LIIKUNTAHALLIT HELSINKI

Kallion liikuntahalli

KALLIO

Liikuntahalli

Kallion liikuntahalli on 741 m² (39 m x 19 m) ja hallin lattiamateriaalina on parketti. Suuressa liikuntahallissa on katsomopaikkoja 1200 henkilölle, joten se sopii erinomaisesti erilaisiin kilpailu- ja näytöstapahtumiin.

Suosituimmat lajit ovat sulkapallo, käsipallo, koripallo, lentopallo ja salibandy.

Tutustu halliemme palloilutarjontaan

Saapuminen

Kallion Urheilutalolle pääsee helposti julkisilla, joten koko porukan on helppo saapua perille. Sörnäisten metroasemalta kävelee Kallion hallille n. 10 minuuttia ja raitiovaunut 1,3,8 ja 9 pysähtyvät aivan hallin tuntumassa. Pysäköinti onnistuu lähipiirissä kadunvarressa (hallin pihalla 1 invapaikka).

Varaustiedustelut tilavaraukset(at)urheiluhallit.fi

Mäkelänrinne liikuntahalli - Urheiluhallit

MÄKELÄNRINNE

Liikuntahalli

Mäkelänrinteen monikäyttöinen liikuntahalli on kooltaan 990 m² (45 m x 22 m) ja hallin lattiamateriaalina on parketti. Hallissa on myös pieni katsomo noin 200 hengelle.

Kenttä voidaan jakaa väliverhoilla kolmeen osaan. Pienemmillä kentillä voidaan pelata mm. salibandya, lentopalloa, sulkapalloa ja koripalloa.

Liikuntahalli on päivisin Urhean lukion käytössä, mutta arki-iltaisin sekä viikonloppuisin liikuntahalli on varattu asiakkaillemme.

Tutustu halliemme palloilutarjontaan

Saapuminen

Mäkelänrinteen Uintikeskukselle on helppo tulla omalla autolla. Maksullinen pysäköinti (1,50 €/h) hallin parkkipaikalla ympäri vuorokauden. Julkinen liikenne toimii loistavasti, Pasilan juna-asemalle matkaa on vajaa kilometri ja useampi bussi sekä raitiovaunut 1 ja 7 pysähtyvät aivan hallin viereen.

Varaustiedustelut tilavaraukset(at)urheiluhallit.fi

Pasilan urheiluhalli

PASILA

Liikuntahalli

Pasilan liikuntahalli on kooltaan 1260 m² (42 m x 30 m) ja hallin lattiamateriaalina on parketti. Katsomopaikkoja hallissa on 2400 henkilölle. Lisäksi liikuntahallin ylätasanteella on kaksi erillistä sulkapallokenttää, joiden lattiamateriaalina on muovimatto.

Halli voidaan jakaa väliverhoilla kolmeen kenttään, joilla voidaan pelata mm. salibandya, lentopalloa, sulkapalloa ja koripalloa. Isolla kentällä voidaan pelata salibandya.

Hallissa voidaan järjestää urheilutapahtumien lisäksi mm. kokouksia, näyttelyitä ja muita tapahtumia.

Tutustu halliemme palloilutarjontaan

Saapuminen

Pasilaan Urheiluhallille on helppo tulla omalla autolla tai julkisilla. Hallin parkkipaikalla maksullinen pysäköinti (1,50 € / h) ympäri vuorokauden. Ilmalan juna-asemalta on matkaa hallille noin 700 m ja Pasilan asemalta 1,5 km. Hallin vierestä kulkee raitiolinja 9 sekä useampi bussi.

Varaustiedustelut tilavaraukset(at)urheiluhallit.fi

Vuosaaren liikuntahalli

VUOSAARI

Liikuntahalli

Vuosaaren liikuntahalli on kooltaan 882 m² (42 m x 21 m) ja hallin lattiamateriaali on parketti. Hallin yhteydessä on myös 11 m x 8,5 m kokoinen näyttämö, joten siellä voi järjestää myös muita tilaisuuksia ja esityksiä.

Hallissa voi pelata salibandya, lentopalloa, sulkapalloa, futsalia ja koripalloa.

Tutustu halliemme palloilutarjontaan

Saapuminen

Vuosaaren Urheilutalolle on helppo tulla omalla autolla tai julkisilla! Aivan hallin edestä sekä läheisyydestä löytyy runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja (ml. invapaikkoja sekä esteetön sisäänkäynti). Vuosaaren metroasemalta on matkaa hallille vain reilu 300 m ja lähelle pysähtyy useampi bussilinja.

Varaustiedustelut tilavaraukset(at)urheiluhallit.fi