TEKNIIKKAKURSSIT

Tekniikkakursseillamme käydään läpi erilaisten kuntosalin perusliikkeiden tekniikoita ja niiden erilaisia variaatioita. Näin opit tekemään liikkeet oikein ja saat varmuutta sekä tehoa treeneihin. 

Tekniikkakurssit järjestetään Mäkelänrinteen HOT harjoittelualueella.

KYYKKY JA MAASTAVETO 65 € / 4 KRT

Kyykky- ja maastavetokurssilla käydään läpi kyykkyliikkeiden ja maastavetojen tekniikat sekä niiden monenlaisia variaatioita. Kurssilla opit, kuinka näitä liikkeitä harjoitetaan sekä kehitetään tehokkaasti ja turvallisesti.

Kurssi on suunniteltu kaiken tasoisille, olit sitten vasta-alkaja tai kokeneempi näiden liikkeiden suhteen. (Jos sinulla on jokin liikuntarajoite, joka mielestäsi liittyy liikkeisiin voit olla meihin yhteydessä.)

Opit tekemään liikkeet oikein ja turvallisesti itsenäistä harjoittelua varten. Saat lisäksi harjoitteluun erilaisia paljon variaatioita, jolloin harjoittelusi monipuolistuu ja saat uutta motivaatiota treeniin!

Sisäliikuntavaatetus, treenikengät, hikipyyhe ja juomapullo. 

LEUANVETO JA PYSTYPUNNERRUS 65 € / 4 KRT

Leuanveto- ja pystypunnerruskurssilla käydään läpi leuanvetojen ja pystypunnerrusten tekniikat sekä niiden monenlaisia variaatioita. Kurssilla opit, kuinka näitä liikkeitä harjoitetaan sekä kehitetään tehokkaasti ja turvallisesti.

Kurssi on suunniteltu kaiken tasoisille, olit sitten vasta-alkaja tai kokeneempi näiden liikkeiden suhteen. (Jos sinulla on jokin liikuntarajoite, joka mielestäsi liittyy liikkeisiin voit olla meihin yhteydessä.)

Opit tekemään liikkeet oikein ja turvallisesti itsenäistä harjoittelua varten. Saat lisäksi harjoitteluun paljon erilaisia variaatioita. jolloin harjoittelusi monipuolistuu ja saat uutta motivaatiota treeniin!

Sisäliikuntavaatetus, treenikengät, hikipyyhe ja juomapullo.