KUNTOSALI

Tahdotko kehittää lihaskuntoasi ja pysyä virkeänä arjessa? Meille ovat tervetulleita kaikki, ikään tai kuntoon katsomatta!

Jokainen kuntosaleistamme on varustettu monipuolisilla laitteilla (TechnoGym ja Matrix), joiden käytössä ohjaajamme auttavat mielellään. Tarpeisiisi räätälöity kuntosaliohjelma on oiva tuki harjoitteluun, ja halutessasi Personal Trainer auttaa saavuttamaan kaipaamasi tulokset.

Kuntosaliemme ikäraja on 15 vuotta.

Lue lisää kuntosaliharjoittelusta

KUNTOSALIT HELSINKI

KALLIO

Kallion kuntosali on todellinen tilaihme, sillä fiksun laitesijoittelun ansiosta se mahdollistaa monipuolisen harjoittelun erilaisille asiakkaille.

KONTULA

Kontulan kuntosali on pienestä koostaan huolimatta varustettu monipuolisella laitevalikoimalla.

MALMI

Malmilla on iso ja juuri uusittu kuntosali, jossa monipuolinen laitevalikoima, sekä aerobisia laitteita.

MÄKELÄNRINNE

Hiljattain laajennettu ja uusittu kuntosali on valoisa ja iso, sekä varustettu monipuolisella laitevalikoimalla.

PASILA

Keskikoinen kuntosali, jossa monipuolinen laitevalikoima.

SILTAMÄKI

Keskikokoinen kuntosali, jossa monipuolinen laitevalikoima.

TÖÖLÖ

Avara ja valoisa kuntosali, jossa monipuolinen laitevalikoima.

VUOSAARI

Vuosaaressa on jopa kolme kuntosalia, joissa laaja laitevalikoima sekä voima- että aerobiseen harjoitteluun.

KUNTOSALIPALVELUT

PERSONAL TRAINER

Henkilökohtainen ohjelma varmistaa harjoittelun turvallisuuden, kasvattaa motivaatiota ja takaa varmimman tavan päästä haluttuihin lopputuloksiin.

KUNTOSALIOHJELMA

Ammattitaitoiset liikunnanohjaajamme opastavat laitteiden käytössä sekä laativat henkilökohtaisen kuntosaliohjelman niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin treenaajille.

KUNTOTESTIT

Urheiluhalleilla on monipuolinen kattaus kuntotestejä, jonka jälkeen saat ohjeistuksen jatkon treenejä varten. Testiin tulemista ei tarvitse jännittää – oma kuntosi määrittää aina testin tason.

RYHMÄLIIKUNTA: KUNTOSALI

Ohjattu kuntosaliharjoittelu on mukava ja turvallinen tapa käydä kuntosalilla. Yhteisen alkulämmittelyn jälkeen ohjaaja opastaa tarvittaessa tekniikassa ja antaa vinkkejä harjoitteluun.

ASIAKASINFO

Saat käyttöösi kaikkien kahdeksan hallimme (Kallio, Kontula, Malmi, Mäkelänrinne, Pasila, Siltamäki, Töölö ja Vuosaari) kuntosalipalvelut. Sama kuntosalituote käy kaikilla halleilla.

Ikäraja kuntosalille on 15 vuotta.

Katso kuntosalin hinnasto

Katso alennusryhmien hinnasto

Katso kaikkien hallien aukioloajat

Voit käydä treenisi jälkeen saunassa ja uimassa. Mäkelänrinteessä ja Vuosaaressa peritään lisämaksu (3 € / 2 €). Pasilassa ei uintimahdollisuutta.

Ammattitaitoiset liikunnanohjaajamme opastavat laitteiden käytössä sekä laativat henkilökohtaisen kuntosaliohjelman niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin treenaajille. Etu on voimassa kaikille sarja- tai kausikortin ostaneille: kuntosali 10 kerran sarjakortti, 1, 3 ja 6 kk kuntosali tai kuntosali & uinti kausikortit sekä 1,3 ja 6 kk Superkortti (yksi 30 € ohjauskerta / ostos).

Lue lisää kuntosaliohjelmasta 

Tutustu kuntosaliin -kurssillamme käydään läpi, miten kuntosalilla harjoitellaan ja miten laitteet toimivat. Ammattilaisen opastuksessa opit oikeat asennot, liikeradat sekä kuntosalilaitteiden käytön, jotta voit kurssin jälkeen jatkaa treenaamista itsenäisesti. Mukaasi saat myös oman kuntosaliohjelman.

Kurssin hinta on 59 € (4 krt).

Kurssin alaikäraja on 15 vuotta.

Lue lisää tutustu kuntosaliin -kurssista

Kartoita kuntosi taso kuntotestillä Pasilassa tai Vuosaaressa! Tavoitteenasi voi olla liikunnan aloittaminen, kunnon kohottaminen tai aktiivisen harjoittelun seuranta. Testiin tulemista ei tarvitse jännittää – oma kuntosi määrittää aina testin tason. Testin jälkeen saat meiltä selkeät ohjeet jatkoa varten.

Urheiluhalleilla on monipuolinen kattaus kuntotestejä (Firstbeat Life, kuntokartoitus, kuntopyörätesti, lihaskuntotesti, UKK Kävelytesti ja kehoanalyysi).

Lue lisää kuntotesteistä

Personal Trainer on liikunnan ammattilainen, jolla on vankka koulutustausta sekä monipuolinen osaaminen ja kokemus. Olitpa aloittelija tai konkari, nuori tai vanha, Personal Trainer suunnittelee sopivan ohjelman juuri sinulle. Henkilökohtainen ohjelma varmistaa harjoittelun turvallisuuden, kasvattaa motivaatiota ja takaa varmimman tavan päästä haluttuihin lopputuloksiin.

Etu Personal Trainer -paketin ostaneille: 15 % alennusta 3 tai 6 kk:n kuntosali- tai ryhmäliikuntakortista.

Lue lisää Personal Trainer palveluistamme

Kuntosalin sarja- ja kausikorttien sekä kertakäyntien ostaminen käy kätevästi verkkokaupassamme!

Nettiostamiseen tarvitset asiakastilin. Kun hankit asiakaskortin, pääset kulkemaan vaivattomasti suoraan porteista sisään jonottamatta erikseen kassalle. Sarja- ja kausikorttituotteisiin asiakaskortti (arvo 4 €) kuuluu hintaan uudelle asiakkaalle. Asiakaskortin saat hallin asiakaspalvelusta. Ensimmäisellä asiointikerralla tarvitset mukaasi henkilöllisyystodistuksen. Kadonneen asiakaskortin uusiminen maksaa 4 €.

Verkkokauppa

KUNTOSALIETIKETTI

Kuntosalilla harjoittelu on mukavaa, kun kaikki pelaavat samoilla säännöillä. Kuntosalietikettiä noudattamalla voi tehdä käynnistä itselleen ja muille paremman kokemuksen.

Ota mukaasi kuntosalille tarkoitetut sisäkengät ja vaatteet. Kuntosalille ei saa tulla paljain jaloin, sukissa, ulkokengissä tai kengissä, joita on käytetty ulkona. Ulkokengät kuljettavat hiekkaa ja kuraa kuntosaliin, joten jätä ne pukuhuoneeseen.

Salilla saa tulla hiki, mutta huomioi kanssatreenaajat. Käytä siis treenipyyhettä ja pyyhi käytön jäljet kuntosalilaitteista. Palauta liikuntavälineet (tangot, levypainot, käsipainot yms.) käytön jälkeen aina alkuperäisille paikoilleen. Jätä paikat sellaiseen kuntoon, että seuraavan on ilo treenata jälkeesi.

Kuntosalilla voi välillä olla ruuhkaa, joten on kohteliasta vapauttaa laite välillä ja antaa muille mahdollisuus tehdä sarjansa palauttelutauon aikana.

Ota huomioon hajusteherkät kanssatreenaajat ja jätä voimakkaat hajusteet pois treenitiloista.

Vältä turhaa metelöintiä ja painojen pudottelua.

Jätä matkapuhelimesi säilytyslokeroon. Jos tarvitset puhelinta treenin aikana, pidä se äänettömällä. Näin sekä itselläsi että muilla on mahdollisuus häiriöttömään kuntoiluun. Hoida puhelut ja videopuhelut kuntosalin ja pukuhuoneen ulkopuolella. Kuvaaminen kuntosalilla ja pukuhuoneissa on kielletty.

Ikäraja kuntosalille on 15 vuotta.

BLOGI

Hyvä ryhti - Urheiluhallit

Paranna ryhtiäsi

Hyvä ryhti on edellytys joustavalle liikkumiselle. Kun ryhti on kunnossa, keho ja mielikin toimivat paremmin