Haku

VESI HIIT (30 min)

Kovatehoinen treeni vedessä, jossa saat haastaa itsesi. Tunti koostuu pattereista eli jaksoista, joissa tehdään liikkeitä kovaan tempoon sovittu aika ja sen jälkeen on pieni rentouttava tauko. Nämä patterit toistuvat tunnin aikana muutamaan kertaan. Liikkeet ovat hyvin selkeitä perusliikkeitä, joita on helppo tehdä oikein kovassakin vauhdissa. Saat oikeasti hien pintaan ja treeni tuntuu mukavasti lihaksissa, kun nouset altaasta ylös. Vesi HIIT sopii kaikille, joille vesi elementtinä on sopiva.

Vesi HIIT, syvä vesi (30 min)

Tunti noudattaa samaa kaavaa, kun matalassa vedessä tehtävä vesi HIIT tunti. Tunnilla liikutaan altaan syvässä päässä ja käytetään vesijuoksuvyötä. Syvässä vedessä vartalon kannattelu ja pystyasennossa pitäminen tuo lisää haastetta ja tehoa tuntiin. Hyvä intervallitreeni, joka parantaa hapenottokykyä ja parantaa nopeusominaisuuksia. Treeniä kovilla sykealueilla! Vesi HIIT, syvä sopii uimataitoisille.

Tunnin hyödyt

Vesiliikunta on tehokasta, mutta nivelystävällistä. Tunti kehittää sekä aerobista kuntoa että lihaskestävyyttä.

Mitä mukaan?

Uima-asu. Käytä uimalakkia tai suihku-myssyä mikäli et halua kastella hiuksiasi. Jos kastelet hiuksesi, pitkät hiukset tulee sitoa kiinni. Syvän veden HIIT-tunnille saat vesijuoksuvyön tunnin alussa.         

SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS

TEHO

Haastavaa Cross Trainingia.
LUE LISÄÄ
VARAA TUNTI

HYDROSPINNING

Pyöräilyä vedessä musiikin tahtiin.
LUE LISÄÄ
VARAA TUNTI

HYDROBIC

Vaihtelevaa ja monipuolista vesiliikuntaa.
LUE LISÄÄ
VARAA TUNTI