8 paikkaa, 1 kortti

Valitse omat lempipaikkasi & -lajisi.

Ilman jäsenmaksua

Meillä liikut kerta-, sarja- tai kausikortilla, ilman jäsenmaksua.

Rento meininki

Siistit, toimivat tilat ja mukava henkilökunta odottavat sinua.

Uniikki

Ainutlaatuinen yhdistelmä uintia ja ryhmäliikuntaa.

Vielä ehdit mukaan juoksukurssille

03.03.2018

Juoksustartti 2 - tavoitteena puolimaraton (21 km)

Sisältö
Tavoitteena on puolimaraton, joka juostaan yhdessä la 19.5. Helsinki City Runissa (vapaaehtoinen). Aloitus kuntotestillä, minkä perusteella määritellään optimaaliset harjoittelusykkeet tavoitteelliseen harjoitteluun. Yhteiskertojen välissä harjoitellaan itsenäisesti selkeiden ohjeiden mukaisesti, lisäksi henkilökohtaista neuvontaa ja sähköpostitukea koko kurssin ajan.

Kenelle
Juoksustartti 1 -kurssin käyneille tai henkilöille, joilla on riittävä kuntotaso 10 km lenkkeihin.

Hyödyt
Parannat juoksukuntoasi ja opit juoksemaan vaihtelevin harjoituksin, sinulle sopivaa puolimaratonvauhtia. Saat ohjeita, kuinka valmistautua puolimaratonille niin ravinnon kuin harjoittelun rytmittämisen suhteen.Tutustu juoksuun - tavoitteena 5 km

Sisältö
Lempeä ja turvallinen tapa tutustua juoksuun. Kurssilla opetellaan juoksun tekniikkaa ja totutetaan kehoa kävelystä hölkkään siirtymiseen. Yhteiskertojen välissä harjoitellaan itsenäisesti selkeiden ohjeiden mukaisesti, lisäksi henkilökohtaista neuvontaa ja sähköpostitukea koko kurssin ajan.

Kenelle
Osallistujan kuntotason tulee olla riittävä hidasvauhtiseen hölkkään. Kurssi sopii kaikille, jotka jaksavat yhtäjaksoisesti kävellä 45 minuuttia reippaalla tahdilla. Aiempaa juoksukokemusta ei tarvita.

Hyödyt
Opit juoksutekniikan perusteita (mm. juoksuasento ja askellus, hengitysrytmi) ja saat hyvän alun itsenäiseen harjoitteluun. Ryhmän tuki motivoi liikkumaan.Juoksustartti - tavoitteena 10 km

Sisältö
Yhteiskerrat sisältävät perus- ja vauhtikestävyysharjoituksia, tekniikkaharjoitteita (mm. juoksuasento ja askellus, koordinaatiot, mäkivedot), juoksijan lihaskuntoharjoittelua sekä venyttelyä. Yhteiskertojen välissä harjoitellaan itsenäisesti selkeiden ohjeiden mukaisesti, lisäksi henkilökohtaista neuvontaa ja sähköpostitukea koko kurssin ajan.

Kurssiin sisältyy polkupyöräergometritesti, jolla kartoitetaan hengitys- ja verenkiertoelimistön kunto. Testin perusteella saat henkilökohtaiset sykerajat juoksuharjoittelua varten. Sovimme jokaiselle testiajan kurssin alussa.

Kenelle
Sopii Tutustu juoksuun -kurssin käyneille tai heille, joilla on riittävä kuntotaso 4-5 kilometrin hidasvauhtisiin lenkkeihin.

Hyödyt
Opit juoksemaan teknisesti paremmin ja sopivalla vauhdilla, vaihtelevin harjoituksin. Ryhmässä harjoittelu motivoi kehittymään.


Tallenna