TYÖHYVINVOINTI JA HENKILÖSTÖEDUT

Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin. Jaamme tietoa liikunnasta, ravinnosta, sekä tarjoamme treenivinkkejä ja apuja oman kunnon parantamiseen. Vapaa liikuntaetu on henkilöstöetu, jota ei ihan kaikilla toimijoilla ole tarjota. Voit liikkua ja harrastaa sinulle sopivassa hallissa monipuolisesti eri lajeja. Jos vesi on sinun elementtisi, niin voit valita suosikkisi seitsemästä hallistamme. Jos pidät kuntosalista ja ryhmäliikunnasta sen eri muodoissa, ovat käytössäsi kaikki kahdeksan halliamme.

TYÖHYVINVOINTI

Työhyvinvointi on meidän kaikkien asia!

TYÖHYVINVOINTIKYSELY

Työhyvinvointikyselyidemme tulokset ovat olleet kannustavia ja vastausprosentti viimeisimmässä kyselyssä oli huikeat 84 %. Vastauksista ilmeni, että meillä pystyy vaikuttamaan työhön ja työn vaatimuksiin. Myös hyvä johtaminen lisää työhyvinvointia. Esihenkilömme saivat hyvää palautetta ja heidät myös koettiin helposti lähestyttäväksi. Kehitettävää myös löytyi. Toiveena oli, että ottaisimme rohkeammin puheeksi vaikeatkin asiat ja että kehittäisimme yhdessä vielä enemmän uusia tapoja tehdä työtä.

LIIKKUMALLA LISÄÄ HYVINVOINTIA

Osa työhyvinvointia on henkilökunnallemme tarjoama vapaa liikuntaetu. Omat liikuntavastaavamme antavat mielellään opastusta niitä tarvitseville ja auttavat alkuun.

VIRKISTÄVÄN MUKAVA TYÖPAIKKA

Hallikohtaiset ja kaikkia koskevat yhteiset virkistyspäivämme on todettu kivoiksi ja niitä toteutetaankin vuosittain.

SAVUTON TYÖPAIKKA

Olemme savuton työpaikka. Tuemme tupakoinnin lopettamisessa kaikkia, jotka tukea tarvitsevat.

HENKILÖSTÖEDUT

Tarjoamme henkilökunnallemme seuraavat edut

VAPAA LIIKUNTAETU

Työntekijänämme saat käyttää liikuntapalveluita (uinti, kuntosali, ryhmäliikunta, palloilu) vapaasti kaikissa toimipisteissämme työsuhteesi aikana.

LOUNASETU

Tehdessäsi kokoaikatyötä tai vähintään 6 tuntia päivässä, saat lounasedun niin halutessasi.

TYÖTERVEYSHUOLTO

Työterveyshuoltomme sisältää lakisääteisen työterveyshuollon lisäksi erikseen määriteltyjä vapaaehtoisen työterveyshuollon palveluita. Nämä palvelut ovat käytössäsi työsuhteesi aikana tietyin edellytyksin.

TYÖMATKAETU

Saat työmatkaedun tietyin edellytyksin.

ALENNUKSIA PERHEENJÄSENILLE

Perheenjäsen saa 50 % alennuksen uinnista ja kuntosalista. Lisäksi perheenjäsen saa 30 % alennuksen ryhmäliikuntaan, superkorttiin, uimakouluihin, solariumiin, kursseihin ja kuntotesteihin.