Haku

o

UIMAOPETTAJAT CARLOS JA KRISTA KERTOVAT

CARLOS työskentelee tuntiuimaopettajana niin Mäkelänrinteessä, Vuosaaressa kuin Urheiluhalleillakin. Tuntiuimaopettajamme ovat tunnollisia, työhönsä sitoutuneita ja tärkeä osa uimakoulutoimintaa.

KRISTA toimii kokoaikaisena uimaopettajana tiiviissä yhteistyössä liikuntasuunnittelijan ja uimakouluvastaavan kanssa. 

Mikä on parasta työssäsi?
Carlos:
Parasta työssäni on se ilo, jota siitä saan sekä työkavereiden antama tuki.
Krista: Parasta työssäni on sen monipuolisuus. Pidän siitä, että samana iltana pääsen opettamaan niin leikki-ikäisiä, kouluikäisiä kuin aikuisiakin.

Mitä osaamista työsi edellyttää?
Carlos:
Uimaopettajakoulutusta, mutta myös intohimoa uinnin opettamista kohtaan.
Krista: Työni edellyttää uimaopettajakoulutuksen lisäksi hyviä sosiaalisia taitoja sekä paineensietokykyä.

Miksi kannattaa hakea töihin Urheiluhalleille?
Carlos:
Urheiluhallit tarjoaa täydellisen työilmapiirin opetukseen keskittymiseen, sekä auttaa minua parantamaan omaa ammattitaitoani.
Krista: Urheiluhalleille kannattaa hakea töihin, sillä toiminta Urheiluhalleilla on hyvin suunniteltu ja kaikki toimii. On tunne siitä, että jatkuvasti pystyn kehittämään itseäni enemmän.

UIMAOPETTAJA

Uimaopettajat ohjaavat/opettavat eritasoisia uimakouluryhmiä sekä lapsille että aikuisille alkeista tekniikkaan. Uimaopettaja voi myös ohjata uimahyppykursseja.

Uimaopettajan tehtävä on sovittujen uimakoulujen suunnittelu ja ohjaaminen ennalta sovittujen tuntisisältöjen mukaisella tavalla. Työ edellyttää uinnin monipuolista tuntemusta ja hyvää opetustaitoa, asiakaspalvelutaitoa ja joustavuutta mukautua muuttuvin tilanteisiin. Uimaopettajalla tulee olla myös Suomen Uimaopettaja ja Hengenpelastusliiton uimaopettajakoulutus. Lasten kanssa työskentelevien uimaopettajilta tulee olla esittää rikosrekisteriote.