8 PAIKKAA - 1 KORTTI

Tarjoamme virkistävän mukavat liikuntapalvelut ympäri Helsinkiä hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Meillä maksat vain liikunnasta, sillä meillä ei ole jäsenmaksuja. Voit siis valita itse, treenaatko kerta-, sarja- vai kausimaksulla.

Asiakkaanamme voit valita omat lempipaikkasi kahdeksasta hallistamme ja omat lempilajisi kattavasta valikoimastamme: uinti ja vesiliikunta, ryhmäliikunta, kuntosali ja palloilu.

Tarjontaamme täydentävät uimakoulut, erilaiset kurssit ja tapahtumat, lasten liikunta, Personal Trainer, kuntotestit, solarium, yrityspalvelut, sekä vuokrattavat kokous-, liikunta- ja saunatilat.

Tule sellaisena kuin olet. Siistit, toimivat tilat ja mukava henkilökuntamme odottavat sinua!

LIIKUNTA- JA UIMAHALLIT HELSINKI

KALLIO

Vuonna 1962 avattu rento ja aito stadin halli Brahenkentän vieressä. Paikan sydän ja sielu on Kaken grillinä tunnettu kuuma sauna.

KONTULA

Todellinen keidas Kontulan ostoskeskuksen sydämessä. Hallin kodinomainen tunnelma ja siistit tilat saavat kävijät palaamaan kerta toisensa jälkeen.

MALMI

Pohjois-Helsingin valoisa ja viihtyisä helmi Malmitalon vieressä. Monipuolinen ryhmäliikuntatarjonta ja kuntosali ovat löytäneet kävijänsä kaiken ikäisistä.

MÄKELÄNRINNE

Suomen suosituin halli on uimareiden paratiisi. Erikoisuutena 50 metrin allas, joka toimii kansainvälisten arvokisojen näyttämönä.

PASILA

Keskuspuiston kupeessa sijaitseva liikuntahalli on palloilun klassikko, joka täyttää vaatimukset suuremmillekin tapahtumille.

SILTAMÄKI

Pieni ja sympaattinen halli Siltamäen ostoskeskuksen yhteydessä. Uimarit vauvasta vaariin viihtyvät 30-asteiseksi lämmitetystä vedessä.

TÖÖLÖ

Yhtä aikaa perinteikäs ja moderni urheilutalo Topeliuksenkadun suojassa. Valoisat ja avarat tilat kutsuvat kävijöitä liikkumaan.

VUOSAARI

Itä-Helsingin monipuolisin liikuntapaikka sijaitsee Vuosaaren metroaseman kupeessa. Kaksi allasosastoa sekä monipuoliset liikuntatilat takaavat mieluisan kokemuksen jokaiselle.