KUNTOTESTIT

Kartoita kuntosi taso kuntotestillä Mäkelänrinteessä, Pasilassa tai Vuosaaressa! Tavoitteenasi voi olla liikunnan aloittaminen, kunnon kohottaminen tai aktiivisen harjoittelun seuranta. Testiin tulemista ei tarvitse jännittää – oma kuntosi määrittää aina testin tason. Testin jälkeen saat meiltä selkeät ohjeet jatkoa varten. Mikäli sinulla on terveydellisiä rajoitteita, mietitään yhdessä juuri sinulle sopiva testitapa. Tervetuloa yksin, parin kanssa tai ryhmässä!

HUOM! Kuntotestit ovat nyt kesätauolla Pasilassa ja Mäkelänrinteessä ja jatkuvat taas 4.8. alkaen Pasilassa ja syyskuun alusta alkaen Mäkelänrinteessä.

FIRSTBEAT LIFE

Firstbeat Life mittaus kertoo stressin, unen, liikunnan ja elämäntapojen vaikutuksista kehosi hyvinvointiin.

KUNTOKARTOITUS

Kuntokartoitus on testipaketti, joka sisältää kuntopyörä- ja lihaskuntotestin sekä kehoanalyysin.

KUNTOPYÖRÄTESTI

Helppo ja turvallinen kuntotesti, jolla mitataan aerobista kestävyyttä ja hapenottokykyä.

LIHASKUNTOTESTIT

Lihaskuntotestissä arvioidaan vatsa-, selkä-, jalka- ja ylävartalon lihasten kuntotaso.

KEHOANALYYSI

Kehoanalyysin avulla saat paljon mielenkiintoista tietoa kehosi koostumuksesta.

UKK KÄVELYTESTI

UKK kävelytesti on tarkoitettu 20–65-vuotiaille aikuisille ja se mittaa hengitys- ja verenkiertoelimistön suorituskykyä eli hapenottokykyä.

KUNTOTESTIN AJANVARAUSTIEDUSTELU

Mäkelänrinteessä, Pasilassa ja Vuosaaressa on mahdollista tehdä yksilö- ja paritestejä. 

Kehoanalyysejä tehdään Malmilla, Mäkelänrinteessä, Pasilassa ja Vuosaaressa. Vapaat kehoanalyysiajat ovat varattavissa suoraan verkkokaupasta.

Kuntokartoituksia tehdään Mäkelänrinteessä, Pasilassa ja Vuosaaressa. Vapaat kuntokartoitusajat ovat varattavissa suoraan verkkokaupasta.

Jos haluat varata ajan kuntotestiin, voit lähettää ajanvaraustiedustelun alla olevalla lomakkeella.

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian sähköpostilla. Vahvistuksen yhteydessä saat myös lisätietoa käytännön asioista.

Jos testattavana on ryhmä (3–20 henkilöä), ole yhteydessä meihin viimeistään kuukautta ennen toivottua testiaikaa.

Huom! Jos olet jo varannut kuntotestin verkkokaupastamme, älä täytä alla olevaa ajanvaraustiedustelulomaketta. 

  • Jos olet varannut kuntotestin, mutta et vielä ole täyttänyt kuntotestiin saapuvan esitietolomaketta, pääset tekemään sen täältä. Kaikkiin kuntotesteihin ei tarvitse täyttää esitietolomaketta.
  • Jos sinulla on kysyttävää ajanvaraukseen tai kuntotesteihin liittyen, voit olla meihin suoraan yhteydessä tai laittaa yhteydenottopyynnön kuntotestaukseen liittyen osoitteeseen: kuntotestit@urheiluhallit.fi

Tarkistathan yhteystietosi ennen ajanvaraustiedustelulomakkeen lähettämistä!

HUOM! Kuntotestit ovat nyt kesätauolla Pasilassa ja Mäkelänrinteessä ja jatkuvat taas 4.8. alkaen Pasilassa ja syyskuun alusta alkaen Mäkelänrinteessä.