Haku

o

HALLIPÄÄLLIKKÖ LAURA KERTOO

Laura on aloittanut työharjoittelijana liikunnanohjauksen parissa Kalliossa vuonna 2004 ja työskentelee nyt hallipäällikkönä esihenkilötehtävissä.

Pääsin harjoittelussa heti tosi toimiin ohjaamaan ja hoitamaan asiakaspalvelua. Liikunnanohjaajaopintojen (amk) ajan toimin tuntiohjaajana Mäkelänrinteessä ja Malmilla. Viikot opiskelin ja viikonloppuisin ohjasin jumppia. Valmistuin liikunnanohjaajaksi ja sain jo vähän ennen valmistumistani vakituisen liikunnanohjaajan paikan Malmilta. Hieman myöhemmin tehtäväni muuttui liikuntavastaavaksi ja vastasin Malmin liikuntakeskuksesta. Noin 10 vuotta siitä, kun olin aloittanut Urheiluhalleilla minut valittiin hallipäälliköksi määräaikaiseen tehtävään äitiysvapaan sijaiseksi. Malmilta mukavat tuulet veivät minut hallipäälliköksi Töölöön ja Töölön peruskorjauksen 2018 alettua siirryin hallipäälliköksi Kallioon. On ollut hienoa nähdä monen eri hallin toimintaa. Edelleen olen hallipäällikkönä Kalliossa, mutta olen saanut myös lisää vastuuta, toimin liikunnanohjaajien esihenkilönä.

Millainen koulutus tukee työtäsi?
Uskon, että liikunnanohjaaja (amk) koulutukseni on valmistanut minua tähän työhön todella hyvin. Ihmisten valmentaminen ja kohtaaminen ovat juuri oikea pohja tälle työlle. Tekninen osaaminen ja sen opettelu on tullut omasta kiinnostuksesta ja työssäoppimisesta. Kaikki saamani esihenkilökoulutus on tukenut minua työssäni.

Mikä on parasta työssäsi?
Tehtäväni on todella mielenkiintoinen ja monipuolinen. Olen oppinut valtavasti henkilökunnalta ja asiakkailta. Parasta työssäni on ihmiset ja heidän kanssaan tekeminen.

Tyypillinen työpäiväsi
Jokainen päiväni on erilainen ja jokainen viikko on erilainen. Kuitenkin joka päivä keskustelen henkilökunnan kanssa ja tarkistan, että henkilökunnalla on kaikki, mitä he tarvitsevat tehdäkseen työnsä hyvin. Pyrin olemaan läsnä tai ainakin tavoitettavissa. Päiviin mahtuu palavereita, kehittämistä, suunnittelua ja työvuorolistojen tekoa mm.

Mieleenpainuvimpia tapahtumia
Isot tapahtumat ovat mieleenpainuvia esimerkiksi maaliskuussa järjestettävät GeeBee nyrkkeilyturvaus ja nyrkkeilykehän rakentaminen. Myös ensiaputilanteet ja niiden sujuvuus jää mieleen. Henkilökunnan into suunnitella jouluikkunaa ja muita juttuja lämmittää mieltä.

Miksi Urheiluhalleille kannattaa hakea töihin?
Minä olen saanut kasvaa ja kehittyä Urheiluhalleilla. Minua on kuunneltu ja tuettu omassa työssäni. Minulla on täällä ystäviä ja hyvä turvallinen olla. Saan haastaa itseäni ja myös muita. Uskon, että omalla asenteella pääsee pitkälle ja siksi myös sinä voit olla urheiluhallilainen 🙂

HALLIPÄÄLLIKÖN TEHTÄVÄ

Hallipäällikkö toimii hallin esihenkilönä ja vastaa hallin operatiivisesta toiminnasta, toiminnan ja toimintojen suunnittelusta, kehittämisestä ja ohjauksesta. Hallipäällikkö vastaa hallin kiinteistöön liittyvistä asioista kuten siisteys, kunto ja energian seuranta ja hän varmistaa osaltaan kannattavan ja tuloksellisen toiminnan toteutumisen. Hallipäällikkö huolehtii myös toiminnan edellyttämästä yhteydenpidosta asiakkaisiin ja sidosryhmiin.