Haku

URHEILUHALLIT

Urheiluhallit on ainutlaatuinen yhdistelmä uintia, kuntosalia, monipuolista ryhmäliikuntaa ja monenlaista palloilua, kahdeksassa eri hallissa. Lisäksi tarjonnasta löytyy uimakouluja eri-ikäisille ja -taitoisille, erilaisia kursseja ja tapahtumia, liikuntaa lapsille, kuntotestejä, Personal Trainer -palveluja, kokoustiloja ja tilaussaunoja sekä yritysliikuntaa. Urheiluhallit on matalan kynnyksen paikka kaiken ikäisille, jonne kaikki ovat tervetulleita. Kaikki 8 hallia sijaitsevat Helsingissä, hyvien kuluyhteyksien päässä.

URHEILUHALLIT KALLIO

Helsingin Urheilutalo eli tuttavallisemmin Kallion halli on aito stadin halli Brahen kentän vieressä ja se on avattu jo 1962. Tässä hallissa on kotoisa tunnelma ja täällä käy paljon vakiasiakkaita. Kallion hallissa on uima-altaan lisäksi kylmäallas, mieto ja kuuma sauna ja vesihierontapisteet, kuntosali ja ryhmäliikuntatila.

URHEILUHALLIT KONTULA

Kontulan Uimahalli on Kuntoilukeidas Kontulan ostoskeskuksen yhteydessä aivan metron vieressä. Valoisa uimahalli, toimiva kuntosali ja ryhmäliikuntatila. Kontulassa on lämmin, kodinomainen tunnelma, jonka vuoksi Kontulassa on paljon uskollisia vakioasiakkaita. Lisäksi kesäisin on viihtyisä auringonottoterassi.

URHEILUHALLIT MALMI

Malmin Uimahalli on viihtyisä ja valoisa uimahalli Malmitalon vieressä, lähellä juna-asemaa. Uima-allas lastenaltaineen, höyrysaunat sekä useat vesihierontapisteet takaavat virkistävän mukavan uintielämyksen. Monipuolinen ryhmäliikuntatarjonta ja kuntosali ovat löytäneet kävijänsä kaikenikäisistä. Kesäisin on ulkoallas ja mukava auringonottoalue.

URHEILUHALLIT TÖÖLÖ

Töölön Urheilutalo eli Töölön halli on valoisa ja avara. Töölö on peruskorjattu 12/2019. Sen uudistetulla allasosastolla vesiliikunnan ystäviä odottavat iso allas, vesiliikunta-allas, opetusallas, kahluuallas, rentoutusallas sekä kylmävesiallas. Töölössä on myös kattava moderni kuntosali sekä kaksi ryhmäliikuntasalia. Treenin jälkeen voi rentoutua tavallisen saunan lisäksi kuumassa saunassa ja höyrysaunassa.

URHEILUHALLIT SILTAMÄKI

Siltamäen Uimahalli on halleistamme pienin ja ehkä sympaattisin uimahalli ostoskeskuksen yhteydessä. Lämmin allas on erityisesti lasten mieleen: 30+ asteinen vesi sopii täydellisesti vauvauintiin, uimaan opetteluun ja vesileikkeihin. Uinnin lisäksi hallissa voi treenata salilla, harrastaa vesijumppaa sekä järjestää lasten teemasynttäreitä.

URHEILUHALLIT PASILA

Pasilan Urheiluhalli on Keskuspuiston kupeessa sijaitseva palloilun klassikko, joka täyttää vaatimukset suuremmillekin tapahtumille. Kuntotestiasemalla katsastetaan kuntoa ja huolletaan kehoa. Ryhmäliikuntatarjontaa löytyy sekä kevyemmästä liikunnasta pitäville että nyrkkeilystä pitäville. Kuntosali viimeistelee tämän toimivan kokonaisuuden.

URHEILUHALLIT MÄKELÄNRINNE

Mäkelänrinteen Uintikeskus on Suomen suosituin uimahalli ja paratiisi sekä matkauimareille että polskuttelijoille. Hallin erikoisuutena on 50 metrin uintiradat. Upeasta hyppytornista ovat innoissaan etenkin lapset. Treenata voi myös kuntosalilla ja ryhmäliikunnassa, jonka tarjonnassa on myös paljon vesiliikuntatunteja. Lisäksi Mondo-alueella on toiminnallisia tunteja ja Hot-alueella Body & Mind -tyyppisiä tunteja. Sporttinen halli toimii kansainvälisten uinti- ja uimahyppykisojen näyttämönä.

URHEILUHALLIT VUOSAARI

Vuosaaren Urheilutalo on Itä-Helsingin monipuolisin liikuntapaikka metroaseman kupeessa. Kaksi allasosastoa, 3 kuntosalia, valoisa ryhmäliikuntatila ja palloiluhalli takaavat mieluisan kokemuksen jokaiselle. Lapset iloitsevat vesiliukumäestä ja hyppytornista, perheen pienimmille on lisäksi kahluuallas ja leikkipaikka.