8 paikkaa, 1 kortti

Valitse omat lempipaikkasi & -lajisi.

Ilman jäsenmaksua

Meillä liikut kerta-, sarja- tai kausikortilla, ilman jäsenmaksua.

Rento meininki

Siistit, toimivat tilat ja mukava henkilökunta odottavat sinua.

Uniikki

Ainutlaatuinen yhdistelmä uintia ja ryhmäliikuntaa.

Uinnin teematunnit aikuisille (60 min.)


Vapaauinti, alkeet

Tunnilla käydään läpi vapaauinnin perustekniikkaa erilaisten harjoitteiden avulla. Tunti on tarkoitettu aikuisille, jotka eivät ole aiemmin harjoitelleet vapaauintia. Käsiteltäviä asioita ovat mm. oikea uintiasento, potkut, hengitystekniikka, vartalonkierto, käsivedot ja niiden rytmittäminen, otteen saaminen vedestä ja kokonaissuoritus. Osallistujan tulee pystyä uimaan vähintään 200 metriä jollain tyylillä. Opetus tapahtuu pienryhmässä.


Vapaauinti, jatko

Tunti sopii uimareille, joilla on jo kokemusta vapaauinnista ja jotka hallitsevat perusteet. Tunnilla käydään läpi harjoitteita, joilla saat tekniikkasi tehokkaammaksi. Käsiteltäviä asioita ovat mm. oikea uintiasento, potkut, hengitystekniikka, vartalonkierto, käsivedot ja niiden rytmittäminen, otteen saaminen vedestä ja kokonaissuoritus. Opetus tapahtuu pienryhmässä.


Rintauinti, alkeet

Tunnilla käydään läpi rintauinnin perustekniikkaa erilaisten harjoitteiden avulla. Tunti on tarkoitettu aikuisille, jotka pystyvät uimaan yli 10 metriä ja jotka pystyvät laittamaan kasvonsa veteen. Aiempaa kokemusta rintauinnista ei tarvitse olla. Tunnilla käydään läpi myös oikea hengitystekniikka.


Rintauinti, jatko

Tunti sopii uimareille, joilla on jo kokemusta rintauinnista ja jotka hallitsevat perusteet. Tunnilla käydään läpi harjoitteita, joilla saat tekniikkasi tehokkaammaksi. Käsiteltäviä asioita ovat mm. potkut, hengitys, käsivedot, hyvä otteen saaminen vedestä ja kaiken yhteen rytmittäminen. Opetus tapahtuu pienryhmässä.


Perhosuinti

Tunti on tarkoitettu uimareille, jotka hallitsevat ainakin yhden uintitekniikan (vapaauinti tai rintauinti). Tunti edellyttää vähintään 200 metrin uimataitoa. Tunnilla käydään läpi perhosuinnin potkua, käsivetoa ja rytmiä räpylöitä käyttäen.

 


Ilmoittautuminen

Syksyn 2018 uimakouluihin on käynnissä!

Kevään 2019 uimakoulujen ilmoittautuminen alkaa 26.11.2018

  • Leikki-ikäiset 26.11.2018
  • Kouluikäiset 27.11.2018
  • Aikuiset 28.11.2018

Lisätiedot

Uimakouluinfo

Minkä tasoinen uimakoulu? Uimakoulujen jaksot? LUE LISÄÄ...