Haku

HYDROSPINNING (30/40 min)

Pyöräilyä vedessä menevän musiikin tahtiin. Erikoisvalmisteiset pyörät säädetään altaan reunalla sopiviksi, nostetaan veteen ja sitten poljetaan. Mitä vauhdikkaammin poljet, sen suurempi on veden vastus. Ohjaaja suunnittelee tunnille erilaisia mielen maisemia musiikin mukaan; milloin noustaan korkeaa mäkeä ylös ja poljetaan seisten isolla raskaalla liikkeellä, jonka jälkeen viiletetään mäkeä alas jalat vimmatusti polkien keho lähellä vedenpintaa. Jos et ole vielä tätä kokeillut, tee se nyt! Tunnille tulee saapua 10 min ennen tunnin alkua, sillä jokainen valitsee itselleen sopivat välineet sekä säätää pyörän omien mittojensa mukaan. Hydrospinning sopii kaikille, joille vesi elementtinä on sopiva.

Tunnin hyödyt

Vesiliikunta on tehokasta, mutta nivelystävällistä. Voit itse säädellä tunnin tehoa veden vastusta ja vipuvarsia hyödyntäen. Tunti kehittää sekä aerobista kuntoa että lihaskestävyyttä.

Mitä mukaan?

Uima-asu. Käytä uimalakkia tai suihku-myssyä mikäli et halua kastella hiuksiasi. Jos kastelet hiuksesi, pitkät hiukset tulee sitoa kiinni.

SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS

HYDROBIC

Vaihtelevaa ja monipuolista vesiliikuntaa.
LUE LISÄÄ
VARAA TUNTI

VESICOMBAT™

Koe kamppailulajit vedessä!
LUE LISÄÄ
VARAA TUNTI

Vesi HIIT

Kovatehoinen vesitreeni.
LUE LISÄÄ
VARAA TUNTI