Haku

Kontula Electronic Swim lauantaina 24.10.

Urheiluhallit Kontula sekä Kontula Electronic yhdistävät voimansa! Muusikot Antero Priha ja Asko Keränen esiintyvät Kontulan uimahallissa luoden upeat puitteet tunnelmalliselle kulttuuri- ja liikuntaelämykselle. Säveltäjä ja trumpetisti Priha sekä muun muassa 22-Pistepirkosta tuttu Keränen julkaisivat viime vuonna levyn Underground Jazz Festival Orchestra, joka tuodaan nyt uimahalliin osana Kontula Electronic -tapahtumia. Duon musiikki on yhdistelmä ambientia, jazzia ja elektromusiikkia ja perustuu kummallekin muusikolle mieleiseen meditatiivisuuteen, toistoon ja improvisointiin.

”Pidän elektromusiikista, ja sen tekeminen nykyisillä työkaluilla on inspiroivaa. Toivon, että tekemisen mielekkyys välittyy kuulijalle vapauden ja hetkeen pysähtymisen kokemuksina”, Keränen sanoo.

”Mietiskely ja mielen rauhoittaminen ovat nykyisessä hektisessä elämässä tärkeitä taitoja, ja musiikkimme lepää näillä yhteisillä ajatuksilla. Jokainen kokee musiikin tietenkin eri tavalla, ja joillekin levyn kappaleet voivat toimia myös tanssimusiikkina”, Priha kuvailee.

Tervetuloa rentoutumaan Kontula Electronic Swimiin lauantaina 24.10. klo 17.30–20.00. Uinti-ilta maksaa normaalin uintilipun verran, mutta paikkoja on rajoitetusti – varaa siis omasi etukäteen verkosta. Arviolta tunnin kestävä konsertti alkaa noin kello 18.00, ja sitä ennen ja sen jälkeen hallilla luodaan tunnelmaa Prihan ja Keräsen muulla tuotannolla ja lempimusiikilla levyiltä soitettuna. Tapahtuma on ikärajaton.

Kontula Electronic Swimin Facebook-tapahtuma löytyy täältä.