Haku

KEITÄ ME OLEMME

Meitä urhislaisia on yhteensä reilut 350. Työskentelemme asiakaspalvelu-, siivous-, uinninvalvonta-, liikunnanohjaus-, uimaopetus- ja kiinteistön huoltotehtävissä koko- ja osa-aikaisesti. Olemme osaavia, ammattitaitoisia, palveluhaluisia ja pidämme työstämme. Osa meistä on työskennellyt todella pitkään Urheiluhallien palveluksessa siis jopa lähes 40 vuotta, osa meistä on vasta tullut taloon, mutta sekin on tosi hyvä juttu. Meidän tiedoistamme ja taidoistamme muodostuu hyvä tiimi, jolla voimme tuottaa asiakkaillemme virkistävän mukavia palvelutilanteita sekä liikuntahetkiä ja totta kai nauttia työstämme ja työkavereista.

Meillä on säännöllisiä palavereja/henkilöstöinfoja halleilla, jonka kautta saamme työhömme liittyvää tietoa. Meillä on myös koulutuksia yli hallirajojen ja pääsemme keskustelemaan ja oppimaan asioita isomman porukan kanssa. Kun on tavannut työkavereita muista halleista face to face on myös helpompi kysyä neuvoa, jos jokin askarruttaa.

”Tärkein on terve asenne itseen ja muihin. Mielenkiintoisinta tässä tehtävässä on, että saa laittaa itsensä peliin ja parasta työssäni ovat erilaiset päivät.”
"Parasta täällä ovat asiakkaat. Mukavat ja tutut asiakkaat luovat miellyttävän tunnelman.”
"Arvostan sitä, että työpaikalla on tarjota tarvittava tekniikka ja välineistöt liikuntatuntien pitämiseen ja suunnitteluun.”
”Työn ehdottomat plussat ovat liikunnallinen ilmapiiri ja hyvät työkaverit.”

1 Meidän työpaikka
2 Treenivideoita
3 Hydrobic
4 Uimahallin allasveden puhdistus
5 Uimahallin puhtaanapito