SOINTUKYLPY

Sointukylpy on rentoutumishetki – hetki, jonka aikana ei tarvitse suorittaa tai stressata. Tunnilla istutaan tai maataan rennosti jooga-alustalla, ja ohjaaja soittaa erilaisia metallisia, käsin taottuja maljoja. Sinä saat keskittyä vain itseesi ja omaan olotilaasi. Maljat, symbaalit ja gongit kumisevat ympärilläsi lempeästi ja hellivät sekä kehoasi että mieltäsi. Tunnilla pääset rentoutumaan ja kylpemään äänten luomissa mielikuvissa.

Saat tunnilla käyttöösi alustan, tyynyn ja viltin, jotta löydät itsellesi sopivan ja rennon asennon. Sointukylpy kestää yhteensä tunnin ja pitää sisällään alustuksen, sointukylvyn sekä palautumisen tähän hetkeen. Äänimaljoja soitetaan noin 45 minuutin ajan.

Saavuthan tunnille viimeistään 5 minuuttia ennen tunnin alkua. Näin takaamme jokaiselle kiireettömän hetken. Suosittelemme pukeutumaan tunnille rennosti ja lämpimästi. Kannattaa ottaa mukaan villasukat, pipo ja huivi. Rentoutuminen on helpompaa, kun on lämmin olla.

Kenelle sointukylpy soveltuu?

Tunti soveltuu kaikenikäisille, mutta ennen tuntia on syytä mainita sydämentahdistimesta, sytostaattihoidoista tai esimerkiksi raskauden ensi kolmanneksesta.

Missä sointukylpyjä järjestetään?

Malmi, Mäkelänrinne, Töölö ja Pasila.

Sointukylvyn kesto?

Sointukylpy kestää yhteensä tunnin ja pitää sisällään ohjeistuksen, itse sointukylvyn sekä palautumisen tähän hetkeen. Äänimaljoja ja muita soittimia soitetaan 40–45 minuutin ajan.

Sointukylvyn hinta?

20 € /tunti.

Lue lisää sointukylvystä blogistamme

Ilmoittaudu tapahtumaan