Haku

KALLIO

Liikuntahalli

Suuressa liikuntahallissa on katsomopaikkoja 1200 henkilölle, joten se sopii erinomaisesti erilaisiin kilpailu- ja näytöstapahtumiin. Suosituimmat lajit ovat sulkapallo, käsipallo, koripallo, lentopallo ja salibandy. 

Tutustu halliemme palloilutarjontaan.

MÄKELÄNRINNE

Liikuntahalli

Monikäyttöinen liikuntahalli on kooltaan 990 m² (45m x 22m) ja sen lattiamateriaalina on parkettia. Kenttä voidaan jakaa väliverhoilla kolmeen osaan. Pienemmillä kentillä voidaan pelata mm. sählyä, lentopalloa, sulkapalloa ja koripalloa. Hallissa on myös pieni katsomo noin 200 hengelle. Urhean lukio jatkaa edelleen liikuntahallin päiväkäyttöä joten se on arki-iltaisin sekä viikonloppuisin asiakkaittemme käytössä.

Tutustu halliemme palloilutarjontaan.

PASILA

Liikuntahalli

Koko 1260 m2 (42 m x 30 m). Halli voidaan jakaa väliverhoilla kolmeen kenttään, joilla voidaan pelata mm. sählyä, lentopalloa, sulkapalloa ja koripalloa. Isolla kentällä voidaan pelata salibandya. Katsomopaikkoja hallissa on 2400 henkilölle. Hallin lattiamateriaali on parketti. Lisäksi liikuntahallin ylätasanteella on kaksi erillistä sulkapallokenttää, joiden lattiamateriaalina on muovimatto. Hallissa voi järjestää muitakin tapahtumia, kokouksia, näyttelyitä jne.

Tutustu halliemme palloilutarjontaan.

VUOSAARI

Liikuntahalli

Koko 42 x 21 m (882 m²). Kentällä voi pelata sählyä, lentopalloa, sulkapalloa, futsalia ja koripalloa. Hallin yhteydessä on myös 11 x 8,5 m kokoinen näyttämö, joten siellä voi järjestää myös muita tilaisuuksia ja esityksiä.

Tutustu halliemme palloilutarjontaan.