Haku

KUNTOSALI (60 min)

Mukava ja turvallinen tapa harrastaa kuntosaliharjoittelua ohjaajan opastamana. Tunnin alussa on yhteinen lämmittely, jossa herätellään keho liikkumaan monipuolisesti ja saadaan pieni hiki pintaan. Tämän jälkeen siirrytään kuntosalille harjoittelemaan. Kukin voi tehdä oman treenin valitsemillaan liikkeillä, painoilla ja intensiteetillä. Ohjaajalta voi kysyä liikevinkkejä tai ohjaaja voi katsoa oikeaa suoritustekniikkaa. Lopussa yhteinen loppuvenyttely. Kuntosalitunti sopii ohjatusta kuntosaliharjoittelusta pitäville. Ohjattuja kuntosalitunteja järjestetään usealla hallilla.

Kiertoharjoitteluna Pasilassa, Siltamäessä ja Vuosaaressa
Osassa halleja tunnit järjestetään kiertoharjoitteluna. Kuntosaliosio tehdään Pasilassa ja Siltamäessä aina kiertoharjoitteluna. Vuosaaressa osa tunneista on kiertoharjoitteluna toteutettavia. Tehokas ja turvallinen tapa harrastaa kuntosaliharjoittelua ohjaajan kanssa. Kiertoharjoittelutunneilla mennään ohjaajan suunnittelema treeni kiertoharjoitteluna, mutta painot ja vastukset voi säätää itse. Tunnin alussa on yhteinen lämmittely ja lopussa venyttely.

Tunnin hyödyt

Säännöllinen koko vartaloa kuormittava lihaskuntoharjoitus kuntosalilla kehittää voimaa. Ohjaajan opastamana liikkeet ovat turvallisia tehdä.

Mitä mukaan?

Sisäliikuntavaatetus, treenikengät, hikipyyhe ja juomapullo.

SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS

KAHVAKUULA

Voimaa ja kestävyyttä kuulan avulla.
LUE LISÄÄ
VARAA TUNTI

KEHONPAINOHARJOITTELU

Lihasvoimaa ja kehonhallintaa.
LUE LISÄÄ
VARAA TUNTI

TEHO

Haastavaa Cross Trainingia.
LUE LISÄÄ
VARAA TUNTI