Haku

Avaamme 4 hallia!

05.05.2020

Iloisia uutisia!

Avaamme kesäkuun alussa neljä hallia: Töölö ja Vuosaari 1.6. klo 12.00,  Malmi 3.6. klo 7.00  ja Kontula 8.6. klo 7.00.  Muut hallit: Kallio, Pasila, Mäkelänrinne ja Siltamäki avataan elokuussa.

Ryhmäliikunta (ei vesiliikunta) alkaa 8.6., tuntivarauksia pääsee tekemään 2.6. klo 15.00 alkaen (2 viikolle enintään 10 tuntia, peruutusehto viimeistään 3 h ennen tunnin alkua). Voit nauttia edelleen livetunneista.

Tärkeää: Tule liikkumaan vain terveenä! Jotta liikkuminen tiloissamme sujuisi turvallisesti, olemme mm. lisänneet ohjeistusta sekä henkilökunnalle että asiakkaille, tehostaneet puhtaanapitoa, pienentäneet ryhmäkokoja ja sulkeneet osan tiloista (mm. saunat ja höyrysaunat). Pyrimme myös huolehtimaan riittävistä turvaväleistä ja muusta hygieniasta, yhdessä asiakkaiden kanssa. Ja huom! Saatamme joutua rajoittamaan asiakasmääriä, mutta tämä katsotaan paikkakohtaisesti tilanteen mukaan.

Saunat ovat valitettavasti siis toistaiseksi suljettu. Pahoittelemme tätä tilannetta. Päätös noudattaa Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto ry:n (SUH) suosituksia ja linjausta noudattaa toistaiseksi kaikki pääkaupunkiseudun uimahallit. Suosituksen perusteluna on muun muassa se, että riittävien turvavälien takaaminen pienissä saunatiloissa on haasteellista. Infoamme kaikkia asiakkaitamme yhteisesti heti, kun tilanteeseen tulee muutoksia

Seuraamme muutenkin viranomaisten tiedotteita mahdollisista uusista toimenpiteistä koronaepidemiaan liittyen. Mikäli viranomaiset tulevat asettamaan uusia rajoituksia toimintaamme kohtaan, tulemme noudattamaan ohjeita ja tiedottamaan niistä välittömästi.

 

Tarkemmat tiedot kesän aukiloista ja tulevat kesätarjoukset > Katso


Muuta asiaa (korona-aikaan liittyen):

Kausi- ja sarjakortit

Uimakoulut

Kurssit, lasten ja nuorten kurssit, Sointukylpy

Halit ovat siis kiinni 31.5. asti, joten jaamme edelleen liikuntavinkkejä sosiaalisen median kanavissamme ja asiakaskirjeessämme.
Seuraa siis meitä Facebookissa, Instagramissa ja YouTubessa sekä liity asiakaskirjelistalle.                  

Lue myös: