8 paikkaa, 1 kortti

Valitse omat lempipaikkasi & -lajisi.

Ilman jäsenmaksua

Meillä liikut kerta-, sarja- tai kausikortilla, ilman jäsenmaksua.

Rento meininki

Siistit, toimivat tilat ja mukava henkilökunta odottavat sinua.

Uniikki

Ainutlaatuinen yhdistelmä uintia ja ryhmäliikuntaa.

Senioristartti kuntosaliin

Turvallinen, innostava ja edullinen tapa aloittaa kuntosaliharjoittelu. Kurssilla käydään läpi, kuinka hallilla toimitaan, miten laitteita käytetään sekä kurssilaisille suunnitellun ohjelman liikkeet.

Kenelle

Kurssi on tarkoitettu eläkeläisille. Sopii kaiken kuntoisille: ensikertalaisille sekä motivaatiota tai henkilökohtaista opastusta kaipaaville. Mahdolliset harjoitteluun vaikuttavat rajoitteet kartoitetaan ennen kurssia.

Hyödyt

Opit toimimaan kuntosalilla oikein ja voit jatkaa itsenäistä harjoittelua saamasi kuntosaliohjelman mukaan. Säännöllinen harjoittelu parantaa lihasvoimaa sekä ylläpitää ikääntyvien toimintakykyä. Ryhmässä saat intoa ja tukea harjoitteluusi.

Hinta

45 € (5 krt)

Voit ilmoittautua kurssille netissä tai hallin asiakaspalvelussa.

Senioristartti vesiliikuntaan

Kurssilla tutustutaan eri vesiliikuntamuotoihin: vesijuoksuun, -voimisteluun ja uintiin. Pääset testaamaan myös erilaisia treeniä tehostavia ja avustavia välineitä.

Kenelle

Kurssi on tarkoitettu eläkeläisille. Sopii kaiken kuntoisille, jotka haluavat tutustua vesiliikunnan eri mahdollisuuksiin. Osallistujan tulee olla uimataitoinen.

Hyödyt

Kurssi antaa hyvät valmiudet siirtyä ryhmävesiliikuntatuntien pariin tai itsenäiseen harjoitteluun. Opit hyödyntämään veden ominaisuuksia eri lajeissa. Vedessä liikkuminen on tehokasta sekä nivelystävällistä.

Hinta

45 € (5 krt)

Voit ilmoittautua kurssille netissä tai hallin asiakaspalvelussa.