KUNTOSALI

Meille ovat tervetulleita aloittelijat sekä pidempään treenanneet!

Valitse tarpeisiisi sopiva kuntosali kahdeksasta vaihtoehdosta. Voit käyttää samalla tuotteella kaikkia Urheiluhallien saleja. Jokaiselta kuntosaliltamme löytyy salin kokoon mitoitettu monipuolinen laitevalikoima.

Lue lisää kuntosaliharjoittelusta

KUNTOSALIT HELSINKI

KALLIO

Kallion pieni kuntosali on todellinen tilaihme, sillä fiksun laitesijoittelun ansiosta se mahdollistaa monipuolisen harjoittelun.

KONTULA

Kontulan kuntosali on pienestä koostaan huolimatta viihtyisä ja toimiva sali perustreenaajalle.

MALMI

Malmin tilava, kesällä 2023 uusittu kuntosali on varustettu laajan laitevalikoiman lisäksi tilavalla vapaapainoalueella.

MÄKELÄNRINNE

Mäkelänrinteen valoisa, keväällä 2022 laajennettu kuntosali mahdollistaa harjoittelun erilaisille treenaajille. Lisäksi allastasanteen lämmin juoksusuora ja vapaaharjoittelualue ovat treenaajien käytössä.

PASILA

Pasilan kuntosali on pienestä koostaan huolimatta hyvä sali perustreenaajalle palloilulajien ohessa.

SILTAMÄKI

Siltamäen kuntosali tarjoaa lähiseudun asukkaille toimivan treenitilan.

TÖÖLÖ

Avara ja valoisa kuntosali, jossa on kattavan laitevalikoiman lisäksi loistavat puitteet aerobiseen treeniin sekä vapaaharjoitteluun.

VUOSAARI

Vuosaaressa on kolme eri tavoin varusteltua kuntosalia, joissa on kattavat puitteet erilaisille treenaajille. Yksi saleista on suunniteltu erityisesti voimaharjoitteluun.

KUNTOSALIPALVELUT

PERSONAL TRAINER

Henkilökohtainen, omiin tarpeisiin suunniteltu ohjelma varmistaa harjoittelun turvallisuuden, kasvattaa motivaatiota ja takaa varmimman tavan päästä haluttuihin lopputuloksiin.

KUNTOTESTIT

Kuntotestien avulla on mahdollista kartoittaa tämänhetkinen kuntotaso ja seurata omaa kehittymistä. Testipalautteen pohjalta pystyy suunnittelemaan henkilökohtaisten tavoitteiden mukaiset treenit.

RYHMÄLIIKUNTA: KUNTOSALI

Ohjattu kuntosaliharjoittelu on mukava ja turvallinen tapa käydä kuntosalilla. Yhteisen alkulämmittelyn jälkeen ohjaaja opastaa tarvittaessa tekniikassa ja antaa vinkkejä harjoitteluun.

KUNTOSALIOHJELMA

Ammattitaitoiset liikunnanohjaajamme opastavat laitteiden käytössä sekä laativat henkilökohtaisen kuntosaliohjelman niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin treenaajille.

ASIAKASINFO

Saat käyttöösi kaikkien kahdeksan hallimme (Kallio, Kontula, Malmi, Mäkelänrinne, Pasila, Siltamäki, Töölö ja Vuosaari) kuntosalipalvelut. Sama kuntosalituote käy kaikilla halleilla.

Ikäraja kuntosalille on 15 vuotta.

Katso kuntosalin hinnasto

Katso alennusryhmien hinnasto

Katso kaikkien hallien aukioloajat

Voit käydä treenisi jälkeen saunassa ja uimassa. Mäkelänrinteessä ja Vuosaaressa peritään lisämaksu (3 € / 2 €). Pasilassa ei uintimahdollisuutta.

Jos haluat selkeät ohjeet kuntosaliharjoitteluun ja laitteiden käyttöön tai haluat päivittää nykyistä ohjelmaasi, hyödynnä kuntosalin laiteopastus 30 € etuhintaan.

Ammattitaitoiset liikunnanohjaajamme antavat kuntosalilla laite- ja liikeopastusta (45 min) sekä laativat henkilökohtaisen kuntosaliohjelman (4-8 liikettä) niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin treenaajille.

Etu on voimassa kaikille sarja- tai kausikortin ostaneille: kuntosali 10 kerran sarjakortti, 1, 3 ja 6 kk kuntosali tai kuntosali & uinti kausikortit sekä 1,3 ja 6 kk Superkortti (yksi 30 € opastus / ostos).

Lue lisää kuntosalin laiteopastuksesta

Tutustu kuntosaliin -kurssillamme käydään läpi, miten kuntosalilla harjoitellaan ja miten laitteet toimivat. Ammattilaisen opastuksessa opit oikeat asennot, liikeradat sekä kuntosalilaitteiden käytön, jotta voit kurssin jälkeen jatkaa treenaamista itsenäisesti. Mukaasi saat myös oman kuntosaliohjelman.

Kurssin hinta on 59 € (4 krt).

Kurssin alaikäraja on 15 vuotta.

Lue lisää tutustu kuntosaliin -kurssista

Kartoita kuntosi taso kuntotestillä Pasilassa tai Vuosaaressa! Tavoitteenasi voi olla liikunnan aloittaminen, kunnon kohottaminen tai aktiivisen harjoittelun seuranta. Testiin tulemista ei tarvitse jännittää – oma kuntosi määrittää aina testin tason. Testin jälkeen saat meiltä selkeät ohjeet jatkoa varten.

Urheiluhalleilla on monipuolinen kattaus kuntotestejä (Firstbeat Life, kuntokartoitus, kuntopyörätesti, lihaskuntotesti, UKK Kävelytesti ja kehoanalyysi).

Lue lisää kuntotesteistä

Personal Trainer on liikunnan ammattilainen, jolla on vankka koulutustausta sekä monipuolinen osaaminen ja kokemus. Olitpa aloittelija tai konkari, nuori tai vanha, Personal Trainer suunnittelee sopivan ohjelman juuri sinulle. Henkilökohtainen ohjelma varmistaa harjoittelun turvallisuuden, kasvattaa motivaatiota ja takaa varmimman tavan päästä haluttuihin lopputuloksiin.

Etu Personal Trainer -paketin ostaneille: 15 % alennusta 3 tai 6 kk:n kuntosali- tai ryhmäliikuntakortista.

Lue lisää Personal Trainer palveluistamme

Kuntosalin sarja- ja kausikorttien sekä kertakäyntien ostaminen käy kätevästi verkkokaupassamme!

Nettiostamiseen tarvitset asiakastilin. Kun hankit asiakaskortin, pääset kulkemaan vaivattomasti suoraan porteista sisään jonottamatta erikseen kassalle. Sarja- ja kausikorttituotteisiin asiakaskortti (arvo 4 €) kuuluu hintaan uudelle asiakkaalle. Asiakaskortin saat hallin asiakaspalvelusta. Ensimmäisellä asiointikerralla tarvitset mukaasi henkilöllisyystodistuksen. Kadonneen asiakaskortin uusiminen maksaa 4 €.

Verkkokauppa

KUNTOSALIETIKETTI

Kuntosalilla harjoittelu on mukavaa, kun kaikki pelaavat samoilla säännöillä. Kuntosalietikettiä noudattamalla voi tehdä käynnistä itselleen ja muille paremman kokemuksen.

Ota mukaasi kuntosalille tarkoitetut sisäkengät ja vaatteet. Kuntosalille ei saa tulla paljain jaloin, sukissa, ulkokengissä tai kengissä, joita on käytetty ulkona. Ulkokengät kuljettavat hiekkaa ja kuraa kuntosaliin, joten jätä ne pukuhuoneeseen.

Salilla saa tulla hiki, mutta huomioi kanssatreenaajat. Käytä siis treenipyyhettä ja pyyhi käytön jäljet kuntosalilaitteista. Palauta liikuntavälineet (tangot, levypainot, käsipainot yms.) käytön jälkeen aina alkuperäisille paikoilleen. Jätä paikat sellaiseen kuntoon, että seuraavan on ilo treenata jälkeesi.

Kuntosalilla voi välillä olla ruuhkaa, joten on kohteliasta vapauttaa laite välillä ja antaa muille mahdollisuus tehdä sarjansa palauttelutauon aikana.

Ota huomioon hajusteherkät kanssatreenaajat ja jätä voimakkaat hajusteet pois treenitiloista.

Vältä turhaa metelöintiä ja painojen pudottelua.

Jätä matkapuhelimesi säilytyslokeroon. Jos tarvitset puhelinta treenin aikana, pidä se äänettömällä. Näin sekä itselläsi että muilla on mahdollisuus häiriöttömään kuntoiluun. Hoida puhelut ja videopuhelut kuntosalin ja pukuhuoneen ulkopuolella. Kuvaaminen kuntosalilla ja pukuhuoneissa on kielletty.

Ikäraja kuntosalille on 15 vuotta.

BLOGI

Hyvä ryhti - Urheiluhallit

Paranna ryhtiäsi

Hyvä ryhti on edellytys joustavalle liikkumiselle. Kun ryhti on kunnossa, keho ja mielikin toimivat paremmin