Haku

o

TIETOJÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA TIMO KERTOO

Timo on työskennellyt Urheiluhalleilla vuodesta 2002. Hän opiskeli liikuntaneuvojaksi ja opintojen ohessa työskenteli uimaopettajana niin Mäkelänrinteessä kuin Töölössä, Malmilla ja Siltamäessäkin. Valmistumisen aikoihin vuonna 2004 Timo aloitti liikunnallisena asiakaspalvelijana Malmilla. Työhön kuului asiakaspalvelun lisäksi ryhmäliikunnanohjausta (seniori) ja uimakouluja. Muutama vuosi myöhemmin Timo valittiin Malmille asiakaspalveluvastaavaksi. Timo hallitsi hyvin mm. kassajärjestelmän ja kulunvalvonnan ja hän sai uuden tehtävän asiakaspalvelukoordinaattorina ja samassa lisävastuuta mm. kassajärjestelmän pääkäyttäjyyden osalta. Myöhemmin osaamisen kasvamisen myötä tehtävä laajentui it-tukihenkilön tehtäviin ja aina tietojärjestelmäasiantuntijaksi.

Parasta työssä
Tykkään, että saan tehdä monenlaisia asioita. Voin itse rytmittää työpäivääni, sillä moni asia ei ole niin kiinteästi sidoksissa aikaan tai paikkaan pois lukien tietenkin kiireellisesti hoidettavat asiat. Tapaan tosi paljon ihmisiä ja erityisesti työkaverit, jotka ovat myös sisäisiä asiakkaitani ovat kivoja ja ymmärtäväisiä.

Mitä osaamista / koulutusta työ edellyttää?
Minä olen perehtynyt nykyiseen työhöni työssäoppimalla ja kurssituksin.
Tässä työssä pitää tietää mm. verkkojen, tietokoneiden, työasemien, palvelinten ja tietoteknisten laitteiden toimintaperiaatteet. Yleisimpien ohjelmistojen tuntemus on myös tärkeää. Uusista tuulista pitää olla askelen edellä. Pitää myös olla aidosti kiinnostunut ja oma-aloitteinen oppimaan uutta ja käymään kursseilla. Mitä enemmän tietää, sitä helpompaa työ on. 😊

Tyypillinen työpäivä
Ensimmäisenä katson sähköpostit, onko yöllä tullut jotain kiireellistä tehtävää heti aamuun. Normaalipäivä voi olla sähköpostien läpikäymistä ja niistä tulevien tehtävien hoitamista. Olen paljon myös halleilla. Halleilla on asennustehtäviä, kassa- ja kulunvalvontaan liittyviä testauksia, opastan, neuvon ja annan it-lähitukea.

Mieleenpainuvia tapahtumia
Uimakouluajoilta ”Märät varpaat”, joka oli esikoululaisille suunnattu uimakoulu, jonka suunnittelin ja toteutin. Uimakoulu perustui uinninopetuksen lisäksi tarinan kerrontaan ja musiikkiin. Lapset tykkäsivät kuin hullu puurosta ja niin minäkin.

Miksi kannattaa hakea töihin Urheiluhalleille?
Meillä on hyvät työkaverit, talot täynnä mahdollisuuksia myös kouluttautumiseen ja hyvät edut.

HALLINNON TEHTÄVÄT

Hallinnon tehtävät Urheiluhalleilla liittyvät talouteen, markkinointiin ja sisällöntuotantoon, HR:ään ja palkanlaskentaan, ict:hen sekä asiakaspalveluun.