RAVINTOVALMENNUS

Ravinnolla on keskeinen merkitys terveyteemme ja hyvinvointiimme. Päivittäiset valintamme vaikuttavat elimistöömme joko myönteisesti tai kielteisesti. Riittävä, tasapainoinen ja monipuolinen ruokavalio edistää ja ylläpitää sekä fyysistä että psyykkistä terveyttä ja saa meidät voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.

Tahtoisitko tarkistaa, syötkö päivän aikana riittävän terveellisesti ja monipuolisesti tarpeisiisi ja tavoitteisiisi nähden? Ravintovalmennus auttaa löytämään yksilöllisiä vastauksia ja saamaan syömisen oikeille raiteille olkoon tavoitteena joko painonhallinta tai saada lisää virtaa arkeen.

Ruokavalion perustarkistus sisältää yhden tapaamisen ravintovalmentajamme kanssa. Ennen tapaamista täytät ruokapäiväkirjaa 5–7 päivän ajan. Ravitsemusohjaajaltamme saat palautetta nykyisestä ruokavaliostasi ja -rytmistäsi sekä vinkkejä korjattavista asioista.

Ravintovalmennus sisältää kolme tapaamista ravintovalmentajamme kanssa.

1. tapaamisessa ravintovalmentajamme kartoittaa lähtötilanteesi, kuten taustatekijät, ruokavalion ja elintavat sekä selvittää tarpeesi ja toiveesi. Ennen tapaamista täytät etukäteen esitietokaavakkeet ja pidät ruokapäiväkirjaa 5–7 päivän ajan, johon ravintovalmentajamme perehtyy huolellisesti. Tapaamisessa ruokapäiväkirjasi käydään yhdessä lävitse ja saat siitä yleisarvion ja palautteen. Yhdessä asetamme muutaman selkeän tavoitteen seuraavaa kertaa varten.

2. tapaamisessa asetetut tavoitteet tarkistetaan ja laaditaan yhdessä pidempiaikaisia tavoitteita. Voit saada myös joitakin kotitehtäviä seuraavaa kertaa varten.

3. tapaaminen sovitaan 1–2 kuukauden kuluttua edellisestä. Ravintovalmentajamme keskustelee kanssasi siitä, miten on mennyt, oletko päässyt lähemmäksi tavoitteitasi, pitäisikö ruokavalioon tehdä vielä tarkistuksia ja miten jatkossa toimitaan.

VARAUSTIEDUSTELU

Olemme sinuun yhteydessä sähköpostilla varmistaaksemme varauksesi.