KUNTOPYÖRÄTESTI

Kuntopyörätestillä mitataan aerobista kestävyyttä. Testissä poljetaan kuntopyörällä, jonka pyöräilyvastusta nostetaan asteittain raskaammaksi. Poljennan aikana seurataan sykettä ja kysellään säännöllisin väliajoin kokemaasi rasitustasoa. Kuntopyörällä (lukkopoljinmahdollisuus) suoritettu aerobisen kunnon testi mittaa sydämen ja verenkiertojärjestelmän, keuhkojen, työskentelevien lihasten ja niitä huoltavien järjestelmien toiminnan tehokkuutta.

Kuntopyörätesti on turvallinen ja helppo, jonka lisäksi se soveltuu kaikille, sillä ikä, koko tai liikuntatottumukset eivät ole este hapenottokyvyn mittaamiselle. Testi kestää 8–20 minuuttia riippuen taustatekijöistä ja testiohjelmasta. Testin jälkeen saat testipalautteen, joka sisältää mm. analyysin toteutuneesta testistä ja tuloksista sekä testitulokseen perustuvan liikuntaohjelman sykerajoineen.

Hinta: 60 €

KUNTOTESTIN AJANVARAUSTIEDUSTELU

Mäkelänrinteessä, Pasilassa ja Vuosaaressa on mahdollista tehdä yksilö- ja paritestejä. 

Kehoanalyysejä tehdään MalmillaMäkelänrinteessäPasilassa ja Vuosaaressa. Vapaat kehoanalyysiajat ovat varattavissa suoraan verkkokaupasta.

Kuntokartoituksia tehdään Mäkelänrinteessä, Pasilassa ja Vuosaaressa. Vapaat kuntokartoitusajat ovat varattavissa suoraan verkkokaupasta.

Jos haluat varata ajan kuntotestiin, voit lähettää ajanvaraustiedustelun alla olevalla lomakkeella.

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian sähköpostilla. Vahvistuksen yhteydessä saat myös lisätietoa käytännön asioista.

Jos testattavana on ryhmä (3–20 henkilöä), ole yhteydessä meihin viimeistään kuukautta ennen toivottua testiaikaa.

Huom! Jos olet jo varannut kuntotestin verkkokaupastamme, älä täytä alla olevaa ajanvaraustiedustelulomaketta. 

  • Jos olet varannut kuntotestin, mutta et vielä ole täyttänyt kuntotestiin saapuvan esitietolomaketta, pääset tekemään sen täältä. Kaikkiin kuntotesteihin ei tarvitse täyttää esitietolomaketta.
  • Jos sinulla on kysyttävää ajanvaraukseen tai kuntotesteihin liittyen, voit olla meihin suoraan yhteydessä tai laittaa yhteydenottopyynnön kuntotestaukseen liittyen osoitteeseen: kuntotestit@urheiluhallit.fi

Tarkistathan yhteystietosi ennen ajanvaraustiedustelulomakkeen lähettämistä!