8 paikkaa, 1 kortti

Valitse omat lempipaikkasi & -lajisi.

Ilman jäsenmaksua

Meillä liikut kerta-, sarja- tai kausikortilla, ilman jäsenmaksua.

Rento meininki

Siistit, toimivat tilat ja mukava henkilökunta odottavat sinua.

Uniikki

Ainutlaatuinen yhdistelmä uintia ja ryhmäliikuntaa.

Sporttileiri Vuosaaressa 29.7.-2.8.

09.07.2019

Vielä mahtuu mukaan!

Viikko-ohjelma on täynnä monipuolista iloa ja menoa, jossa pääsee kokeilemaan erilaisia lajeja sisällä ja ulkona ohjaajien opastamana ja kannustamana. Mukaan pääsevät kaikki 7-12-vuotiaat lapset. Tule mukaan nauttimaan riemukkaasta Sporttileiristä ja kivoista kavereista.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää lapsesi osallistumisesta tai muuta leirijärjestelyistä, ole yhteydessä Taruun taru.siponen(a)urheiluhallit.fi.
Vuosaaren leirin tarkempi ohjelma annetaan ensimmäisenä leiripäivänä.

Mitä mukaan?
Lapsi tarvitsee päivittäin ulko- ja sisäliikuntavarusteet sekä uintivarusteet (ma-pe). Mukaan on hyvä ottaa myös päähine ja juomapullo.

Ruokailu
Lounastauolla ruokaillaan uimahallin kahviossa. Terveellisen välipalan leiriläinen voi tuoda mukanaan (esim. hedelmän, leivän ja pillimehun). Eväät voi laittaa jääkaappiin päivän ajaksi. Muistathan ilmoittaa mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot lisätietokaavakkeessa (lähetetään sähköpostiin).

Liikunta-alueet
Käytettävissämme ovat liikuntalajista riippuen uimahalli, palloiluhalli ja liikuntasali sekä ulkoliikunnassa hallin ympäristö.

Ryhmät
Yhdessä ryhmässä on n. 20 lasta ja kaksi ohjaajaa. Lapset jaetaan ryhmiin sukupuolen ja iän mukaan. Ohjaajamme ovat tuttuja aiemmilta leireiltä ja saaneet leiriohjaajakoulutuksen.

Peruutusehdot ja poissaolot
Riippumatta siitä, onko leirimaksu suoritettu asiakaspalvelun vai verkkokaupan kautta, mahdollinen peruutus on tehtävä 6 viikkoa ennen sporttileirin alkamista. Peruutuksista veloitamme 10,00€ käsittelymaksun. Myöhemmin tehdyt peruutukset vain lääkärintodistusta vastaan.

Sairastuminen leirin aikana
Lapsen sairastuessa ota yhteyttä sporttileiri(at)urheiluhallit.fi. Leirimaksu hyvitetään lääkärintodistusta vastaan, palautuksesta veloitamme 10 € käsittelymaksun. Lääkärintodistuksen (kaikki paikat) toimitus osoitteeseen: Mäkelänrinteen Uintikeskus / Sporttileirit, Mäkelänkatu 49, 00510 Helsinki.

Yhteystiedot
sporttileiri(at)urheiluhallit.fi