Haku

3 uimahallia avoinna

27.05.2021

KORONATIEDOTE


Malmin, Mäkelänrinteen ja Vuosaaren uimahallit avautuvat KAIKILLE ti 1.6.

Aukioloajat:

"Kaikki aukiolopäätökset on tällä erää tehty kesäkuulle, eikä esimerkiksi heinäkuun uimis- tai kuntoilumahdollisuuksista siksi ole vielä tietoa. Mikäli koronakoordinaatioryhmä päättää vielä höllentää rajoituksia, voi heinäkuussa olla mahdollisuus esimerkiksi joidenkin kuntosalien avaamiselle." Urheiluhallien toimitusjohtaja Pekka Laitinen toteaa.
Lue koko juttu 👉 Helsingin Sanomissa 8.6.

Toimitusjohtajan tiedote

"Tiistaina 1.6. koronarajoituksia höllennetään siten, että uimahalleja voidaan avata rajoitetusti vesiliikunnan harjoittamiseen. Käytännössä palveluntarjoajien tulee edelleen yhdessä asiakkaiden kanssa huolehtia siitä, että kaikki toiminta tapahtuu viranomaisohjeiden mukaisesti terveysturvallisesti ja siten, että henkilöt eivät ole yli 15 minuutin jaksoa kahden metrin etäisyydellä toisistaan.

Urheiluhallit noudattaa toiminnassaan AVI:n ja pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän linjauksia. Olemme esittäneet, että liikuntapalveluja avattaisiin laajemmin ja myös kuntosalit ja ryhmäliikunta (ohjattu vesiliikunta mukaan lukien) mahdollistettaisiin ja toimintaa harjoitettaisiin samoilla pelisäännöillä kuin viime vuoden puolella.

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä perustaa päätöksensä (27.5.) terveysviranomaisten suosituksiin ja toistaiseksi rajoitukset eivät mahdollista sisäliikuntapalveluja laajemmin.

Kesäkuukausina sisäuimahallit ovat yleisesti muutoinkin rajoitetummin auki kesäkuukausina ja tämän hetkisen tilanteen perusteella pidämme kesäkuussa avoimena Mäkelänrinteen Uintikeskuksen, Vuosaaren Urheilutalon ja Malmin uimahallin. Heinäkuun tilanne arvioidaan lähempänä ajankohtaa. Lasten uimakoulut ja sporttileirit pyörivät myös kesällä.

Jotain uuttakin: Vuosaaren Urheilutalon yhteyteen avautuu kesäkuussa kaksi padel-kenttää, joita kohta pääsee varaamaan.

Elokuun alussa alkavaa liikuntakautta ennakoimme avautuvaksi normaalisti, jolloin kaikki pääsisi takaisin oman liikuntalajinsa pariin."

Terveisin
Pekka Laitinen

Toimitusjohtaja
Urheiluhalit Oy, Mäkelänrinteen Uintikeskus Oy ja Vuosaaren Urheilutalo Oy

 

KOTITREENIVINKKEJÄ

RYHMÄLIIKUNTA

KUNTOSALI

UINTI

SUPERKORTTI

UIMAKOULUT

KURSSIT

BLACK FRIDAY TARJOUKSET

PS. Lasten kesän Sporttileirit ovat tulossa  Malmille, Mäkelänrinteeseen ja Vuosaareen. Niillä on vielä tilaa, joten varaa paikka pian!

Päivitämme tätä sivua rajoitusten muuttuessa. Ajankohtaisimmat uudet tiedotteet saa tilaamalla asiakaskirjeemme (muistathan tarkistaa myös roskapostikansiosi).

Seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja YouTubessa sekä liity asiakaskirjelistalle.                  

Lue myös: