MIKÄ URHEILUHALLIT?

Urheiluhallit Oy:n toiminta alkoi jo vuonna 1959. Ensimmäinen halleista, Helsingin Urheilutalo valmistui vuonna 1961. Helsingin kaupunki tuli Urheiluhallien osakkaaksi 1980-luvulla ja on ollut siitä lähtien yhtiön enemmistöomistaja. Muita osakkaita ovat Urheiluopistosäätiö ja 13 valtakunnallista liikuntalajiliittoa. Urheiluhallit Oy:n halleja ovat Kallio, Kontula, Malmi, Pasila, Siltamäki ja Töölö. Mäkelänrinteen Uintikeskus Oy ja Vuosaaren Urheilutalo Oy ovat osa Urheiluhallit-organisaatiota, joka vastaavasti on osa Helsingin kaupungin enemmistöomisteisia tytäryhteisöjä.

Urheiluhallien koko organisaatioon kuuluu siis kahdeksan monipuolista vesi- ja sisäliikuntaa tarjoavaa hallia. Asiakaskäyntejä on vuodessa lähes kolme miljoonaa.

Urheiluhallit on Helsingin kaupunkikonserniin kuuluva osakeyhtiö, joka toimii yleishyödyllisenä yhteisönä voittoa tavoittelematta.

Kaupunginhallitus nimeää enemmistön Urheiluhallien hallituksen jäsenistä. Yhtiöt noudattavat kaupungin konserniohjeita ja eettisiä periaatteita sekä tekevät yhteistyötä kaupungin Liikuntapalvelujen kanssa. Kaupunki tukee uimalipun hintaa.

MITÄ TARJOAMME?

Tarjoamme monipuoliset liikuntapalvelut ympäri Helsinkiä, hyvien yhteyksien päässä. Samalla kortilla käytössäsi on kahdeksan hallimme palvelut. Asiakkaanamme voit valita omat lempipaikkasi kahdeksasta hallistamme ja omat lempilajisi kattavasta valikoimastamme. 

Halleillamme pääset uimaan ja harrastamaan virkistävää vesiliikuntaa, käymään kuntosalilla, nauttimaan ryhmäliikunnasta ja palloilemaan pelikavereiden kanssa.  Tarjontaamme täydentävät uimakoulut, kurssit, tapahtumat, kuntotestit, lasten liikunta, solarium, Personal Trainer, yrityspalvelut, kokoustilat, tilaussaunat ja muut tilavuokrauspalvelut.

”Meillä on rento meininki – liikut kerta-, sarja- tai kausikortilla, aina ilman jäsenmaksuja. Tule sellaisena kuin olet. Siistit, toimivat tilat ja mukava henkilökuntamme odottavat sinua.”

URHEILUHALLIT OY

Urheiluhallit Oy:n toiminta alkoi vuonna 1959. Sen halleja ovat Kallio, Kontula, Malmi, Pasila, Siltamäki ja Töölö.

MÄKELÄNRINTEEN UINTIKESKUS OY

Vuonna 1999 avattu Mäkelänrinteen Uintikeskus on kävijämääriltään Suomen suosituin halli.

VUOSAAREN URHEILUTALO OY

Vuonna 1979 valmistunut Vuosaaren Urheilutalo on Itä-Helsingin monipuolisin liikuntapaikka.

ARVOMME

Meillä on neljä perusarvoa: ympäristö, oikeudenmukaisuus, turvallisuus ja palveluhenkisyys.

YMPÄRISTÖ

Toimimme vastuullisesti yhteisen ympäristömme hyväksi.

MARKKINOINTI JA YHTEISTYÖ

Kiinnostaako yhteistyö Urheiluhallien kanssa? Ota meihin yhteyttä!

YHTEYSTIEDOT

Hallinnon yhteystiedot