8 paikkaa, 1 kortti

Valitse omat lempipaikkasi & -lajisi.

Ilman jäsenmaksua

Meillä liikut kerta-, sarja- tai kausikortilla, ilman jäsenmaksua.

Rento meininki

Siistit, toimivat tilat ja mukava henkilökunta odottavat sinua.

Uniikki

Ainutlaatuinen yhdistelmä uintia ja ryhmäliikuntaa.

Liityimme Ilmastokumppaneihin

16.11.2018

 

Olemme nyt Helsingin kaupungin Ilmastokumppani. Liityimme Ilmastokumppaniksi, koska haluamme tehdä yhteistyötä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

 

"Urheiluhallit pyrkii tuottamaan liikuntapalveluja mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavasti. Helsingin kaupungin ja elinkeinoelämän ilmastokumppanuusverkostoon liittymällä saamme kehittää yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa innostavia toimintatapoja ilmastonmuutoksen hillintään. Sitoumuksella saamme luotua yrityksellemme konkreettisia, mitattavia tavoitteita. Toivottavasti saamme samalla myös asiakkaitamme innostettua mukaan ilmastotekoihin!"
– Elina Lähdeaho, Urheiluhallit Oy:n ympäristövastaava

 

Tavoitteiksi Ilmastokumppaniksi liittyessämme asetimme: 

 

Helsingin kaupunki kertoo Ilmastokumppaneista seuraavaa:
"Helsinki tavoittelee hiilineutraaliutta vuoteen 2035 mennessä ja vahvistaa yhteistyötä ilmastonmuutoksen hillinnässä yritysten kanssa. Helsingin Ilmastokumppanit -verkostoon liittyy tänään 22 uutta yritystä ja organisaatiota. Ilmastokumppanit sitoutuvat olemaan mukana tekemässä hiilineutraalia Helsinkiä ja vähentämään kasvihuonekaasupäästöjään yrityksen itse valitsemin tavoittein ja keinoin.

Helsingin kasvihuonekaasupäästöistä yli puolet syntyy kotitalouksien kulutuksesta, ja helsinkiläiset ovat yhä kiinnostuneempia elämäntapansa vaikutuksista ilmastoon. Yritysten käsissä on kehittää sekä helsinkiläisille että globaalisti sellaisia palveluita ja tuotteita, joiden käyttäminen ei kuormita ympäristöä yli sietokyvyn. Suuret julkiset toimijat, kuten Helsingin kaupunki, voivat ohjata tehokkaasti näiden tuotteiden ja palveluiden yleistymistä omilla hankinnoillaan ja luoda kestävälle elämäntavalle hyviä edellytyksiä yhteistyössä yritysten kanssa.

Ilmastokumppaneiksi liittyvien yritysten sitoumukset auttavat helsinkiläisiä esimerkiksi syömään ilmastoystävällisemmin, liikkumaan vähäpäästöisemmillä kulkuneuvoilla ja osallistumaan hiilineutraaleihin tapahtumiin. Ilmastokumppanit sitoutuvat muun muassa tarjoamaan myös kierrätysmateriaalista valmistettuja tuotteita sekä vähemmän energiaa kuluttavia ja uusiutuvalla energialla tuotettuja palveluita."

Helsingin kaupunki on asettanut seuraavat ilmastotavoitteet: