altaan lämmin vesi yhdistettynä liikuntaan. Tunnilla askelletaan vedessä (turvallisesti jalat pohjassa), kauhotaan käsillä ja liikutaan eteen, taakse ja sivulle aivan kuten ryhmäliikuntatunneilla. Liikkeiden suoritusnopeudella, laajuudella sekä erilaisilla välineillä säädellään tunnin tehokkuutta. Ah, mikä ihan tunne kehossa, kun nousee vedestä ylös – väsynyt, mutta onnellinen!

Hydrobic, syvä vesi (30/40 min)

Miltä tuntuu kellua altaassa kuin korkki, ilman pohjakosketusta vesijuoksuvyön pitäessä pinnalla. Ei ole ihan helppoa hallita kehoa, kun jalat eivät kosketa pohjaan. Veden lainalaisuudet vaikuttavat vielä tehokkaammin, kun normaalilla Hydrobic-tunnilla. Tehoa tulee rutkasti lisää jo pelkästään siitä, että yrittää pitää kehoa pystyasennossa ja tehdä liikkeitä mahdollisimman laajoilla liikeradoilla ja kovalla nopeudella. Keskivartalon lihakset tekevät työtä koko ajan ja syke pysyy korkealla. Lopuksi voi kellahtaa vesijuoksuvyön avulla kellumaan ja sulkeutua hetkeksi koko muun maailman ulkopuolelle.Syvän veden hydrobic sopii uimataitoisille.

Tunnin hyödyt

Vesiliikunta on tehokasta, mutta nivelystävällistä. Tunti kehittää sekä aerobista kuntoa että lihaskestävyyttä.

Mitä mukaan?

Uima-asu. Käytä uimalakkia tai suihkumyssyä mikäli et halua kastella hiuksiasi. Jos kastelet hiuksesi, pitkät hiukset tulee sitoa kiinni. Syvän veden hydrobiciin saat vesijuoksuvyön tunnin alussa.

SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS

HYDROSPINNING

Pyöräilyä vedessä musiikin tahtiin.
LUE LISÄÄ
VARAA TUNTI

VESICOMBAT™

Koe kamppailulajit vedessä!
LUE LISÄÄ
VARAA TUNTI

Vesi HIIT

Kovatehoinen vesitreeni.
LUE LISÄÄ
VARAA TUNTI