Haku

Neljä hallia auki koko kesän

05.05.2020

Kontulan, Malmin, Töölön ja Vuosaaren hallit ovat auki koko kesän.
Kallio, Pasila ja Mäkelänrinne avataan 3.8., Siltämäki 17.8.

Aukioloajat


Ryhmäliikuntatunteja järjestetään avoinna olevilla halleilla (varauksia 2 viikolle enintään 10 tuntia, peruutusehto viimeistään 3 h ennen tunnin alkua). Lisäksi voit nauttia edelleen livetunneista.

Tärkeää: Tule liikkumaan vain terveenä ja muista käsienpesu! Jotta liikkuminen tiloissamme sujuisi turvallisesti, olemme mm. lisänneet ohjeistusta sekä henkilökunnalle että asiakkaille, tehostaneet puhtaanapitoa, pienentäneet ryhmäkokoja ja sulkeneet osan tiloista. Löylysaunat ovat auki ja höyrysaunat otetaan käyttöön 3.8. Samalla otetaan käyttöön myös käsienkuivaimet ja kaikki pukukaapit. Pyrimme huolehtimaan riittävistä turvaväleistä ja muusta hygieniasta yhdessä asiakkaiden kanssa. Asiakkaille on tarjolla käsidesiä ennen kassalle tuloa ja/tai monivalintapäätteen vierellä. Kunto- ja jumppasaleilla tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuutta laitteiden ja mattojen desinfiointiin käyttövalmiilla desinfiointisuihkeella ja/tai desinfiointipyyhkeillä. Huom! Saatamme joutua rajoittamaan asiakasmääriä, mutta tämä katsotaan paikkakohtaisesti tilanteen mukaan. 

Poikkeuksia hallikäytännöissä

Löylysaunat ovat käytössä ja höyrysaunat otetaan käyttöön 3.8. Saunoissa noudatetaan turvavälejä ja asiakasmäärää voidaan joutua rajoittamaan.

Vesijuoksuvöitä voi edelleen lainata ja niiden puhdistukseen kiinnitetään erityistä huomiota halleilla. 

Seuraamme  viranomaisten tiedotteita mahdollisista uusista toimenpiteistä koronaepidemiaan liittyen. Mikäli viranomaiset tulevat asettamaan uusia rajoituksia toimintaamme kohtaan, tulemme noudattamaan ohjeita ja tiedottamaan niistä välittömästi.

(Tiedot päivitetty 30.7. Höyrysaunat, käsienkuivaimet ja kaikki pukukaapit otetaan käyttöön 3.8.)

 

Tarkemmat tiedot kesän aukioloista ja kesätarjoukset > Katso


Muuta asiaa korona-aikaan liittyen:

Uinti-, kuntosali- ja sulkapallotuotteet sekä lahjakortit

Ryhmäliikunta-, Super- ja vanhat seniorituotteet

Jos asiakas ei käy ollenkaan hallilla kesällä 2020

Uimakoulut

Kurssit, lasten ja nuorten kurssit, Sointukylpy

Seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja YouTubessa sekä liity asiakaskirjelistalle.                  

Lue myös: